gorrocs - 05 Decembrie 2008 11:01 PM
Mda… sunt niste handicapati. Am facut un drum degeaba la Orange Shop prin trafic de vineri dupa-amiaza. Totul a ramas ca inainte, trebuie terminat contractul. Am sunat din nou la 411 si am dat de o ametita care dupa ce m-a intrebat de 3 ori ce vreau exact sa fac cu telefonul, m-a pus pe hold vreo 5 min si mi-a zis din nou ca nu se poate.
Eu stiam ca-s tampiti… asa ca i-am zis tipei aleia ca atunci cand am sa merg la shop, am sa dau de astfel de oameni. A zis ca lasa o nota in dreptul apelului meu, astfel cei de la Shop sa nu se trezeasca sa-mi spuna alte lucruri decat cele spuse de operator.
Acum, daca vrei, suna la relatii cu clientii, spune ce ai de spus, si spune-le ca sunt inconsecventi, iar ca sa ii convingi, spunele ca solutia pe care o doresti tu… ti-a fost sugerata a fi ok de catre alti operatori tot de la 411, ba chiar poti sa ma dai exemplu (precizezi si note-ul facut in dreptul apelului meu)
Daca vrei, iti dau pe PM datele mele si ziua/ora la care am facut apelul.
Eu le-am zis ca mi se pare o prostie ca singura solutie pe care ei o au la dorinta mea de a-mi decoda telefonul este rezilierea contractului, lucru cu care si ei au fost de acord. M-am oferit sa platesc in avans abonamentul (ca si cum as rezilia contractul), dar sa raman abonat iar la fiecare luna sa primesc reducere (deoarece am platit in aavans) - este ilegal si “nu foarte etic” sa pretinda plata in avans a unui serviciu.