15 din 16
15
Deblocare legală iPhone în România
  [ Ignoră ]   [ # 211 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

S-a lipit aici.
Mars, dacă în această discuție nu găsești răspunsuri, întreabă direct la ei. Nu trebuie neapărat să-i suni. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 212 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
Mars - 02 Octombrie 2010 09:57 AM

Salutare!

Pentru ca am gasit informatii in contradictoriu, va rog sa ma lamuriti in legatura cu deblocarea iPhone-ul la Orange.

Povestea pe scurt e cam asa: am luat 3g-ul acum 2 ani pe abonament la orange; acum a expirat perioada contractuala, iar eu am un alt telefon si eu am trecut pe un alt abonament.

Vrea sa dau telefonul cuiva care este pe vodafone si, prin urmare, trebuie deblocat. Intrebarea este: deblocheaza Orange-ul iPhone-urile luate de la ei si care au iesit de sub abonament?

Multumesc mult.

Da se poate,e gratuit,adresa la sercice e calea giulesti 333,dureaza 15 min.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 213 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Service

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 214 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 01.11.06

Multumesc. Am reusit, in cele din urma, sa-i prind la telefon. E usor aberant ce mi-au zis la telefon: deblocarea poate fi gratuita, dar poate ajunge pana la 400 de ron… Mi-au zis ca e gratuit doar daca ai luat telefonul direct de la ei dar necumultat cu alte beneficii (?). Eu l am luat intr-adevar la oferta, dar am avut abonament de 59 - deci, l-am platit de vreo 2 ori… Si mi-au estimat o deblocare pentru 30 de euro smile) Ceea ce mi se pare stupid.

[ Ignoră ]   [ # 215 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Ai sunat la relatii Clienti sau direct la service-ul din Giulesti?

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 216 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 04.01.10

Salut !

Am si eu un iPhone 4 care nu e cumparat de la ei. momentan este decodat cu ultrasn0w, dar as vrea ceva oficial, gen neverlocked, daca ma duc cu telefonu la orange credeti ca mi-l decodeaza luand in considerare ca telefonu ca provenienta este din Franta ?

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 217 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Orange Romania nu decodeaza decat telefoane achizitionate de la ei si trebuie sa le prezinti factura si/sau certificatul de garantie.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 218 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Daca imi cumpar un iPhone 4 prin Orange Corporate, il pot debloca oficial la ei imediat cum l-am luat? Nu am nici o obligatie contractuala.

[ Ignoră ]   [ # 219 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 10 Noiembrie 2010 12:11 AM

Daca imi cumpar un iPhone 4 prin Orange Corporate, il pot debloca oficial la ei imediat cum l-am luat? Nu am nici o obligatie contractuala.

Am aflat intre timp. Dupa ce ajunge telefonul la mine, il pot debloca oficial la Orange Service cu 100 euro + TVA in 24 de ore. Adica peste 24 de ore ma duc la ei si mi-l deblocheaza. Nu ma intrebati ce sunt cu cele 24h, asa mi s-a spus. smile

[ Ignoră ]   [ # 220 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Eu cred ca se lasa acolo 24 de ore, si nu stai 24 de ore de la cumparare ca sa poti sa-l deblochezi.
Nu te stresa, este modul de exprimare al vanzatorului de la Portocala. El nu cunoaste bine romaneste smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 221 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
interesantul - 10 Noiembrie 2010 01:05 PM

Eu cred ca se lasa acolo 24 de ore, si nu stai 24 de ore de la cumparare ca sa poti sa-l deblochezi.
Nu te stresa, este modul de exprimare al vanzatorului de la Portocala. El nu cunoaste bine romaneste smile

Ar fi culmea. Am intrebat clar si asa mi s-a explicat. Hmmm… E dubios pt ca faza cu 24 de ore nu mi se pare deloc relevanta.

[ Ignoră ]   [ # 222 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
interesantul - 10 Noiembrie 2010 01:05 PM

SCZ DE OFFTOPIC, dar nu am putut sa ma abtin…m-ai facut sa rad
=)) amin….ai lav iu Romania/Portocala

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 223 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
Sergioo - 19 Februarie 2009 01:13 AM
iedutu - 18 Februarie 2009 04:20 PM

Merci de informatie!

Se pare ca voi sta si eu mult si bine cu un Turbo/Rebel/X-SIM.

O singura intrebare:

Stiu ca punand foita aia peste SIM nu se duce nici o garantie, insa exista oare posibilitatea reala ca foita sa ramana blocata cumva in
iPhone?

eu zic sa ai grija smile) un prieten, forumist si el pe macuser de altfel, si-a prins foita aia in interiorul telefonului si nu se mai putea scoate deloc nici macar portsimu ala sau cum sa-i zic.. dupa lupte seculare am reusit sa-l scoatem, rupand portsimu’ si zgariand telefonul in partea de sus.. era inevitabil.. si-a luat un portsim nou de pe ebay, dar nebunia este ca ele din fabrica contin si IMEIu’ telefonului, cod care nu va mai fi pe alta…
so be carefull smile

hahaha, ce amintiri. Primul meu 3G, la o ora dupa ce l-am luat din magazin l-am si stricat smile)

ce ma amuz citind posturile tale mai vechi, cand vorbeai cu “poi” in loc de pai =))

nu prea ai mai intrat pe macuser in ultima vreme, fotografia, femeile si clubul nu iti mai lasa timp liber smile

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 224 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

Am trimis intr-un final telefonul la Orange sa mi-l deblocheze si l-am primit inapoi, am fost pe la cei de Vodafone si mi-au dat sa incerc o cartela de-a lor. Mi-a cerut sim-ul dupa care a aparut no service pentru ca ziceau ei ca nu este activata cartela, dar sa nu-i fac probleme pentru ca daca ar fi fost blocat mi-ar fi scris si nu as fi putut accesa deloc cartela de Vodafone. Asa e? Sa am incredere in ei sau sa mai incerc poate gasesc pe cineva cu un microsim bun sa vad, mai ales ca am facut si update dupa unlock deci sigur stiu daca merge sau nu.

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 225 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Mai bine testeaza sa fii sigur.tocmai am aflat ca la Orange deblocarea costa 100€ dc esti sub contract sau 30€ daca contractul expira sau gratis daca il cumperi la liber :
O

Destul de scump. Pana in mai va trebui sa apelez la unlock…fuck I hate it

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

15 din 16
15