La aproape 50 tel schimbate(si nu ma ocup cu vanzarea lor) cred ca sunt destul de atent la informatii de genul asta. Exact asa mi-au spus! Probabil ca s-au referit ca nu-l pot descarca din diferite motive independente de ei…exprimarea a fost asa..puteti sa faceti update dar s-ar putea sa aveti probleme la downloadul respectiv, sa nu-l puteti face. Iar dupa tonul tipei de la clienti, pe care am rugat-o sa se intereseze la tehnic de aceasta problema , legat de functionarea garantata cu 2.0 era mai mult formala, adica ceva de genul..va garantam ca fct doar la utilizare normala. Eu incerc in seara asta si va anunt ce am facut!
@chucky Eu nu știu ce tot o dați voi cu deblocatul oficial. Eu unul nu cred că se poate. Și n-am s-o cred pînă nu aud cu ochii mei că scrie cineva aici pe forum că a plătit el cei 100 E, cei de la Orange au făcut abracadabra cu IMEI-ul lui și îi merge iphone-ul în toate rețelele.
Eu am citit in Jurnalul National….gasesti stirea si pe editia online, dar nu mai tin minte data….Oricum in search “iPhone Jurnalul National” in gugle rezolva dilema!
Eu nu vreau să te contrazic. E posibil dar, după părerea mea, puțin probabil. Și cu presa…... știm noi bine cum se scrie, uneori. Chiar aici pe forum zicea cineva că a vorbit la Orange și i s-a spus că ei nu știu nimic deocamdată. Diplomat răspuns.
La aproape 50 tel schimbate(si nu ma ocup cu vanzarea lor) cred ca sunt destul de atent la informatii de genul asta. Exact asa mi-au spus! Probabil ca s-au referit ca nu-l pot descarca din diferite motive independente de ei…exprimarea a fost asa..puteti sa faceti update dar s-ar putea sa aveti probleme la downloadul respectiv, sa nu-l puteti face. Iar dupa tonul tipei de la clienti, pe care am rugat-o sa se intereseze la tehnic de aceasta problema , legat de functionarea garantata cu 2.0 era mai mult formala, adica ceva de genul..va garantam ca fct doar la utilizare normala. Eu incerc in seara asta si va anunt ce am facut!
Mi se pare o mare porcarie toata treaba asta….auzi sa nu garanteze update la un soft oficial…..e imposibil sa ai probleme daca faci update la 2.0.2…......toata lansarea asta iPhone3G in Romania mi se pare un ESEC TOTAL! De la “suport” inexistent sau inapt pana la preturi si compatibilitate! Mai bine mai asteptam pana se rezolvau problemele…..dar de…..e foame de bani!!
Eu am incercat update de la 2.0 la 2.02. prin i-tunes si adurat vreo 20 min download-ul si apoi imi zice ca a expirat timpul de descarcare sau ceva de network..deci au zis ei bine ca nu-l voi putea descarca…tu cum l-ai instalat?tot prin i-tunes?
Si cum a mers bai?? mie mi-a downloadat softul, e de 248,ceva de mega si la final mi-a aparut mesajul ca a expirat nush ce timp in legatura cu reteaua, tu ai patit asa ceva? eu vb de la 2.0 la 2.02 sau zi-mi cum ai procedat, please…
Ultima intrebare: ai conectat tel la pc si i-ai dat download si instal de la prima intrebare sau din fereastra cu i-phone-ul asta care ai pus-o pe site?vb de i-phone 3 g si de un update de la 2.0 la 2.0.2, da? dupa ce a descarcat 2.0.2 ce mesaj ti-a aparut? sau a inceput instalarea? poate nu am procedat eu bine…
te rog detaliaza un pic.multumesc mult!
la mac l-am conectat si sincer nu mai retin,stiu ca in itunes m-a intrebat,ar trebui sa iti aparat in itunes exact cum dai download la aplicatii din itunes store.