Si in Freehand, orice efect de acest tip transforma vectorul in bitmap. In program inca poti lucra cu el ca vector, insa la tiparire ajunge bitmap. Ar fi misto daca cei cu tricourile ar putea lucra cu asa ceva, pentru ca este singura modalitate de a face desenul mai realist. Dar ma indoiesc ca accepta.
deci solutia ar fi sa ducem sursa desenului si sa nu exportam? n-am inteles cand si de ce se transforma in bitmap. e vorba doar de efectele astea si nu se intampla si la gradienti?
Efectele gen glow, drop shadow, blur, nu pot fi reproduse cu exactitate folosind grafica vectorială, aşa că Freehand, Illustrator si CorelDraw le-au inclus sub forma unor efecte bitmap. Acel triunghi facut de tine este un element vectorial, care are suprapus un bitmap ce da efectul de glow.
Gradientii se pot reproduce vectorial, ei fiind descompusi la print in trepte de culoare.
Pai ma gandesc sa faca amenono o centralizare cu cine cate vrea.
Eu saptamana viitoare ma duc sa dau comanda pentru alea “personale” (Led Zepp si Floyd). O sa postez maine aici tabelul si fiecare sa confirme sau infirme comanda percedenta.
am si eu o intrebare: ma interesa un tricou asa cum amenono a pus acolo marimea marului insa pe negru cu marul alb. se poate amenono?
poate mai sunt care vor negru…
sau de ce nu, verde cu alb, eu asa am unul cu shuffle
mai poate sunt eu mai greu de cap, pana la urma cui trimitem PM pentru ce modele? io vreau negru cu mar alb, simplu si unul cu led zepp… preturile per total (tricou + imprimare) le stie cineva?
Uff, ca mare zapaceala a iesit!
De tricourile “vechi” (albe si negre cu mar si cu mar + scrisul MacUser, plus cele cu Led Zepp si Floyd) sunt eu responsabil si postez maine tabelul cu toate amanuntele.
De cele cu mere mari e responsabil amenono.
pai asa zi man, am crezut ca o sa faci doar pe cele personale. eu vinerea viitoare plec acasa, oare e posibil sa intru in posesia lor? poate vin peste weekend cu inca o prisma.
Deci, pun aici informatiile legate de tricourile “mele” (albe si negre cu sigla MacUser + mar, albe si negre cu mar simplu, Dark Side si Led Zepp).
Preturile le-am pus in antetul fiecarui sheet. Am considerat Euroiul 35.000 si am pus TVAul 19% (omul mi-a spus ca “facem TVAul cam la jumatate”, dar nu mi-a dat o cifra exacta). Deci ar trebui ca astea sa fie preturile maxime.
Am rugamintea sa-mi trimiteti fisierele vectoriale in format Corel sau Illustrator. Sigla MacUser + mar o am de la dacu ca pdf. ral.cr zicea ca poate mai bibileste la prisma in weekend.
Atasez tabelul Excel cu datele pe care le am azi, la ora asta. Rog pe fiecare sa verifice si sa-mi dea PM daca sunt modificari.
Miercuri dau comanda, asa ca nu prea cred ca e timp pana de Pasti sa fie gata.