In sfarsit, epopeea tricourilor se apropie de sfarsit. Azi le-am luat si le-am platit, si i le-am dat lui .ral:cr.
Mie imi place mult cum au iesit, inclusiv cel cu prisma, care a fost cel mai complicat. (A propos, Costi - omul cu imprimeria - mi-a spus ca ar fi bine ca cele cu prisma sa fie spalate cu grija, fara frecare si fara detergenti duri. Sub triunghi a bagat o intaritura, asa ca atunci cand se calca tricoul sa-l calcati pe dos, eventual cu inca o carpa intre masina de calcat si tricou si sub tricou. Mai mult, Costi a spus ca daca se strica prismele pana la sfarsitul anului le repara gratis…! Misto, nu?)
Am platit in total 7,5 milioane, deci mai putin decat am calculat eu ca pret maxim. Trimit fisierul Excel cu calculul initial (verde = platit; albastru = eu). Eu propun sa platim pretul calculat de mine, iar diferenta (vreo 640.000) s-o folosim pentru o intalnire. Chiar nu stiu care ar fi pretul pentru fiecare tricou; daca are cineva rabdare sa-l calculeze, s-o faca.
.ral:cr a fost de acord cu propunerea asta si mi-a dat banii. Urmeaza sa va distribuie el tricourile si sa ia banii de la voi. Cand ma intorc din deplasarile mele (sfarsitul lunii), o sa recuperez de la el restul de tricouri si o sa ma ocup de trimisul catre cei care nu-s din Bucuresti (sorry baieti, trebuie sa mai aveti rabdare).
Nu a avut marimea XXXL, asa ca i-am spus sa o inlocuiasca cu XXL. Sergiu, daca nu iti vin, le iau eu.
Pun imediat si niste poze cu tricourile.