1 din 2
1
dictionar iphone 3g
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am si eu o mare problema,am un iphone 3g si cand scriu un mesaj,e-mail sau orice altceva,cand folosesc tastatura si scriu anumite cuvinte imi apar automat alte cuvinte si daca nu dau x sa le inchid imi dau seama la sfarsit ca am scris cu totul altceva.
stie cineva daca se poate dezactiva acel dictionar?este foarte enervant!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08
bobocbbb - 26 August 2008 05:33 PM

am si eu o mare problema,am un iphone 3g si cand scriu un mesaj,e-mail sau orice altceva,cand folosesc tastatura si scriu anumite cuvinte imi apar automat alte cuvinte si daca nu dau x sa le inchid imi dau seama la sfarsit ca am scris cu totul altceva.
stie cineva daca se poate dezactiva acel dictionar?este foarte enervant!

sa mai discutat aici . nush inca pt 3g. firmware 2.0.2

sa vina profesionistii sa se afirme.. wink

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

trebuie sa faci jailbreak sa poti pune Cyndia sau Installer. Dupa aceea, exista un softuletz care iti face disable la autocorect.
intrebare: telefonul l-ai luat de la Orange? Daca da… sunt nesimtiti cei de la Apple, ar fi trebuit sa le livreze cu suport de Romanica… ce naiba…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 13.08.07

Asa sunt toate telefoanele de la Orange. Scrie pe cutie parca (sau pe un sticker de la orange) ca nu are suport pentru limba romana.
Enervant.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
klapa - 26 August 2008 05:42 PM

sa mai discutat aici . nush inca pt 3g. firmware 2.0.2

sa vina profesionistii sa se afirme.. wink

Ca sa poti lua in seama acest topic indicat de klapa, trebuie sa faci mai intai Jailbreak dupa cum a zis si merlin2578

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Sau mai simplu poţi să scrii româneşte şi când îţi apare predicţia sub cuvânt să dai X.O să vezi că nu după mult timp dacă o să scrii de exemplu bvna in loc de buna o să-ţi sugereze buna smile crede-mă chiar merge ;-p

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

deja m-am obisnuit dar credeam ca se poate dezactiva cumva aceasta optiune.
nu ma intereseaza jailbreak,nu vreau sa am probleme cand il bag prin itunes dupa accees sau cand mai iau vreo aplicatie,tocmai deasta l-am si luat de la orange.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08

are dreptate bubu.. de cand lam luat din noiembrie anu trecut.. pana cand iam facut upgrade la 1.1.3
atatea cuvinte mio retinut.. ca foarte rar imi apareau acelea din engleza..

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
B-u-B-u - 26 August 2008 08:52 PM

Sau mai simplu poţi să scrii româneşte şi când îţi apare predicţia sub cuvânt să dai X.O să vezi că nu după mult timp dacă o să scrii de exemplu bvna in loc de buna o să-ţi sugereze buna smile crede-mă chiar merge ;-p

Subcriu si eu aici smile)
La inceput, nu-mi stia numele. Acum mi-l stie, si il si sugereaza. Printre multe alte cuvinte. Dati X scrieti alte cuvinte si le baga in dictionar.

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 01.12.06

Daca ti-ai bagat nasul in el prin SSH , faci asta si se rezolva:

Can use WinSCP, Terminal or Mobile Terminal
1. SSH to iPhone
2. Goto /System/Library/TextInput
3. Rename TextInput_en.bundle to whatever you like
By using Mobile Terminal
1. enter “su” and password to go to root account
2. “cd /System/Library/TextInput”
3. “mv TextInput_en.bundle TextInput_en_bk.bundle”
DONE.
multa bafta.

mie mi-a reusit , pe langa multe alte trucuri

sal

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu am avut rabdare si am antrenat corectorul cu sesiuni de chat, dar n-am reusit sa-l fac sa nu-mi mai orecteze o cu I si am cu as. Asa ca l-am abandonat. Daca ar fi facut un dictionar de romana, alta ar fi fost situatia…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 14.04.07

Totuşi, n-ar trebui să existe un dicţionar românesc. Asta ca să nu spun că lipsa diacriticelor e pur şi simplu enervantă. Io cum mă loghez pe macuser.ro?  guy

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
mufă - 27 August 2008 02:12 AM

Totuşi, n-ar trebui să existe un dicţionar românesc. Asta ca să nu spun că lipsa diacriticelor e pur şi simplu enervantă. Io cum mă loghez pe macuser.ro?  guy

Corect zice omu’

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
eXtrem MacBooK - 26 August 2008 11:41 PM

Daca ti-ai bagat nasul in el prin SSH , faci asta si se rezolva:

Can use WinSCP, Terminal or Mobile Terminal
1. SSH to iPhone
2. Goto /System/Library/TextInput
3. Rename TextInput_en.bundle to whatever you like
By using Mobile Terminal
1. enter “su” and password to go to root account
2. “cd /System/Library/TextInput”
3. “mv TextInput_en.bundle TextInput_en_bk.bundle”
DONE.
multa bafta.

mie mi-a reusit , pe langa multe alte trucuri

sal

Cine a recomandat chestia de mai sus e varza dpdv programare. Marea majoritate a aplicatiilor Iphone folosesc bundle-ul respectiv. Cand nu o sa-l gaseasca, e posibil sa te trezesti cu crashuri cand ti-e lumea mai draga. Probabil aplicatiile Apple au protectii, dar la cate aplicatii sunt pe Iphone, m-as mira ca toti sa se fi gandit la asta :D

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 14.04.07
bogdan pop - 27 August 2008 02:15 AM

Cine a recomandat chestia de mai sus e varza dpdv programare. Marea majoritate a aplicatiilor Iphone folosesc bundle-ul respectiv. Cand nu o sa-l gaseasca, e posibil sa te trezesti cu crashuri cand ti-e lumea mai draga. Probabil aplicatiile Apple au protectii, dar la cate aplicatii sunt pe Iphone, m-as mira ca toti sa se fi gandit la asta :D

Well, gîndeşte-te că după ce faci jailbreak ai opţiunea de a da disable la Autocorrection. De curiozitate am aruncat un ochi şi am văzut că tot ce face respectivul hack e să redenumească directorul TextInput în TextInput-bak.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Să nu-mi spuneţi că voi ăştia mari tehnologizaţi care aveţi iPhoane de secole[bine încă din prima generaţie] şi iPoduri nu ştiaţi că poţi să scrii cu diacritice :O ...Deci eu am iPodu meu de o saptamana si inseamna ca l-am intors pe toate fetele de am descoperit smecheria asta smile) şi acu cu 2.0 are şi mai multe litere specifice diverselor limbi ...Uitaţi aici…şi merge si cu alte litere nu doar cu astea dar n-am reuşit eu să fac screenshot la toate smile
L.E. şi nici nu poci să le urc pe toate da intelegeţi voi ce şi cum smile

[ Modificat: 27 August 2008 03:03 AM de B-u-B-u ]

1 din 2
1