2 din 3
2
Reclama iPhone la TV
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Documentele Pages nu sunt fișiere, sunt foldere. Sau, conform terminologiei Apple, “bundles”. Nu poți trimite “dintr-un foc” un folder prin email. Mail.app știe să împacheteze aceste bundles într-un zip ca să poată fi trimise. Cu alt client de mail nu cred că merge, trebuie împachetat manual în zip.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

da, exact asta am descoperit… :D

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

„Victorie ! Am intrat și noi în rândul lumii. România în sfârșit apare pe hartă. După ani și ani pentru prima oară apare o reclamă românească la Apple pe ale noastre televizoare. Chiar dacă e plătită de un operator de telefonie și nu de către I.R.I.S.”
Am citat din stirea de pe macuser. Dar nu cumva a mai fost o reclama romaneasca la http://www.apple.ro, o vreme pe mtv? Nu vreau sa fiu carcotas… Tin minte ca dupa 90 erau ceva reclame la Apple: Buy an Apple on your way home (or to work…???) Nu mai stiu exact. Oricum, era cu o tipa cu un laptop pe margina lui Grand Canyon.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

era unul pe o motocicleta in Grand Canyon probabil, care lua de pe jos un Macintosh Classic II, si zicea ceva de genul ia-ti un Apple in drum spre serviciu
se intampla prin ‘91-92

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

asa ceva…
mi se parea extraordinara reclama. habar nu aveam ce inseamna produsul. cred ca aveam vreo 12-13 ani. pfiiiii ce vremuri….

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.08.08

A interzis cumva CNA-ul reclama de la iPhone? Am urmarit PrimaTv Si Antena3 intre orele 18-21 si nu a fost nicio reclama de la Orange!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
TheKat - 29 August 2008 01:06 AM

A interzis cumva CNA-ul reclama de la iPhone? Am urmarit PrimaTv Si Antena3 intre orele 18-21 si nu a fost nicio reclama de la Orange!

Din cate am observat eu apare doar pe programele trustului MediaPro, adica proTV, ProCinema..

A fost in seara asta pe ProTv in pauza de la stirile de la 19.00

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu nu, te asigur ca ieri am vazut-o in jurul orei 20 (acum nu stiu daca pe Antena sau Prima).

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
TheKat - 29 August 2008 01:13 AM

Nu nu, te asigur ca ieri am vazut-o in jurul orei 20 (acum nu stiu daca pe Antena sau Prima).

Oricum reclama la iPhone nu e agresiva, destul de rar e prezentata la TV!

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
Din: 

<da, eu as fi vrut sa o analizam sa vedem daca prezinta ceva fals.
EDIT: a dat-o pe Antena 3 acum si am prins-o. Revin in putin timp cu link-ul catre reclama.

[ Modificat: 29 August 2008 01:26 AM de TheKat ]

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Din: 

Iata si reclama:
http://www.bioget.com/view/video/210

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.08.08

cica in anglia aceeasi reclama a fost banata smile

“LONDON - Apple Inc. has been banned from showing a television advertisement for the iPhone in the United Kingdom because it wrongly suggests the device allows use of all functions of all websites.

The ad claims “all parts of the Internet are on the iPhone,” although the device doesn’t support the Java and Flash software programs needed for functions on many Web pages, the Advertising Standards Authority said in a statement on its website yesterday.”

restul articolului pe http://www.boston.com/business/technology/articles/2008/08/28/uk_officials_deem_iphone_ad_misleading_and_ban_it/?rss_id=Boston+Globe+—+Technology+stories

Semnătură 

macbook pro
ipod 80 gb

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
TheKat - 29 August 2008 01:51 AM

Iata si reclama:
http://www.bioget.com/view/video/210

@psergiu
Nu ar fi mai ok ca pe prima pagina, la Stiri recente, sa pui acest video?  wink

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

uite inca 2 fresh

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08
Ǻﭏdяei - 24 August 2008 11:11 PM
psergiu - 24 August 2008 10:42 PM

A intrat și România în rândul lumii - avem reclamă pentru un produs Apple la TV.
Rog pe cine prinde reclama să facă o poză televizor-ului cu reclama pe ecran și să o atașeze aici pentru a păstra acest moment istoric.

Chiar din seara imediat urmatoare lansarii a aparut reclama TV.  E un pas in fata aceasta reclama, multi nu au stiut pana acum ce e Apple.
E intr-un fel pacat ca romanii ajung sa stie ce e Apple prin intermediul unui telefon mobil, si nu prin intermediul computerelor Apple.

Chiar si cu aceasta reclama, tot o tara de second hand suntem (vorba lui dtancu).

La noi este pusa o voce ce vorbeste romaneste peste reclama din State la iPhone.
Imaginile de pe iPhone sunt in engleza… oarecum jenant!
In Italia e asa
http://www.apple.com/it/iphone/gallery/ads/everyone/
In Japonia e asa
http://www.apple.com/jp/iphone/gallery/ads/3in1/
In Spania e asa
http://www.apple.com/es/iphone/gallery/ads/everyone/

si tot asa!!

Scuza-ma ca te intreb, dar cum ai vrea imaginile in romana? Are iphone meniu in romana? nu! atunci?

2 din 3
2