ferestre inchise cu stil (Fade out)
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucurestiul meu iubit...
Macuser din: 12.11.07

.. buna sa va fie inima dragi MacUseri…

Am gasit aceasta utilitara de FadeOut cred eu, dar incepator cum sunt, nu stiu sa o aplic pe Mac’ul meu nou, poate daca nu va este greu si vi se pare draguta ideea, sa ma ajutati si pe mine sa introduc frumusete de stil pe Mac… nu ca n’ar avea destul stil, dar imi place sa diversific..
Daca nu sunt pe “gustul” unora dintre voi, imi cer scuze, iar daca sunt astept indicatii.. (mai pas cu pas ca’s tont deocamdata)...

Semnătură 

... cailor, le plac merele ! smile ...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

... si cred ca ar mai fi si asta...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Otopeni
Macuser din: 09.12.05

salut,

din pacate exemplele pe care le-ai dat nu iti sunt folositoare la nimic, sunt practic coduri sursa in cazul in care iti faci propria aplicatie si vrei ca aceasta sa faca un efect FadeOut in momentul in care o inchizi…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

... ha.. se vede amatorul din mine.. nu stiam ce am gasit.. normal… multumesc pentru raspuns.. si mai pun o intrebare…

Oare stie cineva vre’o aplicatie de Mac care face ascest lucru cu ferestrele in Mac os x ??? pentru ca mi se pare foarte “haios” ...

.. multumesc si scuze ca va sacai cu lucruri inutile si nu cu intrebari adevarate, dar sunt la inceput si inca nu stiu ce vreau…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Singuri care fac “haxies” de astea sunt cei de la Unsanity: http://unsanity.com/products/

Sunt frumoase dar cu prețul pierderii stabilității sistemului de operare și diverse incompatibilități.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP