As dori sa stiu daca merita sa cumpar un IPod Nano de pe macgallery.ro ?
Ce parere aveti despre acest player Mp3, din cate am citit eu pe net se pare ca este cam sensibil la zgarieturi.
s-a mai vorbit despre el destul de mult pe aici, dar se pare ca nimeni nu are unul pt a confirma sau a preciza ceva legat de el….
poate il iei tu si ne spui cum este..
misto reclama de pe macgallery ... eram aproape sa imi iau unul de 4 gb (1000 de melodii) la doar 193 de euro (+ TVA ... logic) .... insa dupa ce le-am scris celor de la Macgallery, mi s-a confirmat, asa cum ma si asteptam, ca pretul de 193 de euro (+TVA) e pentru cel de 2 GB ... nici vorba de cel de 4 GB; acesta e cam cu 50 de euro (+TVA) mai scump ... oricum, misto reclama ....
si apropo ... daca vrei ipod nano de la macgallery ... inscrie-te pe lista de asteptare ca sunt ffff multe comenzi .... asa zic cei de la macgallery ....
daca iti iei si il primesti sa ne spui si noua cat ai asteptat dupa el ... eu cred ca imi iau din germania, data viitoare cand merg ...
este mai sensibil in sensul ca nu-ti recomand sa-l bagi in buzunarul de la blugi, in rest n-ai de ce sa-ti faci probleme. un amic si-a adus din emirate un nanao negru de 4 gb la 250 de para (pretul de la americani). si tot de acolo o sa-mi iau si eu ca de la macgallery… mai bine lipsa. sucks macgallery!
Se pare ca in romania, daca vrei sa-ti cumperi un Nano online numai pe macgallery gasesti sau pe okazii.ro, dar pe okazii.ro nu ai garantie si s-ar putea ca omul care-l vinde sa mai fie si neserios.
Daca mai stiti ceva shop-uri care livreaza Ipod Nano pe teritoriul romaniei va rog sa le faceti publice
Si-a luat un amic care a fost in state unul negru si da, se cam zgarie. Cum nu a gasit un plastic de protectie pt el cand l-a luat - il tine intr-un pliculet de ala de plastic pt tinut abonamentul ratb
Dar e frumos si mic.
Cand deschideti cutia unui ipod pt prima data, aveti grija sa nu deteriorati tzipla in care este invelit iPod-ul!
Apoi schimbati pozitia iPod-ului in tzipla, astfel incat scrisul acela alb sa ajunga peste rotitza. In cateva zile scrisul o sa dispara.
Mai trebuie sa decupati cu grija tzipla in zonele de conexiune, si gata!
Eu asa am facut cu iPod-ul meu si arata ca in prima zi!
Va salut!
Vreau sa va anunt in premiera ca la METRO Romania veti gasi ipod nano din 2 decembrie la un pret bunicel!
Vor fi pentru toata lumea, in toata tara!
Navigand pe internet am gasit un articol interesant despre Ipod nano si despre procesele intentate companiei Apple in legatura cu sensibilitatea ecranului.
Apropo pana acuma nu am vazut nici un produs al firmei Apple care sa fie comercializat de lantul de magazine METRO
Sa speram ca Ipod Nano va fi inceputul, chiar m-ar interesa un astfel de produs
am trecut pe la future shop unirii sapt trecuta si am testat nano care il au acolo. mergea spre deosebire de cine a fost ultima oara pe acolo si nu functiona, nu era zgariat, atat cat sa nu fie vizibil, si mie m-i sa parut ok. am pus mana pe display si era in regula. de ce ar fi rau? eu planuiesc sa imi iau unul
NEWS: Apple a inceput sa livreze iPod-uri Nano cu tot cu huse protectoare, de tipul celor pentru iPod generatia 5. Desigur ca la noi vor ajunge mai tarziu.
Tocmai asta e beleaua: pe cutii nu scrie ca includ si husa. Apple nu zice nimic de asta. Asa ca o sa fie loterie la noi… ai husa sau n-ai husa? Poti sti sigur doar daca vorbesti cu dealerul si te asigura ca in cutie gasesti si husa…