Am facut acest thread pentru a pune la comun experienta cu aplicatiile de pe appstore.
ne intereseaza care merita descarcate sau chiar si cumparate, din experienta proprie va rog sa faceti o lista cu most wanted sau must have it, genul.
o sa incep eu cu o lista preluata dintr-un thread deschis tot de mine pe o alta tema dar unde am primit un raspuns care a nascut acest thread:
De pe appstore am tras asa : (toate sunt gratuite)
-Stanza : cititor de ebooks, poti sa tragi de la ei direct carti, in engleza, franceza, si alte limbi.
-Palringo: pt messenger, stabil, simplu, intuitiv. Mai fain decat webapp-ul de la meebo.
-Units : convertisor foarte complet, lungimi, volum, etc etc
-Metronome : se intelege din nume, destul de complet, cu alegerea timpului, masurii… etc, interfata ca la un metronom clasic, dragutz
-myLite : lumineaza ecranul iphone-ului in ce culoare vrei tu, ca sa il poti folosi ca lanterna. Cel mai complet dintre cele asemanatoare free care le-am incercat
-Dual Level : boloboc, pt fun mai mult
-Ruler : o mica linie pe ecran, de 7 cm, tot pt fun :D
-Last.fm : un fel de webradio, poti sa cauti artistii care vrei sa ii asculti, destul d einteresanta. Numai ca are inca anumite bug-uri. Mie imi pica dupa vreo 15 minute de utilizare sau daca citesc prea mult la informatii despre grupurile care canta. Speram sa se rezolve cu urmatorul update.
- Karajan Beginner : un programel destul de complex pt muzica, eu il folosesc mai ales pt ca are o mica claviatura de pian, si pot sa il folosesc pt a-mi lua tonul
-Remote : permite sa folosesti iphone-ul ca o telecomanda pt a controla iTunes din mac prin wi-fi. Foarte utila zic eu, mai ales ca am ramas fara telecomanda la mac(mi-a furat-o fratelo :D)
-Shazam : sa zicem ca auzi o melodie pe strada sau oriunde si nu stii despre ce e vorba. Scoti iphone-ul, deschizi shazam, il lasi sa o asculte timp de 5-10 secunde, si iti spune ce melodie e. Merge f bine
-BibleReader : Biblia pe iphone : vreo 5 versiuni in engleza, 1 in franceza, mai are in poloneza… functie de cautare…
Cam asta e pt aplicatiile care mie mi s-au parut utile, si pe care le folosesc. Ca or mai fi utile, dar pt altii.
Trec la jocuri acum. Lista e mai lunga , sunt foarte multe jocuri pe appstore.
-Othello : celebrul joc, pacat ca nu se poate juca in mai multi, poti doar contra computerului
-Labyrinth LE : un joc f dragutz cu o bila care trebuie sa o conduci printre niste gauri, folosindu-te de acceleromatru. I-am dat pe toti pe spate cu jocul asta.
-Hanoi : un joc de logica chinezesc, foarte interesant
Thank’s to LuciBv