“Daca telefonul nu este achizitionat impreuna cu alte servicii de comunicatii electronice, costurile deblocarii vor fi suportate de catre operatorul de telefonie mobila care il comercializeaza, iar deblocarea terminalului nu va fi conditionata de achizitionarea altor servicii sau de plata altor tarife.”
Asta inseamna ca daca eu mi-am luat 3Gs-ul la liber de la Orange nu ar mai trebui sa ma mai coste nimic la 1 sepembrie sa ma duc la ei sa mi-l decodeze?
Asta în condiţiile în care l-ai luat fără folosirea de puncte Thank You sau nu te-ai obligat pentru prelungirea contractuala pe 12 sau 24 de luni.
Sunt in aceasi situatie. L-am cumparat la pret standard dar am folosit pct thank you fara prelungirea contractului. Oricum nu as vrea neaparat sa-l deblochez pt ca-l folosesc doar pe Orange, dar, pe viitor nu se stie.
“Daca telefonul nu este achizitionat impreuna cu alte servicii de comunicatii electronice, costurile deblocarii vor fi suportate de catre operatorul de telefonie mobila care il comercializeaza, iar deblocarea terminalului nu va fi conditionata de achizitionarea altor servicii sau de plata altor tarife.”
Asta inseamna ca daca eu mi-am luat 3Gs-ul la liber de la Orange nu ar mai trebui sa ma mai coste nimic la 1 sepembrie sa ma duc la ei sa mi-l decodeze?
Asta în condiţiile în care l-ai luat fără folosirea de puncte Thank You sau nu te-ai obligat pentru prelungirea contractuala pe 12 sau 24 de luni.
Fara puncte Thank You sau prelungirea contractuala, pret standard, ieee. “I want to break free!”
Totul suna superb, intrebarea este : de cand va incepe Orange sa le deblocheze totusi? Ma indoiesc ca daca ma duc la 1 Septembrie sa imi deblochez iPhone-ul luat la pret standard o vor face cu bratele deschise.
Totul suna superb, intrebarea este : de cand va incepe Orange sa le deblocheze totusi? Ma indoiesc ca daca ma duc la 1 Septembrie sa imi deblochez iPhone-ul luat la pret standard o vor face cu bratele deschise.
Dacă te duci cunoscându-ţi drepturile, cu siguranţă braţele li se vor deschide de nevoie
Ma indoiesc, nu stau in Bucuresti si stim noi cum e in provincie : “Nu am primit ordine de la Bucuresti, nu avem ce face”. Totusi o sa sun maine la Orange sa intreb de noua reglementare.
Ma indoiesc, nu stau in Bucuresti si stim noi cum e in provincie : “Nu am primit ordine de la Bucuresti, nu avem ce face”. Totusi o sa sun maine la Orange sa intreb de noua reglementare.
Eu când am fost hotărât să-l deblochez, deşi îl luasem cu puncte TY şi prelungirea perioadei contractuale cu 24 de luni, mi s-a aprobat deblocarea terminalului plătind doar taxa standard de 360 de ron.
Din punct de vedere al regulilor standard, ar fi trebuit să plătesc in avans valoarea abonamentului pe lunile rămase + TVA + 360 Ron, dar eu nu doream rezilierea contractului; eu doream să rămân client Orange dar să mi se deblocheze terminalul. Acest argument i-a convins pe cei de la Orange să fie de acord cu mine.
Iar ca să nu păţesc cele zise de tine cu provincia (şi eu sunt din provincie, şi sunt mândru ) i-am rugat să facă “un note” la această decizie, iar eu prezentându-mă în faţa operatorului din Orange Shop - el trebuia doar să pună în executare decizia deja luată.
Eu sunt din provincie si sunt impartial! Tot din Moldova, si aici in capat de tara e mai greu cu unii, oricum sper sa mi`l deblocheze fara probleme si fara sa`l las nu stiu cati ani in service ca nu am de gand sa fac asta.
păi da…
cam cât durează, știi?
zece ani, mai mult?...
sau crede cineva că la orange se dau salarii pentru oameni pricepuți la chestiile astea, mai ales în magazine?
păi da…
cam cât durează, știi?
zece ani, mai mult?...
sau crede cineva că la orange se dau salarii pentru oameni pricepuți la chestiile astea, mai ales în magazine?
Daca nu mi`l face pe loc astept pana imbunatatesc metoda )
Poate poate cine stie n`o sa fie nevoie sa`l trimita la “service-ul specializat”.
Se face mintenaș un an de cînd tot vorbim de acest subiect. Ce s-a schimbat din septembrie pînă acum? Nimic. Și va mai dura. Ca s-o ducem la extreme, pînă se va împușca vreunul într-un șop oranj de ciudă că nu se respectă contractul. Sau pînă le va [cenzurat] cine trebuie o amendă cu multe zerouri. Sau pînă va zice coana EU stop, pînă aici.
Nevorbind de deblocări acuma, ci de restul serviciilor, oare Orange RO știe ce mină de aur i se scurge printre degete? Au citit despre cei 99% de mulțumiți de 3GS? Poate le trimite cineva un link. Poate le vine mintea la cap.