am gasit pe un tutorial ...
Conversia fisierului :
Fisierul pentru SMS Ringtone are extensia .caf. Un fisier .caf este, de fapt, un fisier .aiff/.aif redenumit.
SMS Ringtone’ul poate avea orice lungime spre deosebire de ringtone’urile pentru apeluri[care sunt limitate la 30s]
1. Deschide fisierul cu iTunes.
2. Navighezi la Edit>Prefrences>General>Import Settings si schimbi la “import using” pe “AIFF Encoder”. Dupa iesi afara in meniu.
3. Click dreapta pe fisier si selectezi “Create AIFF Version”. Asta va face conversia fisierului tau si il va adauga in libraria iTunes.
4. Gaseste fisierul conversat [foloseste search`ul din iTunes]. Click dreapta -> Show in Windows Explorer.
5. Dupa ce gasesti fisierul, redenumeste’l “sms-received1.caf” [da. trebuie sa fie cu litere mici].
Aplicarea Ringtone`ului.
SMS Ringtones se afla in directorul “/System/Library/Audio/UISounds/” si sunt denumite “sms-received1.caf”, “sms-received2.caf”...“sms-received6.caf”. Doar pana la “sms-received6.caf” recunoaste iPhone`ul. Daca vei creea un fisier “sms-received7.caf”, nu il vei putea selecta pentru ca iPhone`ul nu il recunoaste.
1. Deschide WinSCP si conecteaza’te la iPhone.
2. /System/Library/Audio/UISounds
3. Redenumeste “sms-recevied1.caf” in “sms-recevied1.old”
4. Copieaza fisierul creeat mai devreme.
Gata. Numele din Settings->Sounds vor fi aceleasi, numai ca ringtone’ul nu.
poti sa faci acelasi lucru si cu “sms-recevied2.caf”..
Succes !!
m-am incurcat la faza cu ssh nu pot sa accesez telefonul cu WinSCp imi trebuie un host name,user name si o parola…
ce “neplacute” pot interveni ?
in caz ca se intampla ceva cu telefonul nu se poate face restore?