2 din 3
2
iPhone Firmware 2.0.3
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08

incearca ca nu patesti nimic.. mam luat dupa chucky si o mers perfect..
am urcat pana la 2.0.1 si apoi update din itunes fara unlock..

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
ultratrail - 01 Septembrie 2008 06:59 PM
Chucky - 01 Septembrie 2008 05:25 PM

Dap, merge…..eu am facut unlock si jailbrake la 2.0, pe urma update din iTunes la 2.0.1 (a mers) si la 2.0.2 (a mers).

Mersi de incurajari! Ma “risc” diseara de acasa.
O fi ceva rau daca la mine mi-a fost facut BL downgrade cu metoda test-point-ului? (Inca am 3.9).
Sa incerc cu bootneuter sa-l urc la 4.6, inainte de upgrade la 2.0.2?

Sa nu uiti un lucru….dai click pe Update nu pe Restore…..si eu zic sa o faci mai repede ca o sa apare 2.0.3 sau 2.1 cum s-o numi urmatoru update si poate nu mai merge asa. Desi tind sa cred ca daca continua cu un update 2.0.3, o sa mearga (eu oricum ma risc :D), e posibil sa nu mearga daca trec la 2.1. Anyway sper ca ai retinut ce am zis. Nu conteaza BL3.9 sau 4.6….am un tovaras cu BL3.9 si a facut si el update din iTunes si a mers.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

Mersi de incurajari! Ma “risc” diseara de acasa.
O fi ceva rau daca la mine mi-a fost facut BL downgrade cu metoda test-point-ului? (Inca am 3.9).
Sa incerc cu bootneuter sa-l urc la 4.6, inainte de upgrade la 2.0.2?

Sa nu uiti un lucru….dai click pe Update nu pe Restore…..si eu zic sa o faci mai repede ca o sa apare 2.0.3 sau 2.1 cum s-o numi urmatoru update si poate nu mai merge asa. Desi tind sa cred ca daca continua cu un update 2.0.3, o sa mearga (eu oricum ma risc :D), e posibil sa nu mearga daca trec la 2.1. Anyway sper ca ai retinut ce am zis. Nu conteaza BL3.9 sau 4.6….am un tovaras cu BL3.9 si a facut si el update din iTunes si a mers.

Click pe update si…. error 1602 !!!
Urmat instructiuni support apple.  Scos complet iTunes si Apple Mobile device support, incercat din nou update si .... again 1602 !!!!!
Disperare, lacrimi si suspine, noaptea la ora 2.
Apoi incercat cu winpwn2.5, dar nu reusesc sa-l fac sa vada iphonul in DFU. Pana la urma am reusit restore tot la 2.0.1. cu winpwn-ul vechi.

Ca sa nu zic de faptul ca la restore trebuie sa incerc de trei ori pana sa reusesc (prima data da eroare 1601, a doua oara se face ecranul alb si zice din nou 1601, si abia a treia oara face restore.)

Stie careva ce este gresit sau ce are telefonul meu?
Sunt dispus sa si platesc ca sa fac update.

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

Scuze, a iesit varza mesajul de mai inainte. Vroiam sa zic asta:

Urmat instructiuni support apple.  Scos complet iTunes si Apple Mobile device support, incercat din nou update si .... again 1602 !!!!!
Apoi incercat cu winpwn2.5, dar nu reusesc sa-l fac sa vada iphonul in DFU. Pana la urma am reusit restore tot la 2.0.1. cu winpwn-ul vechi.

Ca sa nu zic de faptul ca la restore trebuie sa incerc de trei ori pana sa reusesc (prima data da eroare 1601, a doua oara se face ecranul alb si zice din nou 1601, si abia a treia oara face restore.)

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

sper sa nu gresesc, dar o problema relativ asemanatoare incercand sa fac update am avut eu, tot dandu-mi erori d-astea numerice.. problema era sa pare faptul ca dandu-i Update normal din butonul din iTunes, el intra intr-o bootare gresita (cea in care apare sigla itunes si cablu care se conecteaza la ea).. repet, nush daca despre asta este vorba in cazul tau, dar daca da, solutia era ca inainte sa dai update, sa faci combinatia aia de butoane de pe iphone (tii 10 secunde apasat pe home si sleep dupa care iei degetul de pe sleep/wake button, ramanand in continuare 10 secunde apasat doar pe home..) dupa asta iti apare in itunes un popup cum ca poti sa continui fara sa-ti dea eroarea respectiva..
imi pare bine daca te ajuta si imi cer din nou scuze daca nu despre asta era vorba..
good luck!

