Din pacate nu sunt in tara ... Asa ca astept cu interes maxim relatarile celor care au fost la un shop Orange (de preferinta cel din Bucuresti, Victoriei) si mai ales a celor care si-au deblocat iPhone-ul luat cu abonament si puncte Thank-You.
O sa sun si eu la 411 ... insa nu cred ca o sa obtin ceva concret.
Din pacate nu sunt in tara ... Asa ca astept cu interes maxim relatarile celor care au fost la un shop Orange (de preferinta cel din Bucuresti, Victoriei) si mai ales a celor care si-au deblocat iPhone-ul luat cu abonament si puncte Thank-You.
O sa sun si eu la 411 ... insa nu cred ca o sa obtin ceva concret.
Bafta!
Cristi.
Am sunat la 411 ... Dupa cum ma asteptam, cei de la serviciul clienti nu stiu absolut nimic despre deblocarea in abonament.
Tanti era clueless ... Nu uita ca cei de la serviciul clienti, consultantii Orange, sunt de fapt in proportie de 90% studenti. Un CSR (Customer Service Representative) are o foaie (sau o aplicatie pe PC) unde au raspunsuri standard de dat la intrebari. Ce nu e pe foaie ... nu exista. Pe foaie nu era nimic despre iPhone luat la abonament. Cum asta e situatia mea, m-am oprit aici. Nu uita ca sunt in strainatate, deci nu imi prea permit sa stau 30 min la tel. cu un robotzel.
Am sunat la Orange si mi-a zis tanti aia ca ea nu a primit nici o informare in legatura cu noua reglementare. Am trecut si pe la un Orange Shop unde mi s`a zis sa trec saptamana viitoare pana se linistesc apele. Oare daca ma duc la ANPC si fac o plangere se dezmeticesc?
Ma inchid in fata celor de la Orange, deblocarea se face direct in Orange Shop!!!!!!!!! Dar nu mai in Shop`uri nu si la dealeri, brb resofter si mai tarziu putin merg sa mi`l deblochez :D
eu am iphonu de la un prieten care l-a castigat la un concurs tuborg, si era blocat pe orange inainte sa-i fac JB! (mi-l deblocheaza moca??? :O) banuiesc ca trebuie sa-i fac restor la softu care il aveam (2.1) acum am 2.2 ...
mai am un e51 castigat tot la un concurs de craciun , l-am primit cu o cartela prepay , blocat orange (same story)
in ce orange shop ai fost ??
Tu de 3.0 nu ai auzit? Ce cauti pe 2.2? Nu stiu care e situatia la tine, trebuie sa mergi sa vorbesti cu ei si da trebuie sa ii faci restore, sa fie ne JB. Eu am vorbit la serviciul clienti, dupa ce termin restore-ul merg la un shop.
am tot ce-mi trebuie pe 2.2 , nu am trecut la 3.0 pentru ca am inteles ca sunt probleme cu semnalu,wifi ...
astept rasp de la tine dupa ce te intorci, sa ne spui cum a decurs…
Ma inchid in fata celor de la Orange, deblocarea se face direct in Orange Shop!!!!!!!!! Dar nu mai in Shop`uri nu si la dealeri, brb resofter si mai tarziu putin merg sa mi`l deblochez :D