Nope, nu merge, nu se poate….sub nici o forma….se poate ameliora efectul suparator de autocorect prin anularea cuvintelor sugerate si adoptarea celor scrise de tine, de catre telefon, in timp. Asteptam cu totii un “fix” pt “bug-ul” asta in versiunile urmatoare de iPhone OS.
mie mi se pare incredibil de penal faptul ca orange il vinde asa, fara posibilitatea de dezactivare a autocorrectului (am verificat asta in mai multe locatii orange, pe telefoane). eu spun ca se poate face chiar o reclamatie pe tema asta.
Un fix temporar care functioneaza chiar bine as spune eu (dezactiveaza complet autocorrectul) este activarea tastaturii Korean si dezactivarea celei englezesti din Settings > General > International > Keyboards. Apoi, cand scrieti ceva, apasati pe globul din stanga jos si voila: tastatura qwerty fara autocorrect. Partea proasta e ca de fiecare data cand scrieti apare mai intai cea coreana, ceea ce nu e chiar elegant. dar e un pas inainte
Mie unu imi convine auto-corectul :D Chiar am scris aseara pagini bune pe un site de pe iphone, in franceza. Si fara autocorect mi-ar fi luat timp dublu :D
Dar cand incep sa scriu in romana, e jale. Ma intreb de ce nu baga si ei tastatura romaneasca pe iphone, cu auto corect pt romana, etc etc. Ca doar pe MAC OS X este.
pentru tot ce vrei sa scrii in engleza, sunt cu totul de acord. dar cand vine vremea sa scrii ceva in romana, te apuca groaza. e dea dreptul suparator atata timp cat a fost lansat official in romania, sa nu aibe shi obtoune de autocorect in romana…....
neam conformat cu multe pana acum.. si o sa ajungem sa ne conformam si cu asta..
ce truda.. e ROMANIA !!!
so laudat Orange.. gata aducem pt voi noul Aifoun Fri Gi !! o truda “voi”.. unii.. si asta din cauza pretului..
apoi faza cu limba romana.. care multi o reclama.. si autocorrectu.. ii drept pt unii.. ii najpa..pt majoritatea..
pe mine nu ma deranjeaza.. desi nu de mult am facut update la 2.0.2 .. incepe sami memoreze cuvintele ce le scriu…
inainte cand lam cumparat.. noiembrie 2007 pana in iunie 2008.. atatea sms`uri am scris.. incat imi aparea varianta
in romana.. deci nui crima mare.. scrieti mult si vedeti rezultatul.. asta pana se introduce switch on/off..