2 din 2
2
2.0.2 cum instalez manual Cydia si Installer beta?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Same here, 2.0.2 curat, merge impecabil.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

a aparut un update [2.0.3.1] ..care “cica” rezolva problema permisiilor.
sincer am facut prea multe restore-uri si mi-e cam lene sa mai fac unul, asa ca las pe altii sa dea cu “impresiile” smile

bafta!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08

Pai si unde e updateul ala?

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08

Pai si unde e updateul ala? la mine nu apare…

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

pai daca dai in pwnage update.. o sa iti apara smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

HELP…nu pot face update de la 2.0 la 2.0.2 prin i-tunes.Am i-phone 3G si am incercat sa fac update prin i-tunes si dupa 20 min timp in care a descarcat 248 si ceva de mega imi apare un mesaj ca ar fi expirat nush ce timp in legatura cu reteaua, cum naiba pot sa fac acest update? cei de la orange au zis ca pot sa-l fac dar ca nu voi putea descarca acest soft..ce parere aveti? am vreo solutie? multumesc in avans!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Adrian_is - 28 August 2008 03:10 AM

HELP…nu pot face update de la 2.0 la 2.0.2 prin i-tunes.Am i-phone 3G si am incercat sa fac update prin i-tunes si dupa 20 min timp in care a descarcat 248 si ceva de mega imi apare un mesaj ca ar fi expirat nush ce timp in legatura cu reteaua, cum naiba pot sa fac acest update? cei de la orange au zis ca pot sa-l fac dar ca nu voi putea descarca acest soft..ce parere aveti? am vreo solutie? multumesc in avans!

Mai încearcă. Nu se poate să nu poți descărca un update. Pune și tu un screenshot cu eroarea care-ți apare. Dacă chiar nu poți, există alte căi, la fel de legale.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

toma…ii dau download din i-tunes si incepe sa descarce softul..este de 247,5 mb parca, dureaza 20 min si la final mai sta juma de minut si apare mesaju: exista o problema la descarcarea softului pt i-phone-ul meu: conexiunea retelei timeout..terminata si imi zice sa verific nush ce la retea. asta e o pocarie..si totusi de la orange mi-a zis azi ca nu voi putea descarca softul.ce naiba o fi? maine ii sun si le cer socoteala, sa-mi dea superiorul de la tehnic sa-l intreb cu ce drept ma limiteaza pe mine la versiunea 2.0 ..

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Moderator
Adrian_is - 28 August 2008 03:57 AM

toma…ii dau download din i-tunes si incepe sa descarce softul..este de 247,5 mb parca, dureaza 20 min si la final mai sta juma de minut si apare mesaju: exista o problema la descarcarea softului pt i-phone-ul meu: conexiunea retelei timeout..terminata si imi zice sa verific nush ce la retea. asta e o pocarie..si totusi de la orange mi-a zis azi ca nu voi putea descarca softul.ce naiba o fi? maine ii sun si le cer socoteala, sa-mi dea superiorul de la tehnic sa-l intreb cu ce drept ma limiteaza pe mine la versiunea 2.0 ..

Ciudat, foarte ciudat. Mie îmi sună a….., ai cumva ceva torente active? Dacă da, oprește tot și mai încearcă. Dacă vrei neapărat 2.0.2, uite, îl poți descărca de aici și îi dai shift+restore în iTunes. Asta după ce îi faci un back-up în prealabil cu iTunes. iPhone-ului.După care îi dai restore din back-up și gata. În 10 minute ai scăpat. Totuși eu zic să mai încerci în iTunes direct. Baftă!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

multumesc frumos!am sa-l descarc de acolo..o singura intrebare, dupa ce il pun, cred ca nu mi-l blocheaza pe alta retea, mi-l lasa tot in orange,nu?

[ Modificat: 28 August 2008 04:54 AM de Adrian_is ]

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Moderator
Adrian_is - 28 August 2008 04:51 AM

multumesc frumos!am sa-l descarc de acolo..o singura intrebare, dupa ce il pun, cred ca nu mi-l blocheaza pe alta retea, mi-l lasa tot in orange,nu?

Păi nu văd nici un motiv să ți-l blocheze. Dar mai bine mai încearcă cu iTunes.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member

uraaaa…am reusit prin i-tunes si daca va zic ce ma incurca..n-o sa credeti:firewal-ul si antivirusul!le-am dezactivat si amers brici. acu mai am o intrebare, ma intreaba ca mai vrea un update legat de setarile operatorului si nush ce sa fac,,,sai dau desc si instalare si la asta?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Moderator

Dă-i și la ăla update. Că e ceva ce ține de Orange. Nu strică și durează cîteva secunde.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

multumesc mult la toti pt suport! am terminat si sunt extrem de bucuros! noapte buna!

2 din 2
2

‹‹ Reclama iPhone la TV      WinPwn 2.5 ››