6 din 8
6
IPhone 3G - Orange Romania
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.09.08

are, cum sa nu aiba. vezi si pe review la http://www.youtube.com/watch?v=2hyPEPEvvQI

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08
TBD - 07 Octombrie 2008 10:36 PM

are, cum sa nu aiba. vezi si pe review la http://www.youtube.com/watch?v=2hyPEPEvvQI

ce ma pot rade de ala.. smile)
de cate ori apasa pe ceva icoana nu i se deschide..  al sf la iPOD ii cel mai tare.. in cover flow =))

scuzari offtopicu smile)

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 10.05.08

ba da
este ptr 220 si se poate folosi la orice priza din romania…!
de ce intrebi asa ceva?
altfel nu aveau voie sa vanda… cei de la orange romania

Semnătură 

Life is about passions. sch

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
schubert - 08 Octombrie 2008 12:34 AM

ba da
este ptr 220 si se poate folosi la orice priza din romania…!
de ce intrebi asa ceva?
altfel nu aveau voie sa vanda… cei de la orange romania

Doream sa stiu cat de nesimtiti pot fi wink Se pare totusi ca sunt anumite norme pe care chiar nu le pot ignora

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/14280/

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Administrator
mirceahr - 09 Octombrie 2008 02:49 PM

Cine are jailbreak-ul facut, poate sa scoata autocorectia prin Cydia.

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member

apoi daca va deranjeaza cand va schimba 2-3 cuvinte sa inteleg ca inainte nu scriati SMS deloc cand va schimba 99% din cuvinte ?
asta`i moft deja..multumiti`va cu ce aveti la indemana momentan.. pana cand a ieshi ceva update cu ON/OFF la autocorrect.. aveti rabdare.. gosh.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
klapa - 10 Octombrie 2008 05:55 PM

aveti rabdare.. gosh.

Sunt unii dintre noi, care sunt utilizatori de iPhone inca de la inceput (jumatatea lui 2007). Eu am vazut prima data iPhone exact la lansare in SUA, dar mi-am cumparat unul anul asta in Mai.

Macuser-ii care au iPhone de prin perioada lansarii primei generatii au tot avut rabdare, deci “gosh” nu e la locul lui raspberry

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRank
Jr. Member
Ǻﭏdяei - 10 Octombrie 2008 06:01 PM
klapa - 10 Octombrie 2008 05:55 PM

aveti rabdare.. gosh.

Sunt unii dintre noi, care sunt utilizatori de iPhone inca de la inceput (jumatatea lui 2007). Eu am vazut prima data iPhone exact la lansare in SUA, dar mi-am cumparat unul anul asta in Mai.

Macuser-ii care au iPhone de prin perioada lansarii primei generatii au tot avut rabdare, deci “gosh” nu e la locul lui raspberry

si tu crezi ca de ieri miam luat iphone ? eu am din septembrie 2007.. si aveam 1.1.2.. si update miam facut numai de curand..
deci lam folosit destul de mult.. si incepuse sami invete cuvinte ce le scriam.. in romana.. si deci gosh poate ca ii la locu lui..
i se da prea multa atentie unui amanunt probabil enervant.. da so zis deja.. ii NAJPA.. nu ar trebui sa repete toti aceleasi cuvinte..
si cand se ofera unu sa ii “diminueze” problema.. in loc de 99% sa schimbe 2-3 cuvinte.. si tot nu`i multumit.. apoi lol..

traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu..

regards,
.clapkiss

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dacă informaţia ar putea fi utilă cuiva, am să o comunic.

Tocmai am vorbit cu un reprezentant Orange de la relatii cu clientii şi mi s-a precizat faptul că sunt eligibil pentru decodarea telefonului plătind doar taxa de 360 Ron.
Asta în condiţiile în care la cumpărare nu am beneficiat de nicio reducere (am plătit 469 euro - 8Gb), ci doar perioada contractuală la abonamentul de 3 euro s-a mărit cu 24 de luni.

Asta înseamnă că dacă cineva a luat un iPhone 3G de la Orange la abonamentul de 3 euro pe 2 ani sau un an (pentru un an a plătit 519 euro - 8Gb), este eligibil pentru a i se decoda telefonul. (perioada contractuală rămând aceeaşi) - doar că ai telefonul funcţionabil OFICIAL în orice reţea.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Asta chiar e o veste buna!

O sa sun si eu in seara asta sa vad daca sunt eligibil (contract nou de 3 EUR/24 de luni). As economisi practic 70 de euro si n-as mai fi frustrat de faptul ca nu pot sa fac upgrade la 2.2.

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Administrator

Singurul motiv pentru care as face o decodare oficiala ar fi pentru plecarile in strainezia. Banuiesc ca mai sunt țări cu care Orange nu are acorduri, caz in care ar deveni inutilizabil telefonul.

Cei care ati plecat cu iPhone 3G oficial de la Orange in afara: cum se comporta? (Cu cat sunt exemple din tari mai “exotice”, cu atat mai bine)

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member

Am reusit sa dau si eu de Relatii cu Clientii Orange. Pe langa faptul ca nu mai trebuie sa termini contractul pentru a-l putea debloca, acum decodarea se face in Orange Shop si dureaza “putin” (de fapt nu stia exact dar ideea e ca nu se mai trimit in Olanda sa dureze 10 zile).

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member

Mda… sunt niste handicapati. Am facut un drum degeaba la Orange Shop prin trafic de vineri dupa-amiaza. Totul a ramas ca inainte, trebuie terminat contractul. Am sunat din nou la 411 si am dat de o ametita care dupa ce m-a intrebat de 3 ori ce vreau exact sa fac cu telefonul, m-a pus pe hold vreo 5 min si mi-a zis din nou ca nu se poate.

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gorrocs - 05 Decembrie 2008 11:01 PM

Mda… sunt niste handicapati. Am facut un drum degeaba la Orange Shop prin trafic de vineri dupa-amiaza. Totul a ramas ca inainte, trebuie terminat contractul. Am sunat din nou la 411 si am dat de o ametita care dupa ce m-a intrebat de 3 ori ce vreau exact sa fac cu telefonul, m-a pus pe hold vreo 5 min si mi-a zis din nou ca nu se poate.

Eu stiam ca-s tampiti… asa ca i-am zis tipei aleia ca atunci cand am sa merg la shop, am sa dau de astfel de oameni. A zis ca lasa o nota in dreptul apelului meu, astfel cei de la Shop sa nu se trezeasca sa-mi spuna alte lucruri decat cele spuse de operator.

Acum, daca vrei, suna la relatii cu clientii, spune ce ai de spus, si spune-le ca sunt inconsecventi, iar ca sa ii convingi, spunele ca solutia pe care o doresti tu… ti-a fost sugerata a fi ok de catre alti operatori tot de la 411, ba chiar poti sa ma dai exemplu (precizezi si note-ul facut in dreptul apelului meu)

Daca vrei, iti dau pe PM datele mele si ziua/ora la care am facut apelul.

Eu le-am zis ca mi se pare o prostie ca singura solutie pe care ei o au la dorinta mea de a-mi decoda telefonul este rezilierea contractului, lucru cu care si ei au fost de acord. M-am oferit sa platesc in avans abonamentul (ca si cum as rezilia contractul), dar sa raman abonat iar la fiecare luna sa primesc reducere (deoarece am platit in aavans) - este ilegal si “nu foarte etic” sa pretinda plata in avans a unui serviciu.

Semnătură 

_______

6 din 8
6

‹‹ Pana la urma      Viteza iPhone EDGE/3G ››