OS 10.4.5
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

voi tot ati zis ca e bun 10.4.5 no dara am facut-o :(( am trecut la ea. mai bine nu o faceam…. nu mai pot printa deloc. program e atat de incapatinat inncat daca ii dau sa printez doar in alb negru nu ma lasa. imi spune ca nu este compatibil cu cartrige-ul instalat smile in 10.3.4 mergea fara probleme. puteam sa fac print aici nu. nu vrea sa instaleze programul de imprimanta (lexmark p-700), nu pot deschide nici utilaturul sa fad cata cerneala mai am. imi apare un ceas si sta asa cam 30-40 min. mai mult nu ama vut chef sa astept. asa ca… vai de 10.4.5. desigur se vor gasi care vor zice nu merge din cauza asta sau asta….si in fond eu sunt devina… (aka windows unde numai userul poate fi vinovat). deci nu recomnd la nimeni 10.4.5. a nici la tipografie nu merge 10.4.5. acolo nu vede serverul de rip. dar despre asta sa mai scris. le roi est mor, viva le roi. (sau ceva de genu)

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

wink surprinzator, la noi (ceilalti) merge….

care este mesajul de incompatibilitate?  sistemul nu are de-a face cu cartrige-ul instalat (poate cu driverul?)
din ce aplicatie dai la print?

uite drivere aici: http://support.lexmark.com/cgi-perl/selections.cgi?ccs=229:1:0:0:0:0&target=http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi&&req;=:::::

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cand ai de gand sa faci un upgrade, si ai periferice “sensibile” la drivere, cum ar fi imprimante, e bine sa te interesezi inainte daca driverele existente sunt compatibile cu 10.4.x. O vizita pe situl producatorului este absolut esentiala. Adevarul este ca unele firme se misca tare greu in a-si actualiza driverele pentru 10.4.x, si te trezesti cu surprize dintr-astea. Este intr-adevar, singurul motiv care ar putea sa te tina pe loc la 10.3.x

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

No, amu noi am zis sa faci si proba inainte si oricum neaparat backup.

Daca te apuci sa schimbi o componenta de calculator si citesti doar pasii 1,4,5,7 si 14 din toti 20, te astepti apoi sa iti mearga? No, zi si tu.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Derek - 29 Martie 2006 11:59 PM

voi tot ati zis ca e bun 10.4.5 no dara am facut-o :(( am trecut la ea. mai bine nu o faceam…. nu mai pot printa deloc. program e atat de incapatinat inncat daca ii dau sa printez doar in alb negru nu ma lasa. imi spune ca nu este compatibil cu cartrige-ul instalat smile in 10.3.4 mergea fara probleme. puteam sa fac print aici nu. nu vrea sa instaleze programul de imprimanta (lexmark p-700), nu pot deschide nici utilaturul sa fad cata cerneala mai am. imi apare un ceas si sta asa cam 30-40 min. mai mult nu ama vut chef sa astept. asa ca… vai de 10.4.5. desigur se vor gasi care vor zice nu merge din cauza asta sau asta….si in fond eu sunt devina… (aka windows unde numai userul poate fi vinovat). deci nu recomnd la nimeni 10.4.5. a nici la tipografie nu merge 10.4.5. acolo nu vede serverul de rip. dar despre asta sa mai scris. le roi est mor, viva le roi. (sau ceva de genu)

dacă ești sigur că upgrade-ul e de vină, iar driver-ul e necazul, revino la ultima versiune unde driver-ul s-a comportat cușer, cum mai zise unu’ pe aici. așa-numitele „second-dot-upgrades” nu fac decît să regleze din mers bug-uri frecvent raportate, dacă erai mulțumit de penultima versiune, du-te înapoi la ea. de vreme ce nu ești mulțumit de ultima versiune, revino la cea de care erai mulțumit… versiune și femeie sînt de gen feminin.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Blocare aplicatii      partitionare ››