Nu inteleg unde e castigul, ca oricum arata ca un floricea ! Daca as primi un nano cadou sigur nu l-ash tine in prostia aia.
Si nici nu trebuie comparata cu alternativele! E oribila!
Eu nu prea as da 30 de euro pe o husa… am tinut iPod-ul meu in tipla in care a venit si s-a simit bine-mersi… M-as multumi cu husa “default” Apple.
Nici eu nu prea as da 30 euro pe o husa… am tinut iPod-ul meu fara nici o tipla sau husa de cand a venit si s-a simtit bine-merci. E scweach proof si asa ar fi trebuit sa fie si nano, default, pentru ca e tot de la Apple!
NEWS: Apple a inceput sa livreze iPod-uri Nano cu tot cu huse protectoare, de tipul celor pentru iPod generatia 5. Desigur ca la noi vor ajunge mai tarziu.
poti sa-mi arati o poza cu respectiva husa>?
difera fata de cea de la gen a 4-a?
adica un plic textil?
later edit
doamne ce prost sunt
never mind am vazut imaginea
pot sa protestez si eu cu ocazia asta impotriva posturilor de gen alstmo1 cu fonturi MARITE, in categoria gresita (vezi vanzari) si colorate de arata ca spam?
i trust the moderators will do the right thing…
am un ipod nano si nu gasesc husa. e cam nasol fara pt ca se zgarie. daca cineva stie unde as putea gasi va rog sa-mi ziceti. in ce priveste ipod-u e ok. nush bateria nu am apucat sa vad cat tine
mi-am luat si eu dracia asta de 4 gb azi ... de la noumax care culmea era mai ieftin decat de la macgallery ....
ciudat am dat 1016 ron pe el .....
prima oara am zis ca o fi mai vechi ...fara husa ....etc
culmea e facut chiar in 2006 ....