!! Am descoperit ca butonul de EDIT ...
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

... nu mai merge. Poate cineva sa imi explice de ce nu pot modifica vreun post? Ma mustra constiinta si tare as vrea sa modific un post. Multumesc anticipat pt solutie.
  EDIT: culmea tocmai a reaparut butoul de edit in acest post, imediat ce am postat acest subiect. In ORICARE alt post de-al meu nu exista, in schimb este cel de “quote”.

[ Modificat: 31 August 2008 04:11 AM de companyofheroes ]
 Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Păi după vreo cinșpe minute, dacă nu mă-nșel, dispare. Așa că trebuie să te mustre conștiința cam în acest interval de timp. După aia ........ scripta manet. Așa că trebuie să avem grijă ce scriem. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
toma - 31 August 2008 04:18 AM

Păi după vreo cinșpe minute, dacă nu mă-nșel, dispare. Așa că trebuie să te mustre conștiința cam în acest interval de timp. După aia ........ scripta manet. Așa că trebuie să avem grijă ce scriem. smile

Asa e!
Citez din regulamentul MacUser>

- mesajele postate în orice secțiune a forumului vor putea fi editabile maxim 15 minute de la trimiterea lor, daca condițiile tehnice o permit. În caz contrar, mesajele vor fi read only de la postarea lor. Recitiți și corectați mesajul și folosiți funcția de Preview Post înainte de a posta!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu mi le editez destul de des in primul minut, doar pt ca mi-a fost lene sa citesc inainte sa postez sau am citit prost.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

...sindromul clickului rapid…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Totuşi, cîteodată vrei să mai adaugi una, alta, după ce a dispărut butonul, dar trebuie să faci double-post pentru ca nu a postat nimeni între timp…

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ghinion.
Nu mai dorim probleme gen “înjură & modifică înainte să vadă admin-ul” și “m-am supărat pe voi, îmi șterg toate post-urile (sute) și plec”

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP