Cum sa nu merga.? eu il folosesc f des, pentru gimp, darwine, si mai demult open office 2. Si mergea f bine, si am mac intel cu leopard.
Ce versiune de leo ai? ești pe intel?
Află că s-ar putea să meargă, pe anumite configurații. Pe altele, un bug apărut într-unul din update-urile recente a dat chix aici! Am aflat de la Apple Cupertino. E în lucru.
Problema e ca bugul nu e de la Apple, ci de la X - ca nah, apple a actualizat subsistemul de BSD in care e si X…si asta este…mai apar buguri.
Cica s-ar rezolva in 10.5.5, dar ramane de vazut…
Problema e ca bugul nu e de la Apple, ci de la X - ca nah, apple a actualizat subsistemul de BSD in care e si X…si asta este…mai apar buguri.
Cica s-ar rezolva in 10.5.5, dar ramane de vazut…
Florin
Ei, mai fac și eu mișto de ei… Eram chiar nervos ieri și azi dimineață până să găsesc soluția. Cum s-a rezolvat, nu mai sînt nervos.
Ca să ruleze, dicționarul ăsta are nevoie de x11.
Pe ce config. nu va merge X11 in Leo ? Si ce Leo ?
Sigur nu merge 10.5.4 pe iMac early 2006, iMac late 2006 și MB late 2006. Toate testate de mine. În rest nu știu. Pe PB 1.67 merge. Deci cred că nu merge pe intel, pe toate sau numai pe unele, greu de spus. PPC nu are problema asta.
Problema e cunoscută de Apple engineering.
Ca sa adaugam la lista, pe MBP 2.4 cu Leo 10.5.4 merge bine. La fel si pe Tiger 10.4.11 pe aceeasi masina.
De asemenea pe MB CoreDuo simplu 2.0.
Asta ca sa vorbim numai de Intel.