uite, de 3 zile este o noua aplicatie scoasa tot de iPhone Dev Team care se cheama Quickpwn.
Am folosit aceasta aplicatie pt jailbreak si a mers totul OK. Pina acum nici un issue, vad ca
imi merge reteaua si tot. revin cu pareri
Si eu am facut jailbreak pe un 3g cu 2.0.2 cu Quickpwn 2.5 si merge f bine!
iti merge si conexiunea de date (EDGE sau 3G)? Mie nu imi functioneaza. Wi-fi-ul merge super insa nu ma pot conecta
altfel. nu stiu de ce am impresia ca deseara fac restore…
@para : exact ce iti ziceam :D Si eu am facut la fel. Dupa vreo saptamana, restore. Ma miram de ce dureaza atata sa imi deschida linia cei de la orange, ca tot scria “retea indisponibila”. De fapt linia era deschisa de mult dar nu aveam retea din cauza jailbreak.
@para : exact ce iti ziceam :D Si eu am facut la fel. Dupa vreo saptamana, restore. Ma miram de ce dureaza atata sa imi deschida linia cei de la orange, ca tot scria “retea indisponibila”. De fapt linia era deschisa de mult dar nu aveam retea din cauza jailbreak.
mie imi merge telefonul in 3g insa conexiunea internet nu imi merge nici in 3g nici in edge… a mai patit careva chestia asta?
@Dark1one : pai de ce sa nu pot sa transfer nimic de pe mac prin cablu usb? Puteam. Ca era activat. Doar ca linia nu era deschisa. Dar odata cu telefonul cei de la orange mi-au trimis si o cartela pt activare
eu am pc , si nu pot decat sa descarc poze de pe telefon prin cablu usb, din cate am inteles tu nu iai facut jailbreak asa ca ma intereseaza cum ai transferat muzica/filmele pe telefon
pai tocmai ce iti explicam in postul precedent, cu iTunes, ca era activat telefonul. Cei de la orange mi-au trimis odata cu telefonul o cartela special pt activarea telefonului, inainte ca sa imi ajunga cartela cu numar, cea cu abonamentul, care mi-a venit cateva zile mai tarziu
Eu nam intrat niciodata pe Itunes pt ca nu miam activat optiunea de net si platesc cam 1euro/ mb asa ca numi convine iti dai seama, deci ori nu ma pricep eu ori nu miai explicat tu bine cum ai transferat tu prin cablu usb de pe mac muzica si filmele
Ce treaba are optiunea de net cu iTunes? Nu inteleg.
Deci. Sa iti explic babeste :D
Iei iPohne-ul, il conectezi la pc, deschizi iTunes, astepti sa detecteze iphone-ul, si transferi muzica si filmele ca pe orice ipod. Nu are nici o legatura cu netu.