da’ de ce?
lasă să trăiască băieții deștepți, care fac afacere din asta…
lunar, primesc cel puțin 2 mesaje pe mail, cu oameni care știu să facă multe cu iPhone
faptul că niște firme mari nu au capacitatea sau nu știu a reacționa rapid la tendința generală, e totdeauna exploatată de segmentul privat…
uite un exemplu, pentru voi (și pentru firma portocalie - care a pierdut o ocazie, prietenii știu mai bine!):
[ Modificat: 20 August 2009 02:46 AM de dacuBurebista ]
da’ de ce?
lasă să trăiască băieții deștepți, care fac afacere din asta…
lunar, primesc cel puțin 2 mesaje pe mail, cu oameni care știu să facă multe cu iPhone
faptul că niște firme mari nu au capacitatea sau nu știu a reacționa rapid la tendința generală, e totdeauna exploatată de segmentul privat…
uite un exemplu, pentru voi (și pentru firma portocalie - care a pierdut o ocazie, prietenii știu mai bine!):
Orange il deblocheaza de tot nu pana la urmatorul restore. Ultrasn0w e ceva excelent insa nu e facut cum trebuie, mananca bateria precum un hummer benzina, eu personal sunt bucuros ca am scapat de ultrasn0w.
Din pacate nu pot edita, so sorry de double post. Am intrebat la un Orange Shop de deblocare, nu stiau nimic, de la mine au aflat de comunicat, insa deblocarile se fac doar la service-ul din Bucuresti si dureaza ... maxim 15 zile.
Se face mintenaș un an de cînd tot vorbim de acest subiect. Ce s-a schimbat din septembrie pînă acum? Nimic. Și va mai dura. Ca s-o ducem la extreme, pînă se va împușca vreunul într-un șop oranj de ciudă că nu se respectă contractul. Sau pînă le va [cenzurat] cine trebuie o amendă cu multe zerouri. Sau pînă va zice coana EU stop, pînă aici.
Nevorbind de deblocări acuma, ci de restul serviciilor, oare Orange RO știe ce mină de aur i se scurge printre degete? Au citit despre cei 99% de mulțumiți de 3GS? Poate le trimite cineva un link. Poate le vine mintea la cap.
Ma indoiesc, nu stau in Bucuresti si stim noi cum e in provincie : “Nu am primit ordine de la Bucuresti, nu avem ce face”. Totusi o sa sun maine la Orange sa intreb de noua reglementare.
Eu când am fost hotărât să-l deblochez, deşi îl luasem cu puncte TY şi prelungirea perioadei contractuale cu 24 de luni, mi s-a aprobat deblocarea terminalului plătind doar taxa standard de 360 de ron.
Din punct de vedere al regulilor standard, ar fi trebuit să plătesc in avans valoarea abonamentului pe lunile rămase + TVA + 360 Ron, dar eu nu doream rezilierea contractului; eu doream să rămân client Orange dar să mi se deblocheze terminalul. Acest argument i-a convins pe cei de la Orange să fie de acord cu mine.
Iar ca să nu păţesc cele zise de tine cu provincia (şi eu sunt din provincie, şi sunt mândru ) i-am rugat să facă “un note” la această decizie, iar eu prezentându-mă în faţa operatorului din Orange Shop - el trebuia doar să pună în executare decizia deja luată.
Eu zic că se poate. Succes!
Deci sa pricep si eu ...
1. Te-ai dus la (???) care a zis, da esti OK si iti deblocam iPhone-ul pentru taxa standard de 360 lei. Decizia lui (???) s-a notat.
2. Cu hartia te-ai dus la Orange Shop? (in Bucuresti?). Ce s-a intamplat dupa?
Cum s-a facut deblocarea efectiv, practic?
Le-ai dat iPhone-ul si ti la-i luat dupa 2 saptamani?
Ti-au luat doar IMEI-ul? (deblocare pe iTunes?)
Ce bine ar fi sa`i dau IMEI-ul si sa mi`l deblocheze asa, dar din pacate trebuie dat la Bucuresti mai mult ca sigur, pentru ce ... nu stiu, doar sa`l verifice ala sa nu fie jailbreak-uit ca altceva nu vad pentru ca doar IMEI-ul poti sa`l iei din settings..
Pentru ce sa`l trimita in service? In ce consta deblocarea asta? Trimiterea IMEI-ului catre Apple?
