Pentru ca am gasit informatii in contradictoriu, va rog sa ma lamuriti in legatura cu deblocarea iPhone-ul la Orange.
Povestea pe scurt e cam asa: am luat 3g-ul acum 2 ani pe abonament la orange; acum a expirat perioada contractuala, iar eu am un alt telefon si eu am trecut pe un alt abonament.
Vrea sa dau telefonul cuiva care este pe vodafone si, prin urmare, trebuie deblocat. Intrebarea este: deblocheaza Orange-ul iPhone-urile luate de la ei si care au iesit de sub abonament?
Multumesc mult.
Da se poate,e gratuit,adresa la sercice e calea giulesti 333,dureaza 15 min.
Multumesc. Am reusit, in cele din urma, sa-i prind la telefon. E usor aberant ce mi-au zis la telefon: deblocarea poate fi gratuita, dar poate ajunge pana la 400 de ron… Mi-au zis ca e gratuit doar daca ai luat telefonul direct de la ei dar necumultat cu alte beneficii (?). Eu l am luat intr-adevar la oferta, dar am avut abonament de 59 - deci, l-am platit de vreo 2 ori… Si mi-au estimat o deblocare pentru 30 de euro ) Ceea ce mi se pare stupid.
Am si eu un iPhone 4 care nu e cumparat de la ei. momentan este decodat cu ultrasn0w, dar as vrea ceva oficial, gen neverlocked, daca ma duc cu telefonu la orange credeti ca mi-l decodeaza luand in considerare ca telefonu ca provenienta este din Franta ?
Daca imi cumpar un iPhone 4 prin Orange Corporate, il pot debloca oficial la ei imediat cum l-am luat? Nu am nici o obligatie contractuala.
Am aflat intre timp. Dupa ce ajunge telefonul la mine, il pot debloca oficial la Orange Service cu 100 euro + TVA in 24 de ore. Adica peste 24 de ore ma duc la ei si mi-l deblocheaza. Nu ma intrebati ce sunt cu cele 24h, asa mi s-a spus.
Eu cred ca se lasa acolo 24 de ore, si nu stai 24 de ore de la cumparare ca sa poti sa-l deblochezi.
Nu te stresa, este modul de exprimare al vanzatorului de la Portocala. El nu cunoaste bine romaneste
Eu cred ca se lasa acolo 24 de ore, si nu stai 24 de ore de la cumparare ca sa poti sa-l deblochezi.
Nu te stresa, este modul de exprimare al vanzatorului de la Portocala. El nu cunoaste bine romaneste
Ar fi culmea. Am intrebat clar si asa mi s-a explicat. Hmmm… E dubios pt ca faza cu 24 de ore nu mi se pare deloc relevanta.
SCZ DE OFFTOPIC, dar nu am putut sa ma abtin…m-ai facut sa rad
=)) amin….ai lav iu Romania/Portocala
Se pare ca voi sta si eu mult si bine cu un Turbo/Rebel/X-SIM.
O singura intrebare:
Stiu ca punand foita aia peste SIM nu se duce nici o garantie, insa exista oare posibilitatea reala ca foita sa ramana blocata cumva in
iPhone?
eu zic sa ai grija ) un prieten, forumist si el pe macuser de altfel, si-a prins foita aia in interiorul telefonului si nu se mai putea scoate deloc nici macar portsimu ala sau cum sa-i zic.. dupa lupte seculare am reusit sa-l scoatem, rupand portsimu’ si zgariand telefonul in partea de sus.. era inevitabil.. si-a luat un portsim nou de pe ebay, dar nebunia este ca ele din fabrica contin si IMEIu’ telefonului, cod care nu va mai fi pe alta…
so be carefull
hahaha, ce amintiri. Primul meu 3G, la o ora dupa ce l-am luat din magazin l-am si stricat )
ce ma amuz citind posturile tale mai vechi, cand vorbeai cu “poi” in loc de pai =))
nu prea ai mai intrat pe macuser in ultima vreme, fotografia, femeile si clubul nu iti mai lasa timp liber
Am trimis intr-un final telefonul la Orange sa mi-l deblocheze si l-am primit inapoi, am fost pe la cei de Vodafone si mi-au dat sa incerc o cartela de-a lor. Mi-a cerut sim-ul dupa care a aparut no service pentru ca ziceau ei ca nu este activata cartela, dar sa nu-i fac probleme pentru ca daca ar fi fost blocat mi-ar fi scris si nu as fi putut accesa deloc cartela de Vodafone. Asa e? Sa am incredere in ei sau sa mai incerc poate gasesc pe cineva cu un microsim bun sa vad, mai ales ca am facut si update dupa unlock deci sigur stiu daca merge sau nu.
Mai bine testeaza sa fii sigur.tocmai am aflat ca la Orange deblocarea costa 100€ dc esti sub contract sau 30€ daca contractul expira sau gratis daca il cumperi la liber :
O
Destul de scump. Pana in mai va trebui sa apelez la unlock…fuck I hate it