5 din 5
5
Probleme iPhone 3G in reteaua Vodafone 3G Romania
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 12.05.08

A vorbit astazi un amic la *222 la vdf, tot cu un iphone 3g luat din italia de la vdf ( deblocat) si cei de la vdf RO, dupa ce au avut nesimtirea sa sustina ca este un telefon deblocat - ilegal, s-au scapat si au recunoscut indirect ca iphone 3g nu este testat in reteaua lor inca si ca nu este momentat 100% compatibil…

Semnătură 

Alin - id ym alinescu2003

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Salutare,

Acum ca orange a lansat telefonul cei care avem abonament la orange putem face update ?
Ma gandesc ca ar trebuii sa mearga numai ca iti blocheaza telefonul pe orang.

Danke

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRank
Jr. Member

Un update de la vodafone, referitor la interferentele care apar in utilizarea iphone 3g in reateaua vodafone RO

Begin forwarded message:

From: ” Alexandru, VF-RO Partner” <Alexandru@vodafone.com>
Date: September 15, 2008 2:16:06 PM EEST
To: Alin <alin@mac.com>
Subject: RE: 21.aug 23.22 23.31 fail incoming call

Salut,
Din pacate se pare ca raspunsul intarzie sa apara, am vazut ca totusi se
testeaza problema insa un raspuns concret nu a aparut.
Multumesc
Alex Stoica

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRank
Jr. Member

Begin forwarded message:
Desi raspunsul de la vodafone este putin anacronic ( vodafone rezolvind deja aceasta problema cu iphone 3g si pe 2.1 si pe 2.0) m-am gindit pentru cultura generala a unor destepti care au postat in cadrul acestui topic, tot felul de aberatii, ca totusi lucrurile se misca in directia corecta, daca sunt semnalate corect.

From: “Stoica, Alexandru, VF-RO Partner” <Alexandru.Stoica@vodafone.com>
Date: October 1, 2008 3:47:21 PM EEST
To: .
Subject: Problema IPhone 3G

Buna ziua domnule,
in cele din urma am primit un raspuns de la colegii raspunzatori de RadioFrecventa, implicit de problemele care apar pe retea GSM/UMTS,
si se pare ca acest telefon IPhone 3G nu a fost testat in reteaua vodafone si nu putem garanta funcionarea in totalitate a acestui terminal in reteaua noastra.
imi cer scuze in numele colegilor pentru intarzierea raspunsului
multumesc,
Alexandru Stoica
Customer Service Representativ
For Consumer Data CS BV ISP 2
(+4) 0721104529
.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
alin79 - 02 Octombrie 2008 03:44 AM

Begin forwarded message:
Desi raspunsul de la vodafone este putin anacronic ( vodafone rezolvind deja aceasta problema cu iphone 3g si pe 2.1 si pe 2.0) m-am gindit pentru cultura generala a unor destepti care au postat in cadrul acestui topic, tot felul de aberatii, ca totusi lucrurile se misca in directia corecta, daca sunt semnalate corect.

Buna ziua domnule,
in cele din urma am primit un raspuns de la colegii raspunzatori de RadioFrecventa, implicit de problemele care apar pe retea GSM/UMTS,
si se pare ca acest telefon IPhone 3G nu a fost testat in reteaua vodafone si nu putem garanta funcionarea in totalitate a acestui terminal in reteaua noastra.
multumesc,
Alexandru Stoica
(+4) 0721104529
.

Si in ce directie corecta “s-a miscat” ceva, ca nu inteleg?!
Ti s-a spus ca telefonul nu este testat in reteaua lor si ca nu garanteaza functionarea! Nu au zis nici macar ca vor face ceva in privinta asta, deci?
CE SE MISCA? Ti se pare tie ca daca iti trimite un raspuns dupa 15 zile, si isi cere scuze (pentru intarzierea raspunsului, nu pentru problema cu terminalul) inseamnca ca ceva “se misca”?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member
Ǻﭏdяei - 02 Octombrie 2008 03:50 AM
alin79 - 02 Octombrie 2008 03:44 AM

Begin forwarded message:

Buna ziua domnule,
multumesc,
Alexandru Stoica
(+4) 0721104529
.

Si in ce directie corecta “s-a miscat” ceva, ca nu inteleg?!
Ti s-a spus ca telefonul nu este testat in reteaua lor si ca nu garanteaza functionarea! Nu au zis nici macar ca vor face ceva in privinta asta, deci?
CE SE MISCA? Ti se pare tie ca daca iti trimite un raspuns dupa 15 zile, si isi cere scuze (pentru intarzierea raspunsului, nu pentru problema cu terminalul) inseamnca ca ceva “se misca”?

Probabil ca am fost prea subtil, sau in orice caz nu suficient de clar. Problema semnalata este deja rezolvata, iphone 3g meu si pe 2.0 si pe 2.1 nu mai prezenta aceasta interferenta de vreo 3 saptamini aproximativ. La fel in cazul a 3 amici.

Semnătură 

5 din 5
5