Pai dupa ce trimit IMEI-ul la Apple, verifica daca ai pr0n pe el, daca ai poze cu prietena goala si apoi se joaca cu jocurile pe care le-ai cumparat.
Sau instaleaza Ultrasn0w si dau vina pe Apple cand la 3.1 se blocheaza la loc.
Serios acum ... e ilogic sa iei iPhone-ul in service cand deblocarea se face prin iTunes!
Insa trebuie sa traiasca si meseriasii de la Orange Service, asa ca ... mai dai o spaga sa iasa mai repede din Service, o spaga sa nu ti-l zgarie, etc.
Basca ca mai agata si ei o studenta mai amarata cu un iPhone pentru 2 saptamani.
Pentru ce sa`l trimita in service? In ce consta deblocarea asta? Trimiterea IMEI-ului catre Apple?
Pai dupa ce trimit IMEI-ul la Apple, verifica daca ai pr0n pe el, daca ai poze cu prietena goala si apoi se joaca cu jocurile pe care le-ai cumparat.
Serios acum ... e ilogic sa iei iPhone-ul in service cand deblocarea se face prin iTunes!
Insa trebuie sa traiasca si meseriasii de la Orange Service, asa ca ... mai dai o spaga sa iasa mai repede din Service, o spaga sa nu ti-l zgarie, etc.
Basca ca mai agata si ei o studenta mai amarata cu un iPhone pentru 2 saptamani.
Tocmai de asta nu vreau sa`l dau in service decat daca e absoluta nevoie…Presupun ca am sa`l deblochez de tot cand o sa`l vand.
1. Te-ai dus la (???) care a zis, da esti OK si iti deblocam iPhone-ul pentru taxa standard de 360 lei. Decizia lui (???) s-a notat.
Multumesc!
Cristi.
Apel la serviciul clienti care m-au transferat la cineva “cu putere de decizie”. Decizia lor a fost notata in dreptul contului meu, iar cand m-as fi prezentat in fata operatorului de la Shop, memo-ul i-ar fi sarit in ochi. Imi era necesara deblocarea pentru roaming. Nemaiplecand atunci din tara, am lasat totul balta, nu am mai fost sa deblochez.
Multumesc!
Cristi.
Apel la serviciul clienti care m-au transferat la cineva “cu putere de decizie”. Decizia lor a fost notata in dreptul contului meu, iar cand m-as fi prezentat in fata operatorului de la Shop, memo-ul i-ar fi sarit in ochi. Imi era necesara deblocarea pentru roaming. Nemaiplecand atunci din tara, am lasat totul balta, nu am mai fost sa deblochez.
Multumes!
Eu o sa fiu am fost plecat din tara din mai si o sa mai fiu pana la anu’ in mai ... cel mai probabil nu in EU, asa ca m-ar ajuta teribil treaba asta. Oricum, pe 09/09 vin in tara si direct la Orange merg sa mi-l deblocheze.
Tocmai de asta nu vreau sa`l dau in service decat daca e absoluta nevoie…Presupun ca am sa`l deblochez de tot cand o sa`l vand.
Ce treabă are garanția cu deblocarea? Eu acum le duc telefonul la deblocat, prin urmare asta să facă, să mi-l deblocheze. Cînd l-oi duce cu probleme, atunci discutăm de garanție.
Una-i una , alta-i alta.
Ce treabă are garanția cu deblocarea? Eu acum le duc telefonul la deblocat, prin urmare asta să facă, să mi-l deblocheze. Cînd l-oi duce cu probleme, atunci discutăm de garanție.
Una-i una , alta-i alta.
Dupa cum zicea aici, NU trebuie sa duci telefonul nicaieri. Deblocarea ti-o face iTunes-ul acasa la tine. Trebuie doar ca cei de la Orange sa trimita IMEI-ul la Apple. Atat!
Plata serviciului (360 lei, XXX suplimentar, etc) se pot face foarte bine pe factura urmatoare.
Evident, stiu prea bine ca traim intr-o tara de tolomaci, deci si eu cred ca va trebui sa duc telefonul la service .
Faza trista e ca eu vin in .ro joi seara si plec duminica dimineata, deci nu am decat 1.5 zile in care pot sa fac ceva in tara ...
Deci o solutie “remote” (pot plati eu personal cu card-ul la sediul lor toata operatiunea) mi-ar tare de folos.
Bafta!
Cristi.
P.S.
Sa scrii neaparat cum ti-au deblocat practic telefonul (fa un screen-shot la pagina de About din telefon, sa vezi daca ti l-au schimbat).