Na, tocmai ma bucuram ca nu mai am nici o provocare si acum vii cu Luxoru’ 2.
Pai cam da, tot il joc cu intreruperi…intre timp am nascut, nopti nedormite, cu biberonu’-n brate, colici si regurgitari, ziua chiauna prin casa, mai rare momentele de relaxare la o bila, doua
Trec la treaba acum, luxoru’ nr. 2, dorm plozii, am putina liniste!
Asta, cred, e cea mai tare declarație de pe acest forum, cel puțin la rubrica jocuri. Eu propun, domnilor admini, rubrica „mame și jocuri”.
Na, tocmai ma bucuram ca nu mai am nici o provocare si acum vii cu Luxoru’ 2.
Pai cam da, tot il joc cu intreruperi…intre timp am nascut, nopti nedormite, cu biberonu’-n brate, colici si regurgitari, ziua chiauna prin casa, mai rare momentele de relaxare la o bila, doua
Trec la treaba acum, luxoru’ nr. 2, dorm plozii, am putina liniste!
Uite aici cateva provocari ce te vor tine in priza pana termina copii facultatea. Te rog sa ma anunti cand termini de downloadat. In cazul in care nu te intereseaza, te rog sa-mi spui ca sa-l sterg sa nu-mi ocupe spatiu de pomana.
Scuze, merge si Luxor 2. Azi-noapte, pesemne, mintea imi dadea rateuri. Nu descarcam jocurile, am incercat direct din dmg si de aceea nu a mers Luxor 2, cu toatre ca Luxor si alte jocuri mergeau si de acolo.
Merci mult. O sa crape barbati-miu de invidie, pana ajung sa-i pun si lui Luxoru’ nou pe windows