Să nu-mi spuneţi că voi ăştia mari tehnologizaţi care aveţi iPhoane de secole[bine încă din prima generaţie] şi iPoduri nu ştiaţi că poţi să scrii cu diacritice :O ...Deci eu am iPodu meu de o saptamana si inseamna ca l-am intors pe toate fetele de am descoperit smecheria asta ) şi acu cu 2.0 are şi mai multe litere specifice diverselor limbi ...Uitaţi aici…şi merge si cu alte litere nu doar cu astea dar n-am reuşit eu să fac screenshot la toate
L.E. şi nici nu poci să le urc pe toate da intelegeţi voi ce şi cum
te rog să dai nume - “voi ăştia”!
Eşti spus (şi înjurat în gând)!!!
Nu este o şmecherie pe care ai descoperit-o, se ştia! Te-ai dat rotund dar nici nu ai zis “cum ai descoperit smecheria”!
Se ţine apăsat litera aprox. 2 secunde şi apar opţiunile acelea, după cum ai pus şi tu screenshot-urile!
Da acum realizez am fost precipitat şi am uitat să explic ce şi cum[1],nu înţeleg ce te agiţi aşa şi “sari la gâtu meu” dacă pot să folosesc expresia, căci mă refeream la toţi cei care au avut ipoduri si aifoane[2] şi [3] nu înţeleg partea cu “Eşti spus (şi înjurat în gând)!!! “
Da acum realizez am fost precipitat şi am uitat să explic ce şi cum[1],nu înţeleg ce te agiţi aşa şi “sari la gâtu meu” dacă pot să folosesc expresia, căci mă refeream la toţi cei care au avut ipoduri si aifoane[2] şi [3] nu înţeleg partea cu “Eşti spus (şi înjurat în gând)!!! “
Fără supărare…
Nici eu nu înţeleg de ce esti din “Rîmnicu Vâlcea” şi nu din Râmnicu Vâlcea!
de ce, din punctul tău de vedere, aici e “î” din “i” (Rîmnicu) dar Vâlcea e cu “â” din “a”? - nici măcar nu eşti consecvent! Măcar să aibă o logică...!
Am zis toate astea ca să înţelegi de ce am zis “eşti spus” - la domnul învăţător!
Cine a recomandat chestia de mai sus e varza dpdv programare. Marea majoritate a aplicatiilor Iphone folosesc bundle-ul respectiv. Cand nu o sa-l gaseasca, e posibil sa te trezesti cu crashuri cand ti-e lumea mai draga. Probabil aplicatiile Apple au protectii, dar la cate aplicatii sunt pe Iphone, m-as mira ca toti sa se fi gandit la asta :D
Well, gîndeşte-te că după ce faci jailbreak ai opţiunea de a da disable la Autocorrection. De curiozitate am aruncat un ochi şi am văzut că tot ce face respectivul hack e să redenumească directorul TextInput în TextInput-bak.
Nu e un director neaparat. Ideea e ca aplicatiile folosesc aceasta resursa, iar daca programatorii aplicatiilor nu s-au gandit ca lumea intra in sistem unde nu au ce cauta, si nu trateaza acele exceptii calumea, o sa te trezesti cu un crash (AKA BSOD pe Windows ) )
Iphonele foloseşte fonturi Western Europe, iar acolo nu există anumite ă, ş, ţ. Între timp am observat că â există. Imaginaţi-vă că aveţi un film cu subtitrare în româneşte şi folosiţi caractere pentru vestul Europei.
Ș-urile și ț-urile există prin fonturile iPhone pentru că ele apar pe paginile web. Problema e că nu le-au băgat și pe tastatură. Nu s-ar putea face un hack pentru asta?