Am trimis azi prin posta catre methodine si knockout. Saptamana viitoare ar trebui sa le aveti, băieți!
Mai am tricouri pentru: mscpro, gothy, tiz, iaru si Cattus. Pe 29 iunie, OK?
edit: Taxele postale de 95.000 lei propun sa fie platite din suma care oricum s-a adunat peste pretul pe care l-am platit. Agree?
intrebare… sunteti voi mai cu inima mare de le-ati facut pe toate in stanga la inima? de ce nu..pe mijloc? ar fi aratat si asa bine…
Si eu gandeam la fel, ca pe mijloc ar fi aratat mai bine. Si il aveam pe mine cand un coleg drag mie incepe sa-i explice altuia, mai in varsta, ca am trecut de faza de pasionat Apple, ca sunt deja fan, “nu vezi ca si l-a pus la inima?”. M-a incalzit asa in interior, m-am uitat ca prostu pe tricou si mi-am zis ca e perfect unde e. Se si vedea cum salta ritmic.
Azi la intalnire am dat tricourile pentru gothy, Cattus si iaru. Mai am pentru Tiz si mcspro.
Le mai tin pana maxim intalnirea viitoare, dupa care se declara libere si cine le vrea, sa zica. Voi posta la timpul cuvenit modelele si marimile.
faza tare ieri in carrefour. zicea altero ca nu i-a printat sigla apple, dar era ieri unul cu sigla adidas. ma indoiesc ca era de la adidas si facea prostii dintrastea de cauciuc.
Ultima strigare in ceea ce priveste tricourile ramase: mscpro si tiz sunt restantierii, dupa cum urmeaza:
- tiz are 2 tricouri, ambele cu mar simplu, XXL, unul alb si unul negru (195.755 lei);
- mscpro are un tricou negru XXL cu mar simplu (104.125 lei).
Daca cei doi nu se anunta pana cel tarziu joia viitoare, la intalnire, tricourile sunt ale primului care se manifesta ca atare. Cattus are prioritate, el a zis ca ar fi interesat inca de la intalnirea trecuta. (Te aranjeaza marimile Cattus?)
Cine le vrea, sa vina la intalnire.