Va rog sa centralizati aici statusul tuturor comenzilor pt. tricouri, oricare ar fi ele. O sa inchid celelalte topicuri, si dupa ce se termina cu asta, le voi sterge. Rog pe cei care se ocupa de imprimarea tricourilor sa puna intr-un singur mesaj modelul de tricou, si eventual pretul si numarul si lista persoanelor care doresc acel tip de tricou. Daca e nevoie de actualizare, de date noi, daca s-a schimbat modelul, editati acel mesaj, nu mai puneti altul nou.
Cei care doresc un tricou, sa trimita un mesaj privat sau email celui care se ocupa de imprimare. Nu mai puneti cereri aici.
Voi lasa numai mesajele in care se anunta modele de tricouri, si o sa sterg restul comentariilor. Inclusiv pe ale mele.
dat fiind ca nu mai este nici un alt post pt tricouri, eu din ce a zis tudor, inteleg ca variantele sunt cele 3 expuse mai sus, si persoana de contact ar fi amenono. mai sunt alte variante si alte persoane carora sa le spunem ce dorim??
extras din primul post = Tudor
“Rog pe cei care se ocupa de imprimarea tricourilor sa puna intr-un singur mesaj modelul de tricou, si eventual pretul si numarul si lista persoanelor care doresc acel tip de tricou”
Am postat si in topicul referitor la ultima intalnire: varianta “mea” este inca in picioare, dar asteptam sa vedem ce oferte aduc dacu si amenono. Cand o sa le aflam, ne organizam noi cumva.
Prima oferta:
- serigrafie, 0,3 €/tricou imprimat (o singura culoare);
- densitatea sitei este de 61 gauri/cm2 (este un detaliu important in pregatirea pt tipar a documentului);
- putem sa venim noi cu tricourile noastre.
A doua oferta:
- asteptam ceva concret, am primit o “redirectionare” politicoasa catre o alta firma…. am sa sun maine.
Cred ca pana ne facem o parere despre calitatea imprimarilor, nu are rost sa ne complicam cu 3-5 modele care sa necesite mai multe culori. Alegem un singur imprimeu. As merge pe marul (chiar si cu text) de pe tricourile postate de mine mai sus.
De ce?
1. Poate fi facut dintr-o singura culoare
2. Daca ies bine degradeurile, inseamna ca merita sa mergem si cu celelalte modele la aceeasi firma.
Daca vreti alta sigla, mergem cu alta. Decidem impreuna.
Si eu sper sa am ce sa va arat pana in Paste.