Deci….in ciuda evenimentelor intamplate ieri, vezi postul “Paradoxal”, ma simt f bine….nush de ce….asa ca m-am hotarat sa dau licentza progamului asta cui o vrea…..cred ca merge la mai multi dar vreau sa se restranga dor la useri macuser in special la cei de iPhone. Sooooo, cine vrea serialu ala de unlock sa imi dea PM. O dau la toti si nu e pe bani! Numai sa va mearga.
Deci….in ciuda evenimentelor intamplate ieri, vezi postul “Paradoxal”, ma simt f bine….nush de ce….asa ca m-am hotarat sa dau licentza progamului asta cui o vrea…..cred ca merge la mai multi dar vreau sa se restranga dor la useri macuser in special la cei de iPhone. Sooooo, cine vrea serialu ala de unlock sa imi dea PM. O dau la toti si nu e pe bani! Numai sa va mearga.
Never mind… my bad!
Merge acum. Te rog si mie pe PM key-ul, te rog!
E tare faza ... “It’s so easy, even those geico caveman can do this”
Geico este o companie de asigurari auto din State si au niste reclame TV superi tari cu acesti “caveman-i” http://www.youtube.com/watch?v=iVvBXBZEhkw
@Imac
nu am Cydia!
Nu trebuie sa ai jailbreak ca sa functioneze acest programel.
dupa ce va saturati de el.. :D o solutie mai simpla zic eu.. iRinger..
asta il folosesc.. da eram curios de programu lu chucky.. is ok amandoua..
numa ca iRinger ii free..
dupa ce va saturati de el.. :D o solutie mai simpla zic eu.. iRinger..
asta il folosesc.. da eram curios de programu lu chucky.. is ok amandoua..
numa ca iRinger ii free..
regards,
klapa
iringer asta merge fara jailbreak? daca da, da-mi si mie te rog un link, ceva. thx.