toma - 26 August 2008 02:12 AM
Așa cum bine zicea Tudor, Jobs n-a vrut 3G pe prima generație de iPhone din cauză că termină foarte repede bateria.Și faptul că SUA e în urmă rău cu tehnologia 3G. Și nu numai ei, ci mulți alții. Și știți voi bine ce face un mobil care nu prea are rețea. Cei de la Apple sînt în multe feluri dar nu proști. După toate astea se mai și găsesc tot felul de nebuni să-i dea în judecată pentru minciuni. Ei bine, niște oameni deștepți au demonstrat că iPhone merge bine pe 3G. Cei care ar trebui judecați sînt nehaliții de la companiile de telefonie mobilă. Pentru cei mai curioși, uite un document mai în detaliu. Nu căutați Bucureștiul că nu-l găsiți. Eu am participat la test cu viteza EDGE la al meu 2G și stau destul de bine. Poate ar trebui să-l faceți și voi. Sînt trei teste, de fapt și necesită înscriere pe site.
Destul de plauzibil, însă dacă treburile erau aşa simple de unde tot scandalul?... cei de la Apple chiar au recunoscut că 3G-ul are probleme în State şi lucrează la o îmbunătăţire a soft-lui pentru o mai bună compatibilizarea cu reţeau ATT! Nu cred că făceau ei acele declaraţii dacă nu era într-adevăr o problemă greu de rezolvat, care aduce şi daune.
Cei de la TestMyPhone nu cred că au “autorizaţie metrologică”, deci nu pot fi luaţi în calcul în mod oficial.