o alta intrebare ar fi, daca voi ati facut update-ul de soft, ala ultimul 2.02 , m-am uitat si am vazut ca mi-a venit cu 2.01 sau ceva de genu. Sa-i fac update-ul merita?
deocamandata dupa 5 ore de la achizitionare, mi s-a inchis complet, sper ca a ramas fara baterie, totusi inainte sa se inchida arata ca ar mai avea inca 15 la suta cam asa, nu prea inteleg.
De ce nu ai face update? Bănuiesc că rezolvă niște bug-uri (deși eu n-am văzut nicio diferență între 2.0.1 și 2.0.2).
Se pare ca pentru voi cu 3G e o mare diferenta cu 2.0.2.
Pentru prima data de la lansarea iPhone, cei de la Apple si At&T;trimit mesaj utilizatorilor si le recomanda sa faca update. http://iclarified.com/entry/index.php?enid=1719
Felicitari pentru ca ai invins sistemul! Acum ar fi frumos un proces si treaba cu precedentul din America sa fie valabil si in Romania, dupa care abonatii vechi ar cumpara aIfon ieftin cu abonament de date moca.
am facut comanda la orange pe webshop acum 6 zile, si a venit in 4 zile: - pret standard (fara abonament - 511 euro).
cu privire la oferta orange - pretul unui iphone la cel mai mic abon.(fie el abon. nou, sau cu prelungirea unuia actual cu 2 ani), e la fel cu pretul unui iphone la liber. diferenta totusi este esentiala - la liber n-ai obligatii ! Am deja un abon. la orange, si voi activa acolo optiunea de internet. E suficient pentru cat sunt plecat. Acasa am WiFi.
BTW, iphone-ul de pe webshop e la liber, dar e codat in portocaliu.
Pentru cei care nu vreti abonament la orange, cu valoare asa de mare (in 2 ani, abon de 39 euro = ?! ). Recomand si sugerez: mai bine toti banii odata, chiar daca este costul mai mare, si e mai greu la achizitionare, dar stiu ca nu mai am alte obligatii dupa aceea.
Well, inca un mar in buzunar. Imi place. arata bine, si e… caracteristic Apple - easy, fast, personalizat, etc. It’s great !
Acum ca orange a lansat telefonul cei care avem abonament la orange putem face update ?
Danke
Bingo :D
Si la iPhone 2G?
Florin
Update-ul era cu probleme la Iphone-urile care erau deblocate, jailbreak-uite etc din cate stiu eu. Din moment ce ai cumparat un Iphone de la Orange (de la sursa, sa zicem), oficial, cu abonament, cu garantie, nu vad de ce nu ai putea face update. Restul, luate si aduse de cine stie unde, nu stiu. Eu am asteptat sa apara la Orange, special ca sa nu-mi bat capul cu update-uri etc, si pentru garantie. Ca o fost mai scump, asta este.
Are cineva o poza cu husa pe care Orange o ofera cadou la comandarea iPhone-ului de pe internet?
Multumesc,
Pe langa intrebarea de mai sus, doresc sa stiu daca in pachetul iPhone 3G care se vinde in Romania este inclus si incarcatorul.
Pe site-ul Orange constat ca nu este inclus . http://orange.ro/iphone/pachetul-iphone3g-ro.html
Printre altele, au facut o mare prostie ca au scos dock-ul din pachetul iPhone 3G!!