Nu se poate. Mi-a stat inima in loc cand am citit postul. Mi se pare foarte folositoare rubrica de vanzare/cumparare. Da ar trebuii descurajate astfel de “bancuri”.
pe bune ca mi-a stat inima in loc. Pretul ala oricum parea la misto. da m-am gandit ca omul poate chiar are si chiar daca il dadea la un pret calumea, decent, si se putea discuta ceva.
Adica vreti sa spuneti ca anuntul este o goanga? Pretul este super, dar eu n-am de unde sa stiu daca este o gluma sau nu. Daca este o gluma, atunci o sa-l sterg imediat.
baiiii CUM SA FACI FRATE ASEMNEA GLUME??? bahhh esti bulangiu???
Puii mei am inteles pretu ala era oricum caterinca da chiar asa? asi fi cumparat puii mei mai discutam la pret da chiar asa???
nu nu are dar l-am vandut pe 50000$
Salut. Are vreo problema serverul? Vreo buba ceva?
Asta e pretul pe care mi la zis el. Si cum se obtine? Te duci furmos la apple.com. Alegi cea mai tare versiune de Xserve G5. Dupa aia te duci la toate optiunile si alegi cele mai mari si mai scumpe optiuni. Cea mai babana e suportul software cel mai baban care vine pe la 50 000 de dolari. Si asa obtii fabulosul pret de 83000$. Si pe mine ma uimit si m-am dus si am verificat. Mie unu mise pare fantezie postul asta. Nu stiu acum judecati si voi
Da lol:) Oricum eu ziceam ca poate faceti ceva sa descurajati chestia asta ca nu e ok. Eu demult plang dupa un sistem de asta de stoacre de date calumea si iti dai seama ce mi-a facut postu asta:D
N-am ce sa fac impotriva acestor anunturi, decat sa le sterg daca cineva face sesizare. Traim in Romania, si aici nici un pret nu pare prea mic, avand in vedere modul in care se poate ajunge in posesia unor astfel de echipamente…
Nu se poate. Mi-a stat inima in loc cand am citit postul. Mi se pare foarte folositoare rubrica de vanzare/cumparare. Da ar trebuii descurajate astfel de “bancuri”.
un sistem de bile negre. Un thread special. In mom in care apare o oferta de vanzare/cumparare sau altceva din partea unui utilizator ii verific credibilitatea prin bilele negre:) Eventual daca se strang prea multe un ban ceva:) Nu stiu zic si eu.