12 din 16
12
Deblocare legală iPhone în România
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07

Mda ... oricum, eu sunt cat de cat multumit ca am reusit sa dau peste cineva cu creier la 411.

Deci, cei care l-au luat cu abonament platesc 70 euro penalizare si 30 euro taxa de deblocare.

Evident, telefonul trebuie trimis in service grin.

zaone - 02 Septembrie 2009 05:32 PM

Da… nu va duceti degeaba, m`am dus ca prostul la Orange Shop ca sa aflu ca desteapta aia de azi dimineata m`a mintit, trebuie trimis in service…

Ai incercat macar sa le explici ca procesul de deblocare nu implica in nici un fel accesul fizic la telefon?
Eu am sa ma cert un pic cu ei, insa nu prea tare ... ca eu chiar am nevoie de telefon deblocat unde sunt eu si il pot lasa si in kkt-ul lor de service.

Bafta!
Cristi.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.07.08

pai ? il lasi in service (maxim 15 zile lucratoare) si dupa te alegi un ifonu deblocat, fara JB, x-sim , turbo sim etc.

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09
iedutu - 02 Septembrie 2009 05:51 PM

Mda ... oricum, eu sunt cat de cat multumit ca am reusit sa dau peste cineva cu creier la 411.

Deci, cei care l-au luat cu abonament platesc 70 euro penalizare si 30 euro taxa de deblocare.

Evident, telefonul trebuie trimis in service grin.

zaone - 02 Septembrie 2009 05:32 PM

Da… nu va duceti degeaba, m`am dus ca prostul la Orange Shop ca sa aflu ca desteapta aia de azi dimineata m`a mintit, trebuie trimis in service…

Ai incercat macar sa le explici ca procesul de deblocare nu implica in nici un fel accesul fizic la telefon?
Eu am sa ma cert un pic cu ei, insa nu prea tare ... ca eu chiar am nevoie de telefon deblocat unde sunt eu si il pot lasa si in kkt-ul lor de service.

Bafta!
Cristi.

Mi`a aratat foaia unde e descris procesul de deblocare si scria alb pe negru “telefoanele se trimit in Orange Service Center”, ce sa ma cert? Mai are rost? Ai cu cine sa discuti ceva? O gloata de prostani, idioti, si tampiti. Sper sa citeasca cineva din Orange treaba asta, sa`si dea 2 palme si sa se impuste.
O sa`l deblochez cand il vand, nu`l las pe mana cine stie cui sa il primesc farmat sau ceva, mai bine ma lipsesc de deblocare deocamdata.

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
RankRank
Jr. Member
sandubloc - 02 Septembrie 2009 05:53 PM

pai ? il lasi in service (maxim 15 zile lucratoare) si dupa te alegi un ifonu deblocat, fara JB, x-sim , turbo sim etc.

cred ca nu ai citit ce s-a scris in thread-ul asta (mare, cei drept) despre service.
problema cu service-ul este ca probabil de acolo ti-l iei zgariat, murdar, etc. nu are nici o legatura cu chestiile ilegale ... oricum, cine si-a pus JB, x-sim, etc. are destul creier sa stie ca trebuie sa scoata alea inainte.

si 15 zile lucratoare  ... sa ma fereasca dumnezeu da ce pot face aia 3 saptamani cu el acolo, nu o sa pricep niciodata.
da, si inca o data ... deblocarea ti-o faci acasa prin itunes, deci la service il tin de pomana.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

3 saptamani dureaza treaba asta cu service-ul, am lasat anul trecut un telefon in service si in aproape 20 zile calendaristice l`am primit inapoi.

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
RankRank
Jr. Member
iedutu - 02 Septembrie 2009 06:10 PM
sandubloc - 02 Septembrie 2009 05:53 PM

cred ca nu ai citit ce s-a scris in thread-ul asta (mare, cei drept) despre service.
problema cu service-ul este ca probabil de acolo ti-l iei zgariat, murdar, etc. nu are nici o legatura cu chestiile ilegale ... oricum, cine si-a pus JB, x-sim, etc. are destul creier sa stie ca trebuie sa scoata alea inainte.

si 15 zile lucratoare  ... sa ma fereasca dumnezeu da ce pot face aia 3 saptamani cu el acolo, nu o sa pricep niciodata.
da, si inca o data ... deblocarea ti-o faci acasa prin itunes, deci la service il tin de pomana.

dupa cum ai zis si tu “probabil” ti-l iei zgariat, murdat, etc ...
cand am zis “fara JB, x-sim , turbo sim etc” m-am referit ca, la un nou update nu e nevoie sa mai folosesti JB,turbo,x etc… cum ai zis tu , cine nu are destul creier lasa asa ceva in telefon ...
faza cu 15 zile lucratoare (parerea mea) au incercat sa anticipeze numarul mare utilizatori, care isi vor lasa telefonul/ele la deblocat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRank
Jr. Member
zaone - 02 Septembrie 2009 06:21 PM

3 saptamani dureaza treaba asta cu service-ul, am lasat anul trecut un telefon in service si in aproape 20 zile calendaristice l`am primit inapoi.

eu l-as lasa , oricum cand lasi telefonul in service semnezi la predare si la primire, in caz ca il primesti zgariat nu semnezi la primire si faci reclamatii, scandal ... poate, poate primesti unul nou ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

In primul rand turbo-sim nu mai foloseste nimeni de vreo 3 luni aproape. Semnezi, daca nu vezi pe loc ca are vreo problema si iti dai seama abia cand ajungi acasa cam asta`i, nu mai poti face absolut nimic.

