2 din 7
2
Appstore - aplicatiile care merita descarcate sau cumparate?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj (nokia)
Macuser din: 20.08.08

ca altfel ce ?

punct .

Semnătură 

iPhone 8GB 3.1.3, 4.3 with whited00r

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

uite inca un smecher care vrea sa ne arate el cat de tare e ... eu zic sati faci un topic, dar nu aici pe forum al smecherilor prosti si sa-ti bagi .... in tot ce vrei cum fac toti smecherii de-al de tine

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Mi-am incarcat contul de US cu un gift card de 15$ si am luat deocamdata:

Texas Hold’em - sunt un mare fan al aplicatiei, am avut-o pe toate ipod-urile de pana acum iar varianta de iPhone e excelenta, merita fara discutie 4$
Cromag Rally - am luat-o mai mult de show-off pentru modul de control, grafica nu e remarcabila si nu-mi vine sa cred ca nu are un mod de cariera, curse/karturi deblocabile etc., parca joc in gol, merita 7$

Ca aplicatii free vreau sa spun doar despre

Tris - un tetris gratuit, simplu si foarte bun care a fost retras insa miercuri de pe appstore la presiunile EA care vine acelasi lucru cu 8$ doar cu mai multe briz-brizuri si timpi de incarcare de 30s… rusine EA

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

uite eu tocmai cautam ieri de unde pot sa iau un gift card din romania, se vand in magazine? sau nu se gasesc si trebuie luat de la cnva care lea adus din afara?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
Dark1one - 08 Septembrie 2008 02:14 PM

uite eu tocmai cautam ieri de unde pot sa iau un gift card din romania, se vand in magazine? sau nu se gasesc si trebuie luat de la cnva care lea adus din afara?

EBAY :D

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pe ebay sunt prea multi tapari, nare rost sa ma risc, deci din cate am inteles in magazine in romania nu se gasesc?

Sau , poate stie cineva vreo metoda sa treci pe langa inregistrarea cu card, ca sunt si multe freware dar tot treb sa te inregistrezi ...

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Si pe mine ma intereseaza chestia asta de ce vreme. Nu ma intereseaza cardul propriu zis, doar codul. Platesc cat ar fi cardul si sa primesc codul…nu se poate? US/UK/any European Store…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Nu e adevarat. Pe ebay nu sunt tepari, am cumparat multe lucruri de la diversi vanzatori si toti au fost foarte seriosi. Vorbesc de selleri cu sute de puncte (feedback pozitiv) si powerselleri.

Edit:
- pentru cont iTunes US se foloseste metoda de la
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/3688/P15/
avand grija sa alegeti o adresa din state intr-unul din statele care nu taxeaza vanzarile de continut digital (altfel se adauga la pret sales tax intre 6-10% in functie de stat), de exemplu eu am adresa si zip code din Anchorage, Alaska (AK)
http://techrepublic-cnet.com.com/The+tax+man+cometh+after+iTunes/2009-1022_3-6059914.html

- pentru cumparare de gift card-uri trebuie cont pe ebay.com si paypal.com si un card cu folosire internationala si online (preferabil fara comision pentru plati in afara)

[ Modificat: 08 Septembrie 2008 06:49 PM de gorrocs ]

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

man, giftcardurile nu se impoziteaza a doua oara! la cumparare e taxa. apoi nu se mai taxeaza.
si fara cont in Alaska n-ai cum sa-ti pui zip de Anchorage wink

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

In iTunes Terms of Sale scrie asa:

“Sales tax will not be charged when the Gift Certificate is purchased. Sales tax is charged when the Gift Certificate is used for an iTunes Store transaction. The tax rate on the transaction is based on the address of the redeemer (see Tax section for more information).”

Deci e exact invers, la cumparare nu se taxeaza ci la download-ul efectiv din Store.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.02.08

Am avut nevoie sa car dupa mine niste doc-uri si pdf-uri.
Am cautat si am descarcat MobileFinder, dar nu eram multumit ca se bloca des cand deschideam fisierele.
A aparut in schimb Air Sharing, care este si free. Asta functioneaza ireprosabil si-l recomand cu caldura. Am sters Mobile Finder, desi era luat pe bani.

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ar trebui specificat ca Air Sharing va fi gratuit doar “a couple of weeks”. E un progrămel simpatic și merge bine așa că..... săriți pe el pînă e gratis.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08
toma - 11 Septembrie 2008 11:54 PM

Ar trebui specificat ca Air Sharing va fi gratuit doar “a couple of weeks”. E un progrămel simpatic și merge bine așa că..... săriți pe el pînă e gratis.

Asa e, Air Sharing e perfect. O sa mai fie gratis o scurta perioada dar chiar si atunci cand o sa fie pe bani merita sa dai 6,99$ pt ca iti face viata f usoara.
Pentru cei care nu stiu ce face Air Sharing - transforma iPhoneul intr-un memory stick wireless, poti sa copiezi fisiere fara cabluri, fara programe instalate pe calc sursa indiferent daca e mac sau win. Si pe deasupra fisierele copiate in iPhone pot fi deschise sau vizualizate.

Este exact aplicatia pe care Apple ar fi trebuit sa o ofere de la bun inceput, dar ei au alte lucruri mai importante de facut decat sa ofere userilor aplicatii cu adevarat
folositoare.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
BogdanGC - 12 Septembrie 2008 03:52 PM

Este exact aplicatia pe care Apple ar fi trebuit sa o ofere de la bun inceput, dar ei au alte lucruri mai importante de facut decat sa ofere userilor aplicatii cu adevarat
folositoare.

Nu e de ajuns ca au creat o platforma impresionanta? O sa vedeti ce o sa se poata face peste un an pe Iphone 3G, doar din aplicatii third party.

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.03.08

app gratis
1. shazam - pt muzica
2. oneconnect - yahoo mess oferit de yahoo - oficial

p.s. cred ca m am dumiit cum e si cu shazam - pe contul de us este pt muzica, contul de ro este ltceva
contul de us are mult ai multe aplicatii

2 din 7
2