1 din 2
1
dezactivare autocorect la 2.0.2.?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sydney - Australia
Macuser din: 06.03.08

salutare. a reusit careva sa dezactiveze autocurrect-ul la versiunea 2.0.2 fara Cydia?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Nope, nu merge, nu se poate….sub nici o forma….se poate ameliora efectul suparator de autocorect prin anularea cuvintelor sugerate si adoptarea celor scrise de tine, de catre telefon, in timp. Asteptam cu totii un “fix” pt “bug-ul” asta in versiunile urmatoare de iPhone OS.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

mie mi se pare incredibil de penal faptul ca orange il vinde asa, fara posibilitatea de dezactivare a autocorrectului (am verificat asta in mai multe locatii orange, pe telefoane). eu spun ca se poate face chiar o reclamatie pe tema asta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Un fix temporar care functioneaza chiar bine as spune eu (dezactiveaza complet autocorrectul) este activarea tastaturii Korean si dezactivarea celei englezesti din Settings > General > International > Keyboards. Apoi, cand scrieti ceva, apasati pe globul din stanga jos si voila: tastatura qwerty fara autocorrect. Partea proasta e ca de fiecare data cand scrieti apare mai intai cea coreana, ceea ce nu e chiar elegant. dar e un pas inainte wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Mie unu imi convine auto-corectul :D Chiar am scris aseara pagini bune pe un site de pe iphone, in franceza. Si fara autocorect mi-ar fi luat timp dublu :D

Dar cand incep sa scriu in romana, e jale. Ma intreb de ce nu baga si ei tastatura romaneasca pe iphone, cu auto corect pt romana, etc etc. Ca doar pe MAC OS X este.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sydney - Australia
Macuser din: 06.03.08

pentru tot ce vrei sa scrii in engleza, sunt cu totul de acord. dar cand vine vremea sa scrii ceva in romana, te apuca groaza. e dea dreptul suparator atata timp cat a fost lansat official in romania, sa nu aibe shi obtoune de autocorect in romana…....

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

E jalnic…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

bai mie nu mi se pare jalnic, ci inacceptabil. e oficial, gen, si costa o caruta de bani. si nu poti sa te folosesti de el cum trebuie.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08

neam conformat cu multe pana acum.. si o sa ajungem sa ne conformam si cu asta..
ce truda.. e ROMANIA !!!

so laudat Orange.. gata aducem pt voi noul Aifoun Fri Gi !! o truda “voi”.. unii.. si asta din cauza pretului..
apoi faza cu limba romana.. care multi o reclama.. si autocorrectu.. ii drept pt unii.. ii najpa..pt majoritatea..

pe mine nu ma deranjeaza.. desi nu de mult am facut update la 2.0.2 .. incepe sami memoreze cuvintele ce le scriu…

inainte cand lam cumparat.. noiembrie 2007 pana in iunie 2008.. atatea sms`uri am scris.. incat imi aparea varianta
in romana.. deci nui crima mare.. scrieti mult si vedeti rezultatul.. asta pana se introduce switch on/off..

regards,
klapa

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Ma intreb de ce nu baga si ei tastatura romaneasca pe iphone, cu auto corect pt romana, etc etc. Ca doar pe MAC OS X este.

Scuze pentru off-topic, dar chiar exista? Corector de limbă română pentru Mac OS? Vreau şi eu, dacă există, de unde-l iau?

[ Modificat: 02 Septembrie 2008 11:17 PM de Asti ]
 Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Da , e adevarat, nu exista corector, ziceam doar de tastatura.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

:-( M-am bucurat pentru o clipă... Uite, ăsta e un domeniu în care MacOS şi Apple sunt în urmă. Păcat.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.06.08

Daca vreti sa nu va mai enervati cand scrieti,mergeti in settings>general>keyboard si dezactivati auto-correction cu software-ul 2.2.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08

cred ca se stia deja.. ca la updatetu la 2.2 va aparea on/off la t9..

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.06.08

Sa stii ca nu toata lumea a aflat si daca am zis,deranjeaza cu ceva?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai tu nu te uiti ca topicul asta e despre 2.0.2? Sau ca sunt gramezi de pagini despre 2.2?

[ Modificat: 26 Noiembrie 2008 04:13 AM de altero ]

1 din 2
1