shazam este extraordinar!!!!!!
recunoaste oina si alte interpretai, de ex, ascultam la radio o interpretare a melodiei easy si mi a ecunoscut ca este cintata de commodores si nu de .....imi scapa numele celorlalti….
shazam este extraordinar!!!!!!
recunoaste oina si alte interpretai, de ex, ascultam la radio o interpretare a melodiei easy si mi a ecunoscut ca este cintata de commodores si nu de .....imi scapa numele celorlalti….
Poate doar pentru mine, dar Midomi e mai kewl decît Shazam. Ia încearcă-l și tu.
am si eu nevoie de o aplicatie, daca exista: imi trebuie un browser exact ca openssh dar sa pot sa vad fisierele direct cu telefonul nu sal conectez la un pc si evident sa le pot modifica daca e posibil, sau se poatel si cu openssh dar nu stiu eu cum? >_>
mai folosesc urmatoarele apps: AIM, AOL Radio, AP mobile news, Bejeweled 2 (super joc!), Bloomberg, Cro-mag Rally, eBay Mobile, Facebook, fring, Google mobile app, Labyrinth Lite, Mobile Fotos (foarte bun pentru Flickr), New York Times, Y! oneConnect, Remote (telecomanda pt iTunes), Space Monkey, Speedtest, Spore origins si Twitterrific (pentru Twitter).
incercati “discover” e free,e foarte usor de folosit si pe langa celelalte aplicatii in genul asta poti accesa pozele pe pe iphone facute cu camera si printscreenurile
Aplicatiile care chiar imi plac sint AppVee si Joost!
AppVee iti arata cele mai tari aplicatii existente la acel moment in AppStore (dupa parerea lor )asa ca nu mai esti nevoit sa le cauti tu plus un filmulet la fiecare aplicatie cu descrierea ei,iar Joost-ul e o biblioteca de muzica,filme si videoclipuri super(in jur de 45000dupa spusele lor)
Incercati-le!!!
vi s-a intamplat sa aveti aplicatii cumparate de pe RO Store si sa nu puteti sa faceti update-uri sau sa le descarcati din nou pt ca nu mai sunt disponibile in RO Store????
Mi se pare o mare nesimtire dupa ce eu platesc anumite aplicatii sa nu mai fie disponibile si sa nu beneficiez de update-uri….
vi s-a intamplat sa aveti aplicatii cumparate de pe RO Store si sa nu puteti sa faceti update-uri sau sa le descarcati din nou pt ca nu mai sunt disponibile in RO Store????
Mi se pare o mare nesimtire dupa ce eu platesc anumite aplicatii sa nu mai fie disponibile si sa nu beneficiez de update-uri….
imi pare rau, nu mi s-a intamplat, ar trebui sa scrii o reclamatie catre editorul soft-ului si catre Apple.