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
RankRank
Jr. Member
zaone - 02 Septembrie 2009 06:41 PM

In primul rand turbo-sim nu mai foloseste nimeni de vreo 3 luni aproape. Semnezi, daca nu vezi pe loc ca are vreo problema si iti dai seama abia cand ajungi acasa cam asta`i, nu mai poti face absolut nimic.

eu o sa-l duc, pe 9 septembrie ... abia atunci ajung in tara ... o sa postez ce o sa se intample dupa ...

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mult noroc :D, daca il duci in Bucuresti in mod sigur o sa termine mai repede.

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
RankRank
Jr. Member

Raspuns oficial Orange (e-mail) referitor la deblocare de acasa ...

———————————————————-
Stimate domnule ***********,

Raspundem prin prezenta solicitarii dumneavoastra de decodare a telefonului IPhone, achizitionat pe data de 14 februarie 2009 de la partenerul nostru EURO GSM *******.
Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 01 septembrie 2009, terminalele achizitionate de la Orange Romania vor putea fi decodate in conformitate cu recomandarile ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) si cu prevederile Codului de Conduita semnat de operatorii de telefonie mobila din Romania.
Pentru a se putea decoda telefonul dumneavoastra este necesar sa va prezentati la un magazin propriu Orange ( Orange Shop) cu aparatul si dovada achizitiei lui dintr-un magazin Orange ( factura fiscala sau certificat de garantie). Detalii cu privire la adresele magazinelor noastre si programul de functionare le gasiti pe site-ul oficial, http://www.orange.ro sau accesand link-ul urmator https://www.orange.ro/shops/bucuresti-ro.html.
Telefonul dumneavoastra se poate decoda doar la Orange Service Center si apoi returnat in magazinul propriu Orange care a asigurat preluarea, de unde il puteti recupera si unde veti plati taxa de decodare, conform devizului de plata.
Ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra prin Serviciul Clienti.

Cu stima,

Asistent Serviciul Clienti

————————————————————————

e cam clara treaba acum ... maine ma prezint la ei cu “aparatul”.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Jmeker….deci tot se plimba cu el. Si cât costa, ai aflat?

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.05.08

Daca aveti cumva pe firma luat telefonul va puteti contacta persoana desemnata de la Vanzari si… o rugati frumos, zambiti larg si se va putea decoda pe loc, ducandu-va direct in Pipera. 450 RON si pleci acasa cu telefonul decodat.
Am facut cu mai multe asa de-a lungul timpului (ie. si inainte si dupa 1 sept 2009), deci nu vorbesc aiurea.

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRank
Jr. Member

Bun venit la Orange!

Raspundem solicitarii dumneavoastra cu privire la decodarea telefonului.

Referitor la aceasta, va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 1.09.2009, clientii care detin un terminal codat in reteaua Orange pot solicita decodarea acestuia in functie de urmatoarele conditii:

- daca terminalul a fost achizitionat prin intermediul unei oferte, la un pret special, clientul va suporta contravoaloarea taxei de decodare (30 Euro - TVA inclus); in cazul in care perioada minima contractuala nu este finalizata se va precepe o taxa in valoare de 70 Euro (TVA inclus), pentru decodare anticipata;

- in cazul in care terminalul a fost achizitionat la pret standard, tariful de decodare va fi suportat de Orange Romania.

Mentionam ca deblocarea terminalelor comercializate prin reteaua noastra de distributie se poate realiza numai in magazinele Orange Shop. Dovada achizitiei terminalului se va face prin prezentarea facturii fiscale si a certificatului de garantie.

In aceeasi ordine de idei precizam ca deblocarea terminalului se asigura de catre Orange Romania pe durata mentionata de producator pe cerficatul de garantie. Ulterior deblocarea va fi oferita in masura in care exista resurse tehnice disponibile.

In speranta ca ati primit raspunsul nostru, ramanem la dispozitia dumneavoastra la adresa ..

Cu stima,

xxx
Asistent Serviciul Clienti
—————————————————————————————-
am fost ieri in orange shp-ul de pe mosilor, am vorbit cu un tip pe care l-am rugat sa-mi zica daca pot sa-mi deblochez telefonul gratis la ei (un nokia e51 castigat anul trecut de craciun), m-a rugat sa astept sa “intrebe” dupa care a venit, decis, spunandu-mi ca nu se poate, motivul: nu am dat bani pe telefon , e luat la pret promotional. Mi-a mai zis ca nu se poate ca nu am garantie pentru ca e castigat, i-am spus ca am, a tacut cateva secunde dupa care iar mi-a spus ca nu se poate si ca pot sa ma duc sa-l deblochez unde vreau (de parca altceva nu stia sa zica decat: nu se poate!) povestea e mai lunga…
l-am intrebat si de iphone (castigat la un concurs tuborg) ce credeti ca mi-a spus ?? “nu se poate”  x(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
RankRank
Jr. Member
MenetZ - 08 Septembrie 2009 02:55 PM

Daca aveti cumva pe firma luat telefonul va puteti contacta persoana desemnata de la Vanzari si… o rugati frumos, zambiti larg si se va putea decoda pe loc, ducandu-va direct in Pipera. 450 RON si pleci acasa cu telefonul decodat.
Am facut cu mai multe asa de-a lungul timpului (ie. si inainte si dupa 1 sept 2009), deci nu vorbesc aiurea.

Indiferent daca e luat pe firma sau nu, se poate merge direct in Pipera si preda iPhone-ul acolo. Mie mi-a luat 1 ora sa il am in mana, deblocat. Nu e chiar pe loc, insa sunt foarte multumit.

Costa 430 lei, si poti plati cu card-ul grin.

Bafta!
Cristi.

Semnătură 

Cristian.

12 din 16
12