sigla apple amenono
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Am rugat si eu un prieten sa imi faca o sigla apple.
Rezultatul il puteti vedea mai jos.
Marimea siglei de pe tricou nu este cea finala, bineinteles! cheese Trebuie scalata mai bine.

Acum… amicul meu are ceva experienta in imprimare de tricouri si spune ca cea mai durabila vopsire este cea serigrafica.
Varianta de imprimare prin transfer termic arata bine la inceput si se deterioreaza dupa primele spalari.

Hotaram maine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Mie-mi place sigla asta (Aqua, nu?) dar cel mai bine cred ca ar arata cu Think different! sub ea. Asa mi-as face si eu un tricou.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Arata foarte bine smile  Pe negru cred ca e mai ok (contrast mai bun) si fara nimic scris ... in definitiv cred ca a devenit destul de cunoscut logoul pana si printre vanzatorii din piata (am vazut azi la Domenii unul cu iPod smile )

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
amenono - 29 Martie 2006 06:46 PM

Am rugat si eu un prieten sa imi faca o sigla apple.
Rezultatul il puteti vedea mai jos.
Marimea siglei de pe tricou nu este cea finala, bineinteles! cheese Trebuie scalata mai bine.

Acum… amicul meu are ceva experienta in imprimare de tricouri si spune ca cea mai durabila vopsire este cea serigrafica.
Varianta de imprimare prin transfer termic arata bine la inceput si se deterioreaza dupa primele spalari.

Hotaram maine!

e OK, și eu zic că fără text sau Think Different, eventual pe românește,

Gîndește altfel

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

asta inseamna inca un topic “tricouri amenono”?

Semnătură 

Mcintoshing…