Salut, sunt in cautarea unui USB Flash Drives- Pen, care sa fie compatibil pe sistemul MAC. Cel vechi, un kingston U3 data traveler, mi-a dat multa bataie de cap, nereusind sa se formateze or sa-si recicleze informatia de pe el. Trebuia sa-l manevrez cu un Win pentru lucrul asta.
Asadar, ce produs imi recomandati pentru MBP, desigur, dintre cele de varf. Multumesc, Bogdan.
Majoritatea ar trebui sa mearga, poti sa incerci la risc ai sanse 99%. U3 am avut si eu mai multe toate merg.
Ce nu mi-a mers inca de la migrarea pe Leopard este camera foto (care apare ca disc extern pe USB pentru sistem de operarare); asta dupa ce pe Tiger era super ok.
Salut, sunt in cautarea unui USB Flash Drives- Pen, care sa fie compatibil pe sistemul MAC. Cel vechi, un kingston U3 data traveler, mi-a dat multa bataie de cap, nereusind sa se formateze or sa-si recicleze informatia de pe el. Trebuia sa-l manevrez cu un Win pentru lucrul asta.
Asadar, ce produs imi recomandati pentru MBP, desigur, dintre cele de varf. Multumesc, Bogdan.
Oricare. Ce spui despre acel model este ciudat, e prima oară cînd aud de așa ceva, darmite să pipăi.
Eu mi-am cumparat un Corsair Voyager de 4 gb. Il gasisem la oferta in Real. Pe linga faptul ca mergea f f f f incet (scria cu 400Kb :() nici nu am reusit sa il formatez pe mac. Cind incepea sa il formateze se bloca si apoi nici nu il mai vedea. Trebuia sa il scot si apoi sa il introduc din nou. M-am dus inapoi la Real si mi-au returnat banii. Cred ca era un lot cu buleli. Cine stie, poate erau trecute printr-un cimp magnetic puternic si au “innebunit”
Da dar al meu flash era nou. Eu l-am scos din tipla. Si cum am citit pe aici, fat 32 am vrut sa il formatez…..............dar…......canci. Si oricum mi se pare ca se misca f incet
Poate nu era pus intr-un port USB de curent mare. La mine daca pun SanDisk-ul in porturile USB din tastatura, imi apare un avertisment pe ecran cum ca device-ul vrea curent mai mare decat poate portul sa duca si nu merge.
Poate nu era pus intr-un port USB de curent mare. La mine daca pun SanDisk-ul in porturile USB din tastatura, imi apare un avertisment pe ecran cum ca device-ul vrea curent mai mare decat poate portul sa duca si nu merge.
Corect, dacă pui un flash pe porturile din tastatură zice că nu are curent suficient. Necazurile semnalate cu acele flash-uri nu sînt, totuși, firești. Tot drept este că, folosite mult timp și neformatate, doar șterse, conduc la viteze mici. Și eu am rezolvat chestiunea vitezei prin reformatare periodică. Acuma/ știind detaliul ăsta, le reformatez periodic, să fie acolo.
P.S. Mă întreb dacă necazul semnalat, cu imposibilitatea formatării, nu se datora cumva unui comutator minuscul, prezent la unele flash-uri, care blochează scrierea. Țin minte că l-am sunat odată pe psergiu să mă lumineze și, just, era un comutator minuscul pe care eu nu-l observasem. Mai aveam 2 flash-uri, dar alea nu aveau așa ceva.
[ Modificat: 02 Septembrie 2008 03:18 AM de Cattus Thraex ]
1 Nu are comutator. Este modelul acela invelit in cauciuc
2 Eu am MBP, deci am doar porturi USB. Lam ambele a facut la fel
3….......parca pe PC a vrut sa se formateze (fat 32) dar tot ca un *ur a mers. Cind ma duceam la mac sa ii dau format incepea nebunia…...... Anyway mi-am recuperat banii