Are cineva idee, la ce pret iti poti cumpara iPhone 3G din USA? Ma intereseaza fara abonament dar daca sunt si smecherii la abonament ziceti-mi pls ca sa stiu cum pot sa-l cumpar mai ieftin… Mersi
sincer, nici nu prea inteleg mare lucru… nu vad nicaieri unde scrie daca poti sa-l achizitionez si fara abonament… deci ma intereseaza sa-l cumpar dar fara abonament… am inteles ca se poate decoda aici in Ro nu?
Are cineva idee, la ce pret iti poti cumpara iPhone 3G din USA? Ma intereseaza fara abonament dar daca sunt si smecherii la abonament ziceti-mi pls ca sa stiu cum pot sa-l cumpar mai ieftin… Mersi
deocamdată în State nu se vinde “la liber”. Sunt zvonuri că în viitor telefonul se va comercializa şi aşa… nimeni nu confirmă într-adevăr. Se doreşte suprasaturarea pieţei prin comercializarea telefonului cu ATT, şi după aceea, cei care au răbdat… îl vor cumpăra şi la liber.
Este un mic “trick” cu cei de la AT.T, dar cred că îţi va rămâne codat în reţeaua lor:
Cumperi terminalul de la ei, păstrazi o lună abonamentul după care poţi rezilia contractul. Vei plăti taxă de reziliere de contract înainte de termen în valoare de 175 usd (plus alte mici taxe aplicabile… zic ei). Fă un calcul şi vezi ce îţi convine (175 rezilierea, 200 telefonul, 39 usd taxa de client nou, plata pe macar o luna de abonament 70 usd minim, la toate astea adauga “TVA” -ul, şi alte taxe…)
Dacă reziliezi contractul înainte de 30 de zile… plăteşti mici taxe, dar practic îţi ia telefonul, se reziliază contractul şi primeşti banii înapoi ( ai intra în “30 days returning policy”)
Ok, n-o fi trebuind rezidenta, dar tu prin legitimatie de sedere si contract de inchiriere/proprietate ce intelegi? Eu ma refer ca nu poti merge ca turist 1 luna jumate in state, sa stai la hotel si sa iti iei iphone cu abonament…
Ok, n-o fi trebuind rezidenta, dar tu prin legitimatie de sedere si contract de inchiriere/proprietate ce intelegi? Eu ma refer ca nu poti merge ca turist 1 luna jumate in state, sa stai la hotel si sa iti iei iphone cu abonament…
Daca va referiti la USA si la At&t;....nu se poate decat cu SS#...iar ca turist nu ai cum sa ai asa ceva…..dar una peste alta nu se merita toata trambaneala….oferta de la Orange de 179 euro si planul de 59 euro/luna e mai buna decat aici sau chiar cateva tari din Europa….
Am fost in State ca student cu SSN pentru munca. Dovedind ca am o locuinta inchiriata, puteam face abonament. Si nu am stat decat 3 luni.
@giorgioromany
de ce consideri ca oferta Orange Romania e mai buna ca cea din State?
Pai in State ai iPhone la 200 usd si abonament de 70 usd/luna/24luni. Cu internet nelimitat (asta mi se pare cel mai important), 450 minute/luna/
La Orange, ai iPhone la 249 euro si abonament de 39 euro/luna/24luni. 1000 Mb si 300 de minute.
Chiar si mai mici sa fie in Romania, nu se compara. De ce sa fie preturile aceleasi? In afara echipamentelor care au aceleasi costuri, toate celelalte servicii sunt mult mai usor de suportat din partea companiilor de telefonie (taxe locale, taxe pe amplasarea echipamentelor, costul locatiilor, costul angajatilor) in SUA aceste costuri si taxe sunt enorme, la noi nu, deci… nu au nicio explicatie pentru aceste costuri.
Eu nu fac “petitii”, doar constat si mi-e greata. dau in gastropareza