Daca aveti cumva pe firma luat telefonul va puteti contacta persoana desemnata de la Vanzari si… o rugati frumos, zambiti larg si se va putea decoda pe loc, ducandu-va direct in Pipera. 450 RON si pleci acasa cu telefonul decodat.
Am facut cu mai multe asa de-a lungul timpului (ie. si inainte si dupa 1 sept 2009), deci nu vorbesc aiurea.
Indiferent daca e luat pe firma sau nu, se poate merge direct in Pipera si preda iPhone-ul acolo. Mie mi-a luat 1 ora sa il am in mana, deblocat. Nu e chiar pe loc, insa sunt foarte multumit.
Costa 430 lei, si poti plati cu card-ul .
Bafta!
Cristi.
trebuie neaparat sa fie cumparat de la Orange Romania? eu l-am luat de la O2 UK, crezi ca mi-l deblocheaza?
Bucuresti, mers direct la service Pipera. 1 ora a durat totul.
daca te duci in pipera cu un ifon 3G cu 3.0 pe el, il decodeaza acolo, dupa care te intorci acasa unde bagi pe el 3.1, dupa ce ai bagat 3.1 il ai tot deblocat?
am fost la un “service” (am decodat un E51 40 ron) si l-am intrebat si de ifone, a zis ca decodeaza dar nu poate si la 3.1, daca el decodeaza si faci update pierzi decodarea si te alegi cu ipod + mi-a zis ca nu il decodeaza prin cydia (il decodeaza prin soft nu pe hard)... ??? intelege cineva ceva ??
@iedutu
cum ti l-au decodat? soft / hard ?
daca ii faci update ai probleme ??
Bucuresti, mers direct la service Pipera. 1 ora a durat totul.
daca te duci in pipera cu un ifon 3G cu 3.0 pe el, il decodeaza acolo, dupa care te intorci acasa unde bagi pe el 3.1, dupa ce ai bagat 3.1 il ai tot deblocat?
am fost la un “service” (am decodat un E51 40 ron) si l-am intrebat si de ifone, a zis ca decodeaza dar nu poate si la 3.1, daca el decodeaza si faci update pierzi decodarea si te alegi cu ipod + mi-a zis ca nu il decodeaza prin cydia (il decodeaza prin soft nu pe hard)... ??? intelege cineva ceva ??
@iedutu
cum ti l-au decodat? soft / hard ?
daca ii faci update ai probleme ??
Am fost la service oficial Orange din Pipera. Mi-au facut si o nota in certificatul de garantie al iPhone-ului cu decodarea.
Aveam 3.0.1 pe el, mi l-au adus decodat, am bagat sim-ul de vodafone in el si a mers imediat. Chiar Vodafone 3G.
Asta a fost pe 9 septembrie la pranz. A 2-a zi dimineata a aparut 3.1 (cel putin atunci l-am vazut eu). Am instalat sa vad daca e pe bune decodarea, si se pare ca e. A mers imediat pe vodafone (si 3G). Acum (21 spetembrie) o sa-l testez in Israel cu un prepay Orange.
Acuma nu stiu la ce “service” ai fost tu, insa eu am fost, dupa cum ziceam, la cel oficial Orange din Bucuresti. Ma indoiesc ca baietii aia umbla cu ultrasn0w sau altele de genul asta. Am si chitanta de la ei cu banii platiti pentru decodare.
am fost la un “service” de cartier ... si tipu de acolo se dadea cunoscator, incercam sa-i explic de indata ce-l decodezi , poti sa faci update fara griji ... dar el ca nu, daca ii faci update se blocheaza .... ce mor pe astia care nu au habar si se dau cunoscatori
am fost la un “service” de cartier ... si tipu de acolo se dadea cunoscator, incercam sa-i explic de indata ce-l decodezi , poti sa faci update fara griji ... dar el ca nu, daca ii faci update se blocheaza .... ce mor pe astia care nu au habar si se dau cunoscatori
Ala stia de deblocare ilegala pentru ca el nu poate debloca telefoane in mod legal si de tot.
Oricum traiasca regii din Bucuresti si fraierii din provincie s-o pieptene lent…
Oricum traiasca regii din Bucuresti si fraierii din provincie s-o pieptene lent…
Explică ce ai vrut să zici cu asta.
Cred ca e destul de clar ce`am vrut sa zic vis a vis de politica Orange legata de decodare, daca esti in Bucuresti fericit fii tu, daca esti din provincie, poti sa mai astepti, happy now?