Documentele Pages nu sunt fișiere, sunt foldere. Sau, conform terminologiei Apple, “bundles”. Nu poți trimite “dintr-un foc” un folder prin email. Mail.app știe să împacheteze aceste bundles într-un zip ca să poată fi trimise. Cu alt client de mail nu cred că merge, trebuie împachetat manual în zip.
„Victorie ! Am intrat și noi în rândul lumii. România în sfârșit apare pe hartă. După ani și ani pentru prima oară apare o reclamă românească la Apple pe ale noastre televizoare. Chiar dacă e plătită de un operator de telefonie și nu de către I.R.I.S.”
Am citat din stirea de pe macuser. Dar nu cumva a mai fost o reclama romaneasca la http://www.apple.ro, o vreme pe mtv? Nu vreau sa fiu carcotas… Tin minte ca dupa 90 erau ceva reclame la Apple: Buy an Apple on your way home (or to work…???) Nu mai stiu exact. Oricum, era cu o tipa cu un laptop pe margina lui Grand Canyon.
era unul pe o motocicleta in Grand Canyon probabil, care lua de pe jos un Macintosh Classic II, si zicea ceva de genul ia-ti un Apple in drum spre serviciu
se intampla prin ‘91-92
<da, eu as fi vrut sa o analizam sa vedem daca prezinta ceva fals.
EDIT: a dat-o pe Antena 3 acum si am prins-o. Revin in putin timp cu link-ul catre reclama.
“LONDON - Apple Inc. has been banned from showing a television advertisement for the iPhone in the United Kingdom because it wrongly suggests the device allows use of all functions of all websites.
The ad claims “all parts of the Internet are on the iPhone,” although the device doesn’t support the Java and Flash software programs needed for functions on many Web pages, the Advertising Standards Authority said in a statement on its website yesterday.”
A intrat și România în rândul lumii - avem reclamă pentru un produs Apple la TV.
Rog pe cine prinde reclama să facă o poză televizor-ului cu reclama pe ecran și să o atașeze aici pentru a păstra acest moment istoric.
Chiar din seara imediat urmatoare lansarii a aparut reclama TV. E un pas in fata aceasta reclama, multi nu au stiut pana acum ce e Apple.
E intr-un fel pacat ca romanii ajung sa stie ce e Apple prin intermediul unui telefon mobil, si nu prin intermediul computerelor Apple.
Chiar si cu aceasta reclama, tot o tara de second hand suntem (vorba lui dtancu).