salut am si eu o prob..mi-am instalat wow / am bc+2.4.3 patch ..video 64mb shared ...si nu mi-a zis nimic d ram / video la instalare…dar acum imi da o erroare cu 3d grafic accelerator ...help cineva ..care stie cum sa scap d asta:D ...merci mult:D
mdea..nu ma e pe un zanussi ...oricum folosesc calgon ..nu am laptop d la apple ..e p un pc cu proc intel 3.06 gh / 512 ram / 64 video shared / 80 hdd ...si ar trebui sa mearga..dupa stats…dar nu merge..) inca mai strag bani d laptop:D
Pentru probleme de windows poate te pot ajuta cei de pe forumul itboard.ro
Pentru probleme de OS X instalat ilegal pe un PC poate te pot ajuta cei de pe forumul softpedia
După ce stângi banii și îți iei mac-ul - poate te putem ajuta și noi.
Tot ce pot să îti spun că nimeni cu mac de la mama lui nu are nici o problemă cu rularea WoW.
ma dar p windows dc imi mergea ? ... tre sa fie ceva..eu nu gasesc in wow config.wtf ...poate asta e..:D
++ atentie mare la limbajul folosit aici pe forum. Ma si Ba merg in cartier, la colt de strada, pe yahoo messenger si poate pe softpedia. Insa aici membrii forumului se respecta intre ei si prin urmare folosesc un limbaj adecvat.
++ atentie mare la limbajul folosit aici pe forum. Ma si Ba merg in cartier, la colt de strada, pe yahoo messenger si poate pe softpedia. Insa aici membrii forumului se respecta intre ei si prin urmare folosesc un limbaj adecvat.
Iartă-l - este încă utilizator de windows - așa sunt obișnuiți ei să înjure la fiecare problemă cu windows-ul - adică des
Imi cer scuze..dar nu stiam ca ma este libaj inadecvat ..eu nu folosesc “ba/bah/wei..bla bla” ...e clar placa video..nu are support 3d ..nui nimic ..maine voi avea alta:D