Salve, eu folosesc 3G 8gb cu turbosim, imi merge bine, am facut si update-ul la 2.1, singurul incovenient este la sincronizare Cu itunes, tre sa scot sim-ul putin din aparat ca altfel imi da eroare ca nu recunoaste operatorul, in rest merge destul de bine
Babanu, am pus si eu 2.1 ca si tine si am Vodafone si TurboSMi , dar nu-mi merge Syncu cu iTunes 8.0
Tu zici ca reusesti sa sincronizezi ?
Cum exact ?
babanu5 - 16 Septembrie 2008 01:37 PM
Salve, eu folosesc 3G 8gb cu turbosim, imi merge bine, am facut si update-ul la 2.1, singurul incovenient este la sincronizare Cu itunes, tre sa scot sim-ul putin din aparat ca altfel imi da eroare ca nu recunoaste operatorul, in rest merge destul de bine
Babanu, am pus si eu 2.1 ca si tine si am Vodafone si TurboSMi , dar nu-mi merge Syncu cu iTunes 8.0
Tu zici ca reusesti sa sincronizezi ?
Cum exact ?
babanu5 - 16 Septembrie 2008 01:37 PM
@babanu: yap, am înțeles, dar ăsta e feedback-ul de la clinți….
Nu a cumpărat nimeni la liber să ceară astfel codul de deblocare?
Deocamdaă Orange nu vinde iPhone la liber.
Legat de acel cod, cred că a fost o scurgere de informaţii deoarece nimeni de la Orange nu zice oficial că această modalitate există.
Ciudat… unii sustin ca stiu pe cineva la orange care ”fac” treaba asta cu deblocatul… dar nimini nu zice nimic concret.
Eu am intrebat la noi la orange shop si au raspuns scurt, urat si fara nici un chef ”NU! altceva?” ... ma rog…. pentru ei fireste