Paradoxal
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Am gasit solutia pt rezolvarea lagului la iPhone. Toti cei care aveti lag in aplicatia CONTACTS sau cand apare tastatura in momentul scrierii unui SMS, sau lag de orice alt fel oriunde, faceti ca in pasii urmatori.

1.Dati cu iPhoneu de asflat, preferabil in fata magazinului Teranova din piata Romana…...e ceva cu smoala aia….un fel de ambrozie pt iPhone.
                  Pt.asta va trebuie: 1. O iubita care sa va astepte acolo
                                    2. Trebuie sa tineti telefonul cat se poate de “loose” in mana.
                                    3. Acum iubita trebuie sa va sara in brate de bucurie ca va vede.
                                    4. Miscarea iubitei trebuie sa fie in asa fel incat atunci cand va sare in brate, drumul maini ei spre gatul vostru sa se intalneasca cu mana in care tineti telefonul
                                    5. Acum iubita trebuie sa fie extra-mega-hyper-super frumushik si dragalasa si sa faca o asa fata incat primul gand sa nu fie de OMOR!
                                    6. Luati telefonu de jos (care trebuie sa cada pe spate fara sa atinga ecranul) si constatati daunele.

Cam asta mi s-a intamplat mie si PARADOXAL telefonu merge mai bine…...singura problema e ca au aparut niste zgarieturi pe spatele lui. Sper ca nu o sa imi urmati sfaturile si asteptati un update la OS :D. Va pup!!

[ Modificat: 31 August 2008 06:49 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

smile))))))))))))))))))))))
nu am sa fac asta…mai bine cade prietena de asfalt smile)))

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

LOL  LOL baiii, sunteti de coma! La mine, sotia are STRICT INTERZIS a se apropia de telefon, dapai sa mai puna mana pe el! angry  Iar daca il scap pe jos…cred ca lesin acolo pe loc. L-am scapat eu pe celalat pe gresie acasa si am crezut ca nu mai am aer, dar pe asfalt si cu carcasa asta neagra..cred ca inebunesc!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

genial! smile

dar solutia acestul lag misterios e foarte simpla: contactele SIM smile ia stergeti-le si ziceti-mi cum se misca dupa.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
.Dan - 31 August 2008 08:42 PM

genial! smile

dar solutia acestul lag misterios e foarte simpla: contactele SIM smile ia stergeti-le si ziceti-mi cum se misca dupa.

Mie mi-au pus cartela noua. Nu cred sa fie ceva pe SIM smile

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

verifica, totusi. mai pun oare numerele de salvare, politie…?
solutia am verificat-o pe mai multe aifoane.

ok, daca cumva folosesti si MobileMe + Push e posibil ca sa apara un lag la sincronizare cand deschizi agenda (mi se intampla, pret de o secunda, nimic suparator).
multumesc de feedback

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
.Dan - 31 August 2008 09:15 PM

verifica, totusi. mai pun oare numerele de salvare, politie…?
solutia am verificat-o pe mai multe aifoane.

ok, daca cumva folosesti si MobileMe + Push e posibil ca sa apara un lag la sincronizare cand deschizi agenda (mi se intampla, pret de o secunda, nimic suparator).
multumesc de feedback

Pai eu doar lag-ul ala il am, din cauza ca face sync cu MobileMe. Altfel, nu am vazut nimic dubios.

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

N-are nici o legatura cu contactele SIM sau cu MobileMe.
N-am absolut nimic pe SIM, iar MobileMe e dezactivat si tot face.
In plus, face numai din aplicatia Contacts. Daca deschizi din aplicatia Phone nu are nici un lag.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

io n-am probleme cu iubita, deci imi merg bine toate pe telefon smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •