4 din 8
4
IPhone 3G - Orange Romania
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.03.08

Salutare, iata ce am mai rezolvat intre timp.
Dupa lungi discutii cu managerul de shop de la Orange, am obtinut urmatoarele:
Renegocierea contractului, probabil ceva minute in plus la acelasi contract
activarea functiei de 12 euro pentru iphone - si in acelasi timp reducerea contractului cu 20 % deci fix astia 12 euro - practic o sa platesc tot ca si pana acum
si telefonul la pretul de 209 euro - iphone 8 giga

Problema e acum, ca toata luma ma sfatuieste sa nu-mi iau iphone. Pana si cei din shop imi spuneau ca e un telefon cu multe bug-uri. Mi-am dorit asa tare un iphone si acum am indoieli, desi pretul acum, este unul de bun simt, si nu cred ca ar fi o fita, insa daca totusi ar fi asa de prost, sa-l iau doar de dragul de a avea iphone, nu ma reprezinta si as avea mustrari de constiinta.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
cojocaru27 - 27 August 2008 03:22 PM

Problema e acum, ca toata luma ma sfatuieste sa nu-mi iau iphone. Pana si cei din shop imi spuneau ca e un telefon cu multe bug-uri. Mi-am dorit asa tare un iphone si acum am indoieli, desi pretul acum, este unul de bun simt, si nu cred ca ar fi o fita, insa daca totusi ar fi asa de prost, sa-l iau doar de dragul de a avea iphone, nu ma reprezinta si as avea mustrari de constiinta.

iPhone este beștelit de unii și alții mai ales din cauza unor facilități care lipsesc (în comparație cu alte telefoane), nu a bugurilor. De altfel bugurile vor fi cu siguranță reparate prin software updates, așa că eu unul nu mi-aș face probleme din cauza asta. Dacă-ți place și găsești la el tot ce-ți trebuie ție, ia-l.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ce credeti de faza cu dictionarul, care mi se pare o lipsa de bun simt din partea Orange Romania.
Adica vinzi un tel oficial in Romania, nu ai meniu in limba romana desi am inteles ca ar fi obligati prin lege sa aiba. Ba mai mult decat atat nu ai dic in limba romana si nici macar nu poti sa opresti blestematul de dictionar sau autocrect sau cum se numeste. Pai si atunci cum faci sa trimiti un sms simplu fara sa decodezi telul sau sa-i faci nu stiu ce jailbreak sau mai stiu eu ce???

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

Evident , nu ai cum ... vei scrie fie in engleza , fie cu grija smile dar cred ca va aparea un update cu limbi noi + autocorect si/sau cu On/Off la autocorect english. Subliniez ca Iphone NU ARE buguri ba din contra e cel mai freeze si lag free telefon facut vreodata. Minusuri ar fi in primul rand Java, Flash si Bluetooth-ul si apoi lipsa MMS (dak la primele 3 gasesc explicatii nu inteleg de ce se incapataneaza sa nu puna MMS)
Ma mira si ma bucur ca s-au dat pe brazda si ti-au facut o oferta rezonabila.
Concluzionez cu privire la oferta: Orange are cele mai mari tarife si sunt si cei mai jegosi. In italia iphone 3g 8GB NECODAT costa 499 EURO!
Comparand ORICE oferta orange cu una vodafone (nu mai vb cosmote) veti observa ca orange ofera mai putin pt mai multi bani (http://orange.ro/offers/abominute-ro.html  /////  http://www.vodafone.ro/personal/planuri-tarifare/abonamente/minute-nationale-incluse/  /////    http://cosmote.ro/ro/pricelist.aspx?style=styles&ns;=-10000&cid=17181)  dupa cum se poate observa si in linkuri.

Nu vreau sa supar pe nimeni smile dar pentru aceasta nu sunt de vina decat clientii fideli, platitori ai orange romania ....

inchideti abonamentele , NU cumparati iphone de la ei si apoi sa vedeti cum scad ei din pretentii !

Un pic de offtopic :D
inca un motiv pt a nu cumpara iphone de la orange este Apple Music Event-ul din septembrie unde presimt ca se va anunta Iphone 3g la liber la un pretz mai bun ca acum / se va intampla ceva gen ca anul trecut cand multi au platit 599(4GB) si 699(8GB) ca apoi sa dea 399(8GB) si 499(16GB) / posibil sa apara iphone 3G 32 Gb , mai putin probabil un iphone mai ieftin , cu atat mai putin cu clapa cum se mai zvonea pe aici. Pun pariu ca NU va aparea iphone cu clapa. daca ar fi sa apara un iphone mai ieftin va fi fara camera/GPS/Bloetooth/3G/EDGE/Wifi (ultimele 3 evident nu simultan) ,poate cu un touchscreen de 3 inchi

Sa zicem ca ma insel dar daca am dreptate nu-ti va parea rau ca ai dat o gramada de bani si mai platesti si abonament 2 ani cand puteai sa mai astepti cateva saptamani?!

[ Modificat: 27 August 2008 04:53 PM de pehash ]
 Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
pehash - 27 August 2008 04:39 PM

link care confirma iphone la liber http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcmcat159300050006&type=category  doar nu credeti ca situl asta o sal dea cu abonament , NU?!  smile

Sa zicem ca ma insel dar daca am dreptate nu-ti va parea rau ca ai dat o gramada de bani si mai platesti si abonament 2 ani cand puteai sa mai astepti cateva saptamani?!

iti zice ceva asta?
Walk Out Working™ with AT&T;plan sign-up and iPhone configuration in store.
Sursa este chiar din link-ul tau!
Deci nu va fi la liber!!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member

corect! si s-a corectat - am sters linkul catre situl bestbuy ! raman totusi niste semne de intrebare… de ce il aduc abia pe 7 sept si nu-l pot avea de azi ?! nu ajung magazinele at&t;?! ramane de vazut la ce pretz il aduc raspberry

mai este si asta http://news.cnet.com/8301-13579_3-10005870-37.html  nu cred k e cererea asa mare (cica in polonia s-au organizat cozi false la lansare ca sa creasca interesul…=)) ) ..... numai dak nu ai de gand sa scazi pretul sau sa-l lansezi in mai multe tari , din care cea mai imp care a ramas ar fi rusia

Orange a vandut in prima zi de lansare fabuloasa cifra de 100 de iPhone-uri !!!  LOL (doar la cei care n-au ce face cu banii respectiv pitzi si coca zic eu,poate cativa juridici nici macar coca si ptizi nu s-au inghesuit ca altfel vindeau cateva milioane :D ) deci romanii nu-s asa usor de pacalit :D

[ Modificat: 27 August 2008 05:01 PM de pehash ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

De-l dadeau cu prepay iti garantez ca se inghesuiau pitzipoancele & cocalarii.
Ca astia-s acuma cu N95 da’ n-au credit nici de beepuri.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
tracepath - 27 August 2008 05:10 PM

De-l dadeau cu prepay iti garantez ca se inghesuiau pitzipoancele & cocalarii.
Ca astia-s acuma cu N95 da’ n-au credit nici de beepuri.

Florin

il dau cu prepay ... cel putin asa apare pe site , e la acelasi pretz cu un abon nou, diferit de cele speciale , pe 12 luni , respectiv 519 si 609 euro,  verifica smile

Dragos

[ Modificat: 27 August 2008 05:25 PM de pehash ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

Whoops, my bad.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Pentru cei interesati iata finalitatea acestui post:

Am cumparat iphone 8g la 209 euro
am activat obtiunea de 12 euro la abonamentul meu
si am primit o reducere de 20 % timp de 2 ani la abonamentul meu de 60 de euro - deci 12 euro

Practic am primit obtiunea speciala gratis cu 1 giga de internet si 500 de sms-uri si iphone-ul la 209 euro la fidelizare.
cred ca pana la urma este o oferta decenta, insa nu cred ca trebuia sa ma umiliesc si sa ma duc pe genul vreau explicatii la managerul magazinului din Victoria. Cred ca era ok daca se rezolva inca de la telefon, de cand am vb cu un superior de la serviciul 411 care in loc sa-mi ofere asistenta necesara, aproape m-a facut nebun si mi-a zis ca nu sunt singurul abonat cu vechime de la orange si ca banii platiti luna de luna nu sunt cu titlu de donatie. URAT.

Sper ca acest thread sa fie de folos altor abonati orange aflati in situatia mea.
Multumesc.

P.s. daca stiti cum pot pune flash player pe iphone, exista? as vrea sa vad filmulete de pe unele site-uri si nu-mi permite ca cica nu am flash player.

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
cojocaru27 - 27 August 2008 07:51 PM

P.s. daca stiti cum pot pune flash player pe iphone, exista?

Nu.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
Tudor - 27 August 2008 07:59 PM
cojocaru27 - 27 August 2008 07:51 PM

P.s. daca stiti cum pot pune flash player pe iphone, exista?

Nu.

Iphone-ul are un procesor de 620 Mhz. Nu cred ca vrei ultima generatie de animatii flash pe el. De-aia nu exista suport pentru flash, pentru ca ar putea sufoca procesorul.

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ma gandeam doar sa pot vedea filmuletele de pe anumite site-uri atat.

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

o alta intrebare ar fi, daca voi ati facut update-ul de soft, ala ultimul 2.02 , m-am uitat si am vazut ca mi-a venit cu 2.01 sau ceva de genu. Sa-i fac update-ul merita?
deocamandata dupa 5 ore de la achizitionare, mi s-a inchis complet, sper ca a ramas fara baterie, totusi inainte sa se inchida arata ca ar mai avea inca 15 la suta cam asa, nu prea inteleg.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.05.08
cojocaru27 - 27 August 2008 11:10 PM

o alta intrebare ar fi, daca voi ati facut update-ul de soft, ala ultimul 2.02 , m-am uitat si am vazut ca mi-a venit cu 2.01 sau ceva de genu. Sa-i fac update-ul merita?
deocamandata dupa 5 ore de la achizitionare, mi s-a inchis complet, sper ca a ramas fara baterie, totusi inainte sa se inchida arata ca ar mai avea inca 15 la suta cam asa, nu prea inteleg.

De ce nu ai face update? Bănuiesc că rezolvă niște bug-uri (deși eu n-am văzut nicio diferență între 2.0.1 și 2.0.2).

4 din 8
4

‹‹ Pana la urma      Viteza iPhone EDGE/3G ››