Nu am observat pentru ca nu e trecuta locatia in profil.
Si pe de alta parte se poate face deblocarea oficiala si in provincie,
dar dureaza ceva mai mult ca perioada de rezolvare datorita O shop-urilor.
Nu am observat pentru ca nu e trecuta locatia in profil.
Si pe de alta parte se poate face deblocarea oficiala si in provincie,
dar dureaza ceva mai mult ca perioada de rezolvare datorita O shop-urilor.
UNDE ANUMEEEEEEEEE?????? for the love of GOD, zi`mi orasul ala, daca e Suceava, Iasi or in between )
Eu am intrebat la Orange Shop (un baiat nu prea serviabil de fel, ma rog) in Mures si raspunsul a fost afirmativ cu conditia certificatului, facturii si persoana care l-a achizitionat. Aparatul se trimite de ei la Bucuresti. (14 zile)
Sigur e valabil si pentru Iasi sau Suceava.
Eu am intrebat la Orange Shop (un baiat nu prea serviabil de fel, ma rog) in Mures si raspunsul a fost afirmativ cu conditia certificatului, facturii si persoana care l-a achizitionat. Aparatul se trimite de ei la Bucuresti. (14 zile)
Sigur e valabil si pentru Iasi sau Suceava.
Eu vreau decodare pe loc nu 14 zile pe cine stie unde. Mai bine ma las de decodare in cazul asta, de asta am zis eu afirmatia aia.
Salut, unde e service-ul din Pipera sa ma duc si eu acolo sa mi-l faca pe loc.
Te-ai dus direct sau cei de la Orange Shop i-au anuntat inainte?
Am fost la Orange Shop din Victoriei. Acolo mi-au zis ca daca ma grabasec, se rezolva pe loc la Service Pipera (tanti a sunat pe cineva acolo sa confirme)
De mers am luat metroul pana la Aurel Vlaicu si de acolo pe jos pe Soseaua Pipera. E de mers cam 20 min. pe jos de la metrou la service. E cat de cat langa o sectie de politie cu permise auto. Am tot intrebat pe acolo si mi-au zis oamenii. Vezi ca sediul astora e intr-un fel de hala imensa, intr-o mica cladire portocalie lipita de hala. Nu e absolut nici un semn, banner, etc pe drum sa-ti zica ceva de orange. Doar pe usa lor scrie ceva. Oricum, poti suna la 411 sa intrebi adresa exacta.
Cel mai usor e sa iei un taxi, insa eu m-am zgarcit si am mers doar cu metroul .
2 ore am stat pe canapea acolo. Doamna de la frontdesk a incercat sa ma convinga sa renunt sa mai stau “ca nu le merge conexiunea cu aplicatia”, dar am insistat cu un coleg de suferinta, el mai statea de o ora.
2 ore am stat pe canapea acolo. Doamna de la frontdesk a incercat sa ma convinga sa renunt sa mai stau “ca nu le merge conexiunea cu aplicatia”, dar am insistat cu un coleg de suferinta, el mai statea de o ora.
Gratis conform legii, fiind luat la liber.
Adresa e: sos Pipera 55C, hala 4.
mai zi odata, ca nu cred ca am inteles bine
ai luat un iPhone fara abonament de la Orange si ti l-au deblocat GRATIS?
Pentru ca am gasit informatii in contradictoriu, va rog sa ma lamuriti in legatura cu deblocarea iPhone-ul la Orange.
Povestea pe scurt e cam asa: am luat 3g-ul acum 2 ani pe abonament la orange; acum a expirat perioada contractuala, iar eu am un alt telefon si eu am trecut pe un alt abonament.
Vrea sa dau telefonul cuiva care este pe vodafone si, prin urmare, trebuie deblocat. Intrebarea este: deblocheaza Orange-ul iPhone-urile luate de la ei si care au iesit de sub abonament?