4 din 6
4
TRICOURI - centralizati toate datele aici va rog
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poze.
(nuș’ ce are: nu pot sa atasez jpeg-uri; le pun ca zip)

Fișiere atașate
poze.zip  (Dimensiune Fişier 513 - Downloads: 123)

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Multumesc mult altero ca ai avut rabdare si perseverenta si le-ai dus la bun sfarsit!

.ral:cr cum facem? Pui aici o adresa unde sa venim sa le luam sau un telefon, stabilim o intalnire cu totii sau te contactam pe PM si stabilim fiecare cand si cum?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

ati tot vb de prisma aia ca am ratat momentul cu altero in care zicea de tricouri negre cu măr simplu alb…

bine ca am spus in polurile care au fost facutre de altero acum multă vreme, ca vreau un tricou dacu, negru… altfel rămâneam fără nimic…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cum vreti voi facem. sunt multe saptamani pana la sfarsitul lunii si nu cred ca vreti sa asteptati. eu stau in regie, la o statie de tramvai de salamandra. ori veniti voi seara care cand vreti(dar numai seara) ori ne intalnim toti.

la tricouri a mai fost o problema, eu am nimerit vreo 3 L-uri in loc de M-uri, ale mele ca voi nu prea ati vrut M. sper sa nu fie incurcate si in rest.
btw, sunt imense tricourile astea, mie imi trebuia S.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

Veste bună, zi de sărbătoare smile
Eu prefer să trec să le iau, regie îmi e foarte în drum. Spune-ne mai exact unde te găsim şi între ce ore. Sau stabilim pe PM individual?

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cum i-am spus si lui shadow pe privat, in jur de 9 seara e bine pentru mine. daca e nevoie de nr vi-l dau pe tot privat.

cred ca ma apuc sa vi le bag in pungi la fiecare ca daca scot toate tricurile de fiecare data innebunesc. smile

pentru bani, pe cat posibil sa fie fie suma exacta pentru a evita datul de rest.

aveti situatia totala lasata de altero aici, ultima coloana e totalul. mai detaliat gasiti in arhiva postata de el.

Fișiere atașate
preturi.pdf  (Dimensiune Fişier 50 - Downloads: 109)
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

alex buga avea un mar negru sigl mac user. a venit si i-am dat XL in loc de XXL ( din greseala )
XL aveti:
Altero -luat
TheLost
Stefanel
szhoul
knockout - parca luat si el de altero.

vrea cineva din voi XXL-ul lui Alex? daca nu ma intalnesc cumva cu el sa facem schimb. el zicea ca nu-i tragedie da eu ma simt naspa sa va dau altceva.

scuzati.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

altero, .ral:cr, multumim de interes!
altero: cand ai timp si ai putea sa le trimiti, ti-as fi f. recunoscator. Sa ne spuneti cum facem cei din provincie sa va trimitem banii.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

al celor din provincie sunt la altero care pana la sfarsitul lunii nu poate sa va trimita.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

joi si vineri puteti veni devreme, de pe la 16.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

daca renunta cineva la un tricou cu mar simplu, negru sau alb, sa nu depaseasca xl, ma bag eu smile

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

azi puteti veni dupa 18, maine dupa 20:30, joi si vineri dupa 16.
pana acum n-a venit nimeni.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai se facuse prea tarziu si consoarta a amenintat cu un delicat, dar apasat sugușat daca o mai plimb si prin Regie. Trec in seara asta sigur, nu ramai cu tricourile nedate LOL

EDIT. le-am luat. merci.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Se mai gaseste un tricou si pentru mine marimea M cu mar simplu?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

am luat , multumesc ral! e perfect! dupa ce le-am vazut as mai vrea si eu cateva… si vrea si prietena unul ca o sa fie si ea macuser in curand… cred ca o sa dau o raita prin carrefour sa ma interesez. apropo, tocmai am luat de pe net o colectie de 400 logouri si sigle/reclame in format vectorial smile sunt vro 10 cu apple smile asa ca ma pun pe facut tricouri smile hahaha

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

4 din 6
4