2 din 4
2
Iphone 3g Orange - jailbrake or not? -this is the question
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

uite, de 3 zile este o noua aplicatie scoasa tot de iPhone Dev Team care se cheama Quickpwn.
Am folosit aceasta aplicatie pt jailbreak si a mers totul OK. Pina acum nici un issue, vad ca
imi merge reteaua si tot. revin cu pareri

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Si eu am facut jailbreak pe un 3g cu 2.0.2 cu Quickpwn 2.5 si merge f bine! cheese

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Adrian_is - 03 Septembrie 2008 01:39 AM

Si eu am facut jailbreak pe un 3g cu 2.0.2 cu Quickpwn 2.5 si merge f bine! cheese

iti merge si conexiunea de date (EDGE sau 3G)? Mie nu imi functioneaza. Wi-fi-ul merge super insa nu ma pot conecta
altfel. nu stiu de ce am impresia ca deseara fac restore…

Semnătură 

iPad 4 16 GB White
Apple Airport Extreme
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

@para : exact ce iti ziceam :D Si eu am facut la fel. Dupa vreo saptamana, restore. Ma miram de ce dureaza atata sa imi deschida linia cei de la orange, ca tot scria “retea indisponibila”. De fapt linia era deschisa de mult dar nu aveam retea din cauza jailbreak.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: 
LuciBv - 03 Septembrie 2008 07:57 PM

@para : exact ce iti ziceam :D Si eu am facut la fel. Dupa vreo saptamana, restore. Ma miram de ce dureaza atata sa imi deschida linia cei de la orange, ca tot scria “retea indisponibila”. De fapt linia era deschisa de mult dar nu aveam retea din cauza jailbreak.

mie imi merge telefonul in 3g insa conexiunea internet nu imi merge nici in 3g nici in edge… a mai patit careva chestia asta?

Semnătură 

iPad 4 16 GB White
Apple Airport Extreme
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

LuciBV am si eu o intrebare la primul tau comment : cum foloseai telefonul pe post de ipod daca nu poti sa transferi nimic de pe pc cu cablu usb?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

@Dark1one : pai de ce sa nu pot sa transfer nimic de pe mac prin cablu usb? Puteam. Ca era activat. Doar ca linia nu era deschisa. Dar odata cu telefonul cei de la orange mi-au trimis si o cartela pt activare

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

eu am pc , si nu pot decat sa descarc poze de pe telefon prin cablu usb, din cate am inteles tu nu iai facut jailbreak asa ca ma intereseaza cum ai transferat muzica/filmele pe telefon

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

pai tocmai ce iti explicam in postul precedent, cu iTunes, ca era activat telefonul. Cei de la orange mi-au trimis odata cu telefonul o cartela special pt activarea telefonului, inainte ca sa imi ajunga cartela cu numar, cea cu abonamentul, care mi-a venit cateva zile mai tarziu

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Eu nam intrat niciodata pe Itunes pt ca nu miam activat optiunea de net si platesc cam 1euro/ mb asa ca numi convine iti dai seama, deci ori nu ma pricep eu ori nu miai explicat tu bine cum ai transferat tu prin cablu usb de pe mac muzica si filmele

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

Ce treaba are optiunea de net cu iTunes? Nu inteleg.

Deci. Sa iti explic babeste :D

Iei iPohne-ul, il conectezi la pc, deschizi iTunes, astepti sa detecteze iphone-ul, si transferi muzica si filmele ca pe orice ipod. Nu are nici o legatura cu netu.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

probabil eu sunt mai tzaran , dar daca conectez itunes imi zice “cannot connect the Itunes store” , de detectat pc sau invers nu o face

Asa ca nu pot decat sa te rog sa ma lamuresti carei treaba

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Cand vorbeam de iTunes, ziceam de cel de pe pc, in nici un caz cel de pe iphone!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

da scuze, miam dat acu seama, lam downloadat mai demult si am uitat de el, in orice caz acuma incerc sa vad carei treaba, sper sa ma descurc smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 14.04.07

Cu exceptia faptului ca poti face disable la autocorrect, nu prea vad avantaje in a face JB.

2 din 4
2