4 din 5
4
Probleme iPhone 3G in reteaua Vodafone 3G Romania
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 12.05.08

M-ai convins deschid o lista cu probleme raportate de posesori de 3g legate de semnal / retea. Daca mai sunt si alte probleme, va rog sa le raportati aici. mci.

1. VDF - apeluri primite in mod 3g cu interferente / zgomot ( convorbirea este neinteligibila). 2G nu au fost raportate probleme.
2. orange - in 2g apeluri nu pot fi efectuate / apeluri primite intra in casuta postala / abonatul nu poate fi contactat. 3g nu au fost raportate probleme

Semnătură 

Alin - id ym alinescu2003

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 10.05.08

korect…!

Semnătură 

Life is about passions. sch

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member

teorii / teste despre problemele iphone 3 g prin diferite retele

http://www.theiphoneblog.com/2008/08/28/iphone-3g-testing-episode-2-revenge-of-the-swedes/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
schubert - 28 August 2008 01:28 PM

este o idee, am testato… nu imi este concludenta aceasta idee, daca este rezolvata…
eu de unde stiu cand vrea cineva sa ma sune, sii ii spune ca am telefonul inchis, cu toate ca am semnal maxim.???

no comment…!

Uite o explicatie pentru ce ti se intimpla tie..smile ( desi nu este asa densitate mare de iphoane in romania)

http://www.theiphoneblog.com/2008/08/28/whats-the-3g-problem-att-source-says-iphone-towerpower-drai/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

An iPhone 3G running 2.0 or 2.0.1 tries to pull too much power from the network, so when multiple iPhones connect, a tower can actually run out of juice and start dropping calls and losing data.

Asta este cea mai tâmpită explicație pe care putea s-o dea cineva.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member

Ha ha, mai nou VDF RO recomanda utilizatorilor care suna la *222, de iphone 3g sa il treaca in 2g, insa nu recunosc ca ar fi vreo problema a retelei lor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Pai de ce ar fi problema lor, daca alte terminale 3G merg bine mersi ?

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
dinoc - 30 August 2008 12:07 AM

Utilizator de PC…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
alin79 - 30 August 2008 03:04 AM
dinoc - 30 August 2008 12:07 AM

Utilizator de PC…

Ei na! Poate nu aplica Vodafone politica asta intentionat dar alte companii o fac, si e ok.
daca un operator de telefonie mobila nu promoveaza un produs, nu isi asuma responsabilitatea pentru nefunctionarea lui.

Iti spun sigur din experienta, in State, asa e; la T-mobile am fost cu un Nokia 6280 cu probleme legate de 3G si Push 2 Talk, si ... pentru ca nu mi-am luat produsul prin sistemul lor de distributie, am fost politicos invitat sa… ma obisnuiesc cu situatia in cauza!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member

Presupunind ca este o problema legata de iphone 3g in reteaua vdf, ai dreptate. Pacat ca am avut inca vreo 2-3 telefoana nokia pe 3g care la inceput faceau la fel..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
alin79 - 30 August 2008 03:21 AM

Presupunind ca este o problema legata de iphone 3g in reteaua vdf, ai dreptate. Pacat ca am avut inca vreo 2-3 telefoana nokia pe 3g care la inceput faceau la fel..

Alin tare indignat mai esti tu pe chestia asta cu reteaua Vodafone…pacat de energia ta pe care o risipesti aiurea….tu ai dreptate in felul tau cu drepturile consumatorului si toate alea….dar nu vrei sa stai sa te gandesti putin ca asta e treaba deocamdata…iPhone-ul scartzaie si e plin de goange…retelele nu sunt compatibile….e un produs care a fost lansat fara sa fie testat indeajuns….dar ne bucuram cu totii de el….unii chiar au avut noroc si inca nu au descoperit problemele care le are…singura chestie de care poti beneficia ca drept de consumator e sa te duci acolo unde l-ai cumparat si sa ceri bani inapoi pe ce nu poate sa faca iar tu platesti,,,precum 3G….tocmai deaceea apple a insistat sa-l vanda cu operator cu tot ca sa se duca lumea peste aia si sa se certe cu ei cand apar probleme de retea….ca daca-l vindeau la liber se treazeau cu tot puhoiul de lume la Apple store….asa ei mai schimba cate un tel care e prea stricat….in afara de Japonia care e departe rau…peste tot sunt probleme legate de retea si o sa mai treaca ani buni si telefoane multe pana cand preturile si receptia vor fi decente.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
giorgioromany - 30 August 2008 07:25 AM
alin79 - 30 August 2008 03:21 AM

Alin tare indignat mai esti tu pe chestia asta cu reteaua Vodafone…pacat de energia ta pe care o risipesti aiurea….tu ai dreptate in felul tau cu drepturile consumatorului si toate alea….dar nu vrei sa stai sa te gandesti putin ca asta e treaba deocamdata…iPhone-ul scartzaie si e plin de goange…retelele nu sunt compatibile….e un produs care a fost lansat fara sa fie testat indeajuns….dar ne bucuram cu totii de el….unii chiar au avut noroc si inca nu au descoperit problemele care le are…singura chestie de care poti beneficia ca drept de consumator e sa te duci acolo unde l-ai cumparat si sa ceri bani inapoi pe ce nu poate sa faca iar tu platesti,,,precum 3G….tocmai deaceea apple a insistat sa-l vanda cu operator cu tot ca sa se duca lumea peste aia si sa se certe cu ei cand apar probleme de retea….ca daca-l vindeau la liber se treazeau cu tot puhoiul de lume la Apple store….asa ei mai schimba cate un tel care e prea stricat….in afara de Japonia care e departe rau…peste tot sunt probleme legate de retea si o sa mai treaca ani buni si telefoane multe pana cand preturile si receptia vor fi decente.

Salut, intradevar sunt foarte indignat pe vodafone ( in general). Vezi tu, am avut un iphone 2g, l-am luat imediat cum a fost lansat( intimplator eram prin NY) l-am deblocat si folosit in vodafone ro. Aveam problema lui clasica de acum, “no signal”, pina nu ii dadeai un restart, nici nu iti dadeai seama ca nu poti fi sunat. Insa era o problema legata de telefon.
Insa chestia asta pe care am semnalat-o eu, in acest topic si confirmata si de alti utilizatori, avind in vedere ca in alte retele ( al meu telefon) nu are aceasta hiba, plus experiente din trecut cu alte telefoane, care aveau aceasta interferenta, tind sa cred ca VODAFONE RO TREBUIE SA ISI PUNA RETEAUA PE 3G LA PUNCT.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

3G?
mai e pina acolo…:)
operatorii de telefonie mobila nu pot localiza inca apelurile 112 - e muuuuult mai grav si mai urgent

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRank
Jr. Member

La 2 saptamini de cind am semnala problema la vdf, surpriza.. niciun raspuns:)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mures
Macuser din: 06.05.08

Poate sint un pic pe langa subiect, dar am si eu o intrebare:
cum folositi iphone-ul 3G in Vodafone? ma refer la cele cumparate de la Orange. Sint deblocate cu turbo,x-sim?
Daca da, aveti un fisier de genul Vodafone_ro.ipcc cum e cel de Orange_ro.ipcc care apare in momentul activarii in iTunes.
Merci.

Semnătură 

MacBook Pro - MacBook White - iMac 24” - iMac 27”
1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n
iPhone 5S - iPhone 5 - iPhone 4S
iPod 8GB - iPad WiFi 16GB

4 din 5
4