Am cumparat 3G de la Orange, cu gandul ca ii fac jailbreak si il folosesc in Vodafone…Mi-am luat o mare teapa nu?
Voi putea debloca telefonul in urmatoarele 2 saptamani pentru a fi utilizabil in reteaua Vodafone?
Nu ma intereseaza sa fac jailbreak DOAR pt a il folosi tot in Orange, pe mine ma intereseaza sa il folosesc in vodafone…cu sau fara Jailbreak (de preferat cu)
Dati-mi si mie va rog mult toate posibilitatile. Am inteles ca e posibil cu un card…care sunt dezavantajele acestui card? ca eu am mai avut un turbo sim pentru iPhone-ul 1.1.2 pe care il aveam inainte si mergea perfect. De unde pot lua acest card si sa imi spuneti va rog care sunt dezavantajele.
La fostul iPhone s-a meritat sa cumpar turbo simul de pe ebay pt ca jailbreakul prin soft la 1.1.2 aparuse la f mult timp dupa ce imi cumparasem eu turbosimul.
momentan eu as zice ca nu prea merita sai faci jailbreak. Totusi daca vrei asa de mult poti sa incerci dar o sa ai numai batai de cap, insa poti sai faci si o deblocare oficiala la orange shop .... numai ca te costa in jur de 100 de euro. Succes!
momentan eu as zice ca nu prea merita sai faci jailbreak. Totusi daca vrei asa de mult poti sa incerci dar o sa ai numai batai de cap, insa poti sai faci si o deblocare oficiala la orange shop .... numai ca te costa in jur de 100 de euro. Succes!
pai am intrebat deja la Orange, dar mi-au zis ca nu se poate pt ca eu am abonament la ei. As da 100e dar nu e posibil…
Dar nu cred ca se poate face jailbreak decat ca sa poata functiona in Orange…dar se poate jailbreak si UNLOCK ca sa il pot folosi pe vodafone?
pai am intrebat deja la Orange, dar mi-au zis ca nu se poate pt ca eu am abonament la ei. As da 100e dar nu e posibil…
Dar nu cred ca se poate face jailbreak decat ca sa poata functiona in Orange…dar se poate jailbreak si UNLOCK ca sa il pot folosi pe vodafone?
Deocamdata pe 3G nu se poate face neoficial decat jailbreak si ramane telefonul tot in reteaua Orange.
Pentru a-l folosi in orice retea, poti merge la Orange si sa faci deblocare oficiala cu 100 de euro numai daca:
- ai cumparat telefonul la pret standard (cu cartela prepay la 519 sau 609 euro)
- ti-a expirat perioada de abonament contractata (ceea ce inca nu este cazul)
Nu merge? sau de ce toti zic ca nu se poate face unlock si jailbreak pe iPhone 3G?
Sa ma risc sa il fac eu pe al meu sau a mai incercat cineva pana acum?
Sau cumva asta e doar jailbreak…nu si UNLOCK?
Daca este doar asa atunci ma intreb dc pot baga in el un Turbo Sim si sa mearga cu jailbreakul acesta…
Repet ce-am zis mai sus:
Deocamdata pe 3G nu se poate face neoficial decat jailbreak si ramane telefonul locked tot in reteaua Orange.
Asta daca ai telefon de la Orange Ro.
Am inteles ca nu merge decat deblocare cu X/Turbo SIM dar expui telefonul la riscuri mari, asa ca mai bine faci doar jailbreak (daca tii neaparat) si astepti metoda de unlock neoficiala.
Deocamdata pe 3G nu se poate face neoficial decat jailbreak si ramane telefonul locked tot in reteaua Orange.
Asta daca ai telefon de la Orange Ro.
Am inteles ca nu merge decat deblocare cu X/Turbo SIM dar expui telefonul la riscuri mari, asa ca mai bine faci doar jailbreak (daca tii neaparat) si astepti metoda de unlock neoficiala.
Poti te rog sa imi spui ce fel de riscuri? Eu am avut de la inceputul anului pana acum un Iphone 1.1.2 cu turbo sim si jailbreak si a functionat perfect…ce se poate strica? in afara de simul pe care l-am decupat?
Poti te rog sa imi spui ce fel de riscuri? Eu am avut de la inceputul anului pana acum un Iphone 1.1.2 cu turbo sim si jailbreak si a functionat perfect…ce se poate strica? in afara de simul pe care l-am decupat?
Din pacate, nu pot da detalii intrucat nu am folosit niciodata aceasta metoda dar pe multe forumuri avizate, ca sa zic asa, gasesti informatii si avertizari serioase.
Pana la urma nu am mai avut rabdare si am comandat un Ismart sim si il voi folosi pana apare o modalitate de unlock…am cumparat una care nu cnecesita taierea simului si sper sa mearga…nu e scump si sper sa nu imi creeze probleme…
intre timp eu deja am facut jailbreak deci tot ce trebuie sa fac e sa astept simul
Eu il folosesc cu xsim si sim taiat de 2 sapt si nu am nici cea mai mica problema.
PS e ”jailbrakecuit” din prima zi !!! si am pus si limba Româna pe el
Am si eu o intrebare: daca dupa ce ii faci jailbreak, dai restore, el revine la setarile initiale adica cum era cand l-am cumparat de la orange? sau practic am pierdut garantia?
eu cand l-am luat de la orange era versiuna 2.0 si era codat doar in reteaua orange…
cand am facut jailbreak l-am upgradat la 2.0.2 deci logi ar fi acum daca ii dau restore sa se intoarca la 2.0 sau la 2.0.2 fara jailbreak ?
Se intoarce la 2.0.2 si nu pierde nici o garantie.
Versiunea fie ea 2.0, 2.0.1 sau 2.0.2 nu are nici o treaba cu jailbreak si cu garantia din punct de verede al celor de la Orange.
Se intoarce la 2.0.2 si nu pierde nici o garantie.
Versiunea fie ea 2.0, 2.0.1 sau 2.0.2 nu are nici o treaba cu jailbreak si cu garantia din punct de verede al celor de la Orange.
Ms mult pt confirmare:) Dar daca bag pe el din nou versiunea 2.0 si ii fac jailbreak (pt a avea cydia), dupa care sa zicem ca patesc ceva la telefon si am nevoie sa ma duc cu el la garantie si vreau sa ii dau restore, el se intoarce la 2.0 curat (adica fara jailbreak si fara cydia)???
Inca o chestie destul de importanta pe care am patit-o si nu am mentionat-o pana acum…imediat cum am cumparat telefonul de la orange am incercat sa bag in el fostul turbo sim pe care il folosisem pe 1.1.2 si a ramas blocat in telefon cu simul meu de la Vodafone :((
M-am chinuit o ora sa il scot si nu l-am scos decat prin ruperea sim trayului…din fericire am comandat alt sim tray negru de pe ebay si vine in o saptamana, dar eu nu pot folosi tel pana atunci nici macar in orange pt ca dupa ii fac jailbreak sau dupa ce ii dau restore el imi cere simul pt a il inregistra in itunes…
partea proasta e ca pe acel sim tray exista IMEI-ul iPhoneului meu…
acum o sa zic ca am pierdut-o ... doar nu pierd garantia din cauza ca am pierdut un simtray…sper ca astia de la Orange nu citesc pe mac user )