A intrat și România în rândul lumii - avem reclamă pentru un produs Apple la TV.
Rog pe cine prinde reclama să facă o poză televizor-ului cu reclama pe ecran și să o atașeze aici pentru a păstra acest moment istoric.
A intrat și România în rândul lumii - avem reclamă pentru un produs Apple la TV.
Rog pe cine prinde reclama să facă o poză televizor-ului cu reclama pe ecran și să o atașeze aici pentru a păstra acest moment istoric.
Chiar din seara imediat urmatoare lansarii a aparut reclama TV. E un pas in fata aceasta reclama, multi nu au stiut pana acum ce e Apple.
E intr-un fel pacat ca romanii ajung sa stie ce e Apple prin intermediul unui telefon mobil, si nu prin intermediul computerelor Apple.
Chiar si cu aceasta reclama, tot o tara de second hand suntem (vorba lui dtancu).
Am vazut reclama si in ea o treaba de care nu m-am prins inca: cum iti trimiti un document .pages pe un cont de mail configurat si pe iPhone din moment ce nu prea poti sa atasezi documentele .pages?
Cu toate astea in reclama nenea Mana ala verifica un document Pages…
Am vazut reclama si in ea o treaba de care nu m-am prins inca: cum iti trimiti un document .pages pe un cont de mail configurat si pe iPhone din moment ce nu prea poti sa atasezi documentele .pages?
nu te baza pe reclame..
spre ex: asa a facut o tanti in state. s-a dat dupa sloganu’ “de 3 ori mai repede ca versiunea veche”, si uite ca a ajuns sa se dea in judecata cu Apple
... cu o floare nu se face primavara ... mai avem mult de muncit pana intram in randul lumii ...
Si Orange a cam ofilit floarea asta cu preturile puse pe iPhone 3G ...
WTF man? Nu stii cum se ataseaza fisiere in mail.app? drag and drop. Am verificat acum. Vrei sa pun screenshoturi si de pe ifon?
ma mai descurc, greu, da’ ma descurc cu mailul… ma gandeam cum trimiti prin interfata web a unui serviciu de mail si, my bad, n-am specificat…
EDIT:
am mai experimentat si se intampla urmatorul lucru: Mail pune fisierului o terminatie zip, dar daca il arhivez eu iPhone-ul nu-l mai citeste, chiar daca in acest caz pot sa-l trimit de pe interfata web…
daca-i dau doar terminatie zip manual nu pot sa-l trimit… cam vicios cercu’, parerea mea…
[ Modificat: 28 August 2008 10:50 PM de szlaeyer ]