Buna!
Am un iPhone 3G si, spre uimirea mea, Orange Romania refuza sa-mi deblocheze terminalul.
Motivul invocat este ca l-am cumparat la “fidelizare”, adica m-am obligat sa raman abonat Orange inca 2 ani.
Logica umana imi spune ca din moment ce eu voi plati acel abonament timp de 2 ani, nu este nici
un motiv real de a sta cu terminalul blocat (din nou, banii vor intra in conturile Orange timp de 2 ani, indiferent
de starea terminalului - blocat, deblocat).
Oricum, am sunat la Customer Care, insa nimic. Fidelizare = 2 ani blocat. Fara drept de replica.
Ei bine, dreptul la replica se pare ca e pe drum: http://www.anrcti.ro/DesktopDefault.aspx?tabid=270
Ce nu stiu inca este cand va intra in vigoare aceasta decizie, si aici as fi foarte indatorat daca cineva ar putea
afla practic cand voi putea sa-mi deblochez iPhone-ul LEGAL.
Ca sa evitam discutiile inutile:
1. Da, stiu ca ma va costa ceva in plus si nu ma deranjeaza, atata timp cat nu e o suma nesimtita (gen 300,
400 euro). Toate aplicatiile pe care le am pe device sunt cumparate.
2. Da, stiu de Turbo SIM si pana cand voi putea sa-l deblochez legal voi cumpara unul (de fapt X-SIM).
3. Nu ma intereseaza nici un fel de deblocare software in afara acelui cod blestemat de la Orange.
Multumesc frumos!