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ultratrail - 05 Septembrie 2008 12:34 AM

Scuze, a iesit varza mesajul de mai inainte. Vroiam sa zic asta:

Deci de rezolvat se rezolva….cea mai ushoare cale e sa ne intalnim si se rezolva. Cat despre bani…...fugi bah d-aici! :D….da un PM sa vorbim.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

So…cand ar trebui sa ne asteptam la urmatorul update ?

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
VladTm - 05 Septembrie 2008 07:23 AM

So…cand ar trebui sa ne asteptam la urmatorul update ?

Pai luna asta….any minute now….stau pe jar….topai in fiecare zi la comp sa vad daca a aparut….sunt curios ce “fixuri” o sa aibe….ce baga nou…..si cel mai important sper sa mearga ca ultimile 2, direct din iTunes. ouuuuuuuu pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member

pai in afara de itunes cum ar putea sa il lanseze….oricum ,eu nu am vazut nici o diferenta de la 2.0.1 la 2.0.2 ...nimic ma,nimic, doar modu de tranzitie in “ipod” de la coverflow la playlist.atat. In rest…tot lag la tastatura…tot lasa semnalul de dorit uneori .

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai Bugfix-urile erau legate mai mult de iPhone-urile 3G…..si de faptu ca fiecare terminal sugea semnal de la cel mai apropiat tower de semnal 3G in prostie astfel facand un mare flood in retea…ceea ce ducea la inexistenta semnalului 3G pt multi utilizatori….mai mult pt asta era. Pt prima generatie mici chichitze, dar per total mi se pare ca merge mai bine ca 2.0.0 sau 2.0.1. Acu nush ce sa zic….fiecare cum a avut grija de el…....eu de ceva timp il scap regulat pe jos (covor,parket,asfalt,linoleum) si din cate vad nu are nici pe draq…ba kiar merge mai bine :D.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member

aia da…you guys,hai aruncam toti cu iphoanele de pamant,poate e vreun circuit care se activeaza la socuri,si merge mai bine raspberry

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Sergioo - 05 Septembrie 2008 05:39 AM

sper sa nu gresesc, dar o problema relativ asemanatoare incercand sa fac update am avut eu, tot dandu-mi erori d-astea numerice.. problema era sa pare faptul ca dandu-i Update normal din butonul din iTunes, el intra intr-o bootare gresita (cea in care apare sigla itunes si cablu care se conecteaza la ea).. repet, nush daca despre asta este vorba in cazul tau, dar daca da, solutia era ca inainte sa dai update, sa faci combinatia aia de butoane de pe iphone (tii 10 secunde apasat pe home si sleep dupa care iei degetul de pe sleep/wake button, ramanand in continuare 10 secunde apasat doar pe home..) dupa asta iti apare in itunes un popup cum ca poti sa continui fara sa-ti dea eroarea respectiva..
imi pare bine daca te ajuta si imi cer din nou scuze daca nu despre asta era vorba..
good luck!

Problema este ca nu ma mai tin nervii sa mai incerc o data update din DFU. Daca nu merge iar stau doua ore langa el sa-l aduc inapoi.
Mai bine vorbesc cu profesionistii.

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
ultratrail - 05 Septembrie 2008 12:34 AM

Hmm.. E eroare BUSH, eroarea 1601. 1602 e vecinul lui Bush, Condoleeza Rice smile).

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08

apropo de scapatu pe jos.. ce pot sa zic Chucky ii novice pe langa mine.. :D pantaloni scurti /:) joke

al meu cred ca ii cel mai bulit de pe forum :D si totusi merge bine.. odata lam scapat pe jos zdravan
si nush ce so intamplat.. nu o mai functionat accelerometru o luna buna.. si asa de suparat am fost
ca nu mai intorcea pozele wide.. labirinthu zero :D joc popular pe atunci..  si brusc cand nu iam mai
dat importanta.. sio revenit.. nush din ce cauza..

deci grija mare :D a se scapa gentil.. raspberry

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 25.01.08

o sa apara pe 9 septembrie.
pe langa iphone 3g mai ai si primul iphone.
daca-i fac update la 2.02 din itunes merge pe orange fara sa-i mai fac nimic?

2 din 3
2

‹‹ iphone      Need help! sunet iphone 3g? ››