La naiba, o sa il incerc si eu diseara… sper sa nu cad prada dependentei…
Colegul de apartament il juca acum vreo luna doua pe PC non-stop… iar epidemia s-a intins la mama lui, prietena, o prietena de familie, o colega de facultate…
Ajunsesem la un moment dat sa aud numai ritmurile alea + enspe mii de explozii
La naiba, o sa il incerc si eu diseara… sper sa nu cad prada dependentei…
Colegul de apartament il juca acum vreo luna doua pe PC non-stop… iar epidemia s-a intins la mama lui, prietena, o prietena de familie, o colega de facultate…
Ajunsesem la un moment dat sa aud numai ritmurile alea + enspe mii de explozii
zuma ca zuma. dar sa vezi LUXOR. dependenta totala. de cand l-am instalat sotia ma lasa langa doar cu chiu cu vai.
edit: nu pot trece de level 6.2 :(( grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…......
Grrr, am stat pana la 4 azi noapte jucand Zuma!
Am trecut si prin restul jocurilor, bejeweled 2 era chiar fain, si in modul “puzzle” iti da nitel de gandire.
Lord help me sa apuc sa fac si altceva weekendul asta
Nu ma omor dupa jocuri, dar m-ati imbolnavit si pe mine. Am incercat Luxor, ooops, am varianta full pe windows pe calculatorul sotului si nu ma mai dau dusa (asta ca inca nu am varianta full pe mac), si e demential, grafica e superioara fata de zuma!
he he Derek, m-am intepenit la nivelul 6.6 de la Luxor. Sotia ta te-a luat?
Nu ma omor dupa jocuri, dar m-ati imbolnavit si pe mine. Am incercat Luxor, ooops, am varianta full pe windows pe calculatorul sotului si nu ma mai dau dusa (asta ca inca nu am varianta full pe mac), si e demential, grafica e superioara fata de zuma!
he he Derek, m-am intepenit la nivelul 6.6 de la Luxor. Sotia ta te-a luat?
Nuuuuuuuuuuuuuuuuu. un singur prieten a reusit sa depaseasca level 7. a ramas la 7.3…. :(
Na, tocmai ma bucuram ca nu mai am nici o provocare si acum vii cu Luxoru’ 2.
Pai cam da, tot il joc cu intreruperi…intre timp am nascut, nopti nedormite, cu biberonu’-n brate, colici si regurgitari, ziua chiauna prin casa, mai rare momentele de relaxare la o bila, doua
Trec la treaba acum, luxoru’ nr. 2, dorm plozii, am putina liniste!