Multumesc mult altero ca ai avut rabdare si perseverenta si le-ai dus la bun sfarsit!
.ral:cr cum facem? Pui aici o adresa unde sa venim sa le luam sau un telefon, stabilim o intalnire cu totii sau te contactam pe PM si stabilim fiecare cand si cum?
cum vreti voi facem. sunt multe saptamani pana la sfarsitul lunii si nu cred ca vreti sa asteptati. eu stau in regie, la o statie de tramvai de salamandra. ori veniti voi seara care cand vreti(dar numai seara) ori ne intalnim toti.
la tricouri a mai fost o problema, eu am nimerit vreo 3 L-uri in loc de M-uri, ale mele ca voi nu prea ati vrut M. sper sa nu fie incurcate si in rest.
btw, sunt imense tricourile astea, mie imi trebuia S.
Veste bună, zi de sărbătoare
Eu prefer să trec să le iau, regie îmi e foarte în drum. Spune-ne mai exact unde te găsim şi între ce ore. Sau stabilim pe PM individual?
alex buga avea un mar negru sigl mac user. a venit si i-am dat XL in loc de XXL ( din greseala )
XL aveti:
Altero -luat
TheLost
Stefanel
szhoul
knockout - parca luat si el de altero.
vrea cineva din voi XXL-ul lui Alex? daca nu ma intalnesc cumva cu el sa facem schimb. el zicea ca nu-i tragedie da eu ma simt naspa sa va dau altceva.
altero, .ral:cr, multumim de interes!
altero: cand ai timp si ai putea sa le trimiti, ti-as fi f. recunoscator. Sa ne spuneti cum facem cei din provincie sa va trimitem banii.
Pai se facuse prea tarziu si consoarta a amenintat cu un delicat, dar apasat sugușat daca o mai plimb si prin Regie. Trec in seara asta sigur, nu ramai cu tricourile nedate
am luat , multumesc ral! e perfect! dupa ce le-am vazut as mai vrea si eu cateva… si vrea si prietena unul ca o sa fie si ea macuser in curand… cred ca o sa dau o raita prin carrefour sa ma interesez. apropo, tocmai am luat de pe net o colectie de 400 logouri si sigle/reclame in format vectorial sunt vro 10 cu apple asa ca ma pun pe facut tricouri hahaha