4 din 16
4
Deblocare legală iPhone în România
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

La mine asa e. Intai reziliere 22 luni * 3 eur + TVA = 280 lei plus taxa de deblocare 360 lei. E verificat de mai multe ori la 411.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am fost si eu azi la un Orange, sa vad cu mana mea un 3G (printre altele, spatele ala negru nu pare usor de zgariat).
Baiatu de acolo mi-a spus ca se poate debloca dupa perioada pentru care ai luat abonamentul (1 sau 2 ani) pentru trei sute si ceva de lei (probabil 360, dar eu nu retin cifrele), sau din prima, pentru ceva gen 600 lei. Deblocare care, evident, mentine garantia.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.12.06

http://gizmodo.com/5068884/iphone-3g-baseband-break+in-unlock-closer
http://blog.iphone-dev.org/post/56396333/sunday-is-a-funday

Good Stuff!

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

Se poate folosi xsim, turbosim sau alte astfel de adaptoare daca telefonul nu a fost activat?

Am gasit un anunt cu cineva care vinde iphone 3g cumparat din state, sigilat, codat.

O fi luat pe abonament de la at&t.

Ma intereseaza daca merita cumparat un astfel de iphone?

Voi putea sa il folosesc?

Dezactivarea simului prin scoatere sau airplane mode e necesara la sincronizara cu itunes la toate tipurile de adaptoare sim (x, turbo, si de care mai sunt)?

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07

merge…nu e nici o problema…atata timp cat bagi alt sim decat ala de la at&t nu iti va cere nici o activare si nici nu o sa ai probleme cu sync-u si adaptoarele alea de sim nu iti fac nimik la tel….doar x-sim e praf ca iti anuleaza 3G-u…nu il recomand. Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mures
Macuser din: 06.05.08

A mai citit careva pe aici?:
http://blog.iphone-dev.org/post/56396333/sunday-is-a-funday
wink
Se pare ca apare cit de repede!
Asa sper…. !!! wink

Semnătură 

MacBook Pro - MacBook White - iMac 24” - iMac 27”
1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n
iPhone 5S - iPhone 5 - iPhone 4S
iPod 8GB - iPad WiFi 16GB

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07

Buna!

Am un iPhone 3G si, spre uimirea mea, Orange Romania refuza sa-mi deblocheze terminalul.
Motivul invocat este ca l-am cumparat la “fidelizare”, adica m-am obligat sa raman abonat Orange inca 2 ani.

Logica umana imi spune ca din moment ce eu voi plati acel abonament timp de 2 ani, nu este nici
un motiv real de a sta cu terminalul blocat (din nou, banii vor intra in conturile Orange timp de 2 ani, indiferent
de starea terminalului - blocat, deblocat).

Oricum, am sunat la Customer Care, insa nimic. Fidelizare = 2 ani blocat. Fara drept de replica.

Ei bine, dreptul la replica se pare ca e pe drum: http://www.anrcti.ro/DesktopDefault.aspx?tabid=270

Ce nu stiu inca este cand va intra in vigoare aceasta decizie, si aici as fi foarte indatorat daca cineva ar putea
afla practic cand voi putea sa-mi deblochez iPhone-ul LEGAL.

Ca sa evitam discutiile inutile:
1. Da, stiu ca ma va costa ceva in plus si nu ma deranjeaza, atata timp cat nu e o suma nesimtita (gen 300,
  400 euro). Toate aplicatiile pe care le am pe device sunt cumparate.
2. Da, stiu de Turbo SIM si pana cand voi putea sa-l deblochez legal voi cumpara unul (de fapt X-SIM).
3. Nu ma intereseaza nici un fel de deblocare software in afara acelui cod blestemat de la Orange.

Multumesc frumos!

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Eu am primit ieri 17.02.2009 raspuns la cererea din 5.12.2008 in care ceream terminarea contractului (3 eur/24 luni) si deblocarea iPhone. Mi-au zis ca au obtinut acordul sa-l deblocheze (se trimite in service), din pacate nu am mai fost interesat (Mi-am cumparat unul deblocat din fabrica - Italia iar cel vechi merge bine mersi cu un rebelsim upgradabil).

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.07.07

Merci de informatie!

Se pare ca voi sta si eu mult si bine cu un Turbo/Rebel/X-SIM.

O singura intrebare:

Stiu ca punand foita aia peste SIM nu se duce nici o garantie, insa exista oare posibilitatea reala ca foita sa ramana blocata cumva in
iPhone?

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07

Nope…foitza sta pe SIM si iese odata cu SIM-ul. Nu sunt pericole d-astea! Pana acum, cel putin, nu a spus nimeni, nimik, despre blocarea foitei in aparat.
So, no worrys :D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08
iedutu - 18 Februarie 2009 04:20 PM

Merci de informatie!

Se pare ca voi sta si eu mult si bine cu un Turbo/Rebel/X-SIM.

O singura intrebare:

Stiu ca punand foita aia peste SIM nu se duce nici o garantie, insa exista oare posibilitatea reala ca foita sa ramana blocata cumva in
iPhone?

eu zic sa ai grija smile) un prieten, forumist si el pe macuser de altfel, si-a prins foita aia in interiorul telefonului si nu se mai putea scoate deloc nici macar portsimu ala sau cum sa-i zic.. dupa lupte seculare am reusit sa-l scoatem, rupand portsimu’ si zgariand telefonul in partea de sus.. era inevitabil.. si-a luat un portsim nou de pe ebay, dar nebunia este ca ele din fabrica contin si IMEIu’ telefonului, cod care nu va mai fi pe alta…
so be carefull smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Continuați aici. Erau cel puțin patru discuții pe același subiect. Cred că ar trebui făcut mai mare cîmpul ăla de “Search”.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
iedutu - 18 Februarie 2009 04:01 PM

Ca sa evitam discutiile inutile:
1. Da, stiu ca ma va costa ceva in plus si nu ma deranjeaza, atata timp cat nu e o suma nesimtita (gen 300,
  400 euro). Toate aplicatiile pe care le am pe device sunt cumparate.
Multumesc frumos!

Am vrut si eu sa il deblochez,l-am cumparat cu abonament de 3 euro pe o perioada de 12 luni.
Pretul cerut de orange este de 360RON + TVA dar se poate debloca numai dupa terminarea contractului.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

faza cu sim-ul am patit-o si eu…a ramas blocat sim-ul cu folia in telefon….l-am scos ff greu dupa emotii ff mari si nervi tocati…intr-un final am reusit dar am supt sim-ul in doua si am zgariat telefonul in partea de sus.noroc ca si-a luat prietena mea un iphone in acceasi zi si am facut schimb cu ea…nu sportam sa-lam zgariat :D

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

scos sim-ul…nu supt smile)

Semnătură