Derek - 29 Martie 2006 11:59 PM
voi tot ati zis ca e bun 10.4.5 no dara am facut-o :(( am trecut la ea. mai bine nu o faceam…. nu mai pot printa deloc. program e atat de incapatinat inncat daca ii dau sa printez doar in alb negru nu ma lasa. imi spune ca nu este compatibil cu cartrige-ul instalat
in 10.3.4 mergea fara probleme. puteam sa fac print aici nu. nu vrea sa instaleze programul de imprimanta (lexmark p-700), nu pot deschide nici utilaturul sa fad cata cerneala mai am. imi apare un ceas si sta asa cam 30-40 min. mai mult nu ama vut chef sa astept. asa ca… vai de 10.4.5. desigur se vor gasi care vor zice nu merge din cauza asta sau asta….si in fond eu sunt devina… (aka windows unde numai userul poate fi vinovat). deci nu recomnd la nimeni 10.4.5. a nici la tipografie nu merge 10.4.5. acolo nu vede serverul de rip. dar despre asta sa mai scris. le roi est mor, viva le roi. (sau ceva de genu)
dacă ești sigur că upgrade-ul e de vină, iar driver-ul e necazul, revino la ultima versiune unde driver-ul s-a comportat cușer, cum mai zise unu’ pe aici. așa-numitele „second-dot-upgrades” nu fac decît să regleze din mers bug-uri frecvent raportate, dacă erai mulțumit de penultima versiune, du-te înapoi la ea. de vreme ce nu ești mulțumit de ultima versiune, revino la cea de care erai mulțumit… versiune și femeie sînt de gen feminin.