6 din 7
6
Appstore - aplicatiile care merita descarcate sau cumparate?
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Poate e timpul sa schimb si eu programul. Autorii AirSharing nu mai permit update-ul la 1.2 pentru cei ca mine care l-am luat gratis la inceput. Nesimtirea asta isi are locul in lumea trial-urilor Norton AV, nu pe iPhone.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Da, si eu sunt in aceeasi situatie. Recomand MobileFiles Pro de la Quickoffice; are un pret cam piperat - 8 Euro - dar e mult superior Air Sharing-ului, permite editarea fisierelor Office Excel precum si utilizarea acestora la calcule tabelare. Iar update-urile viitoare suna promitator.

[ Modificat: 26 Decembrie 2008 06:22 AM de AppleGenius ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Am primit de Craciun un total de $50 in iTunes Store si ma zgarcesc la aplicatii de .99 centi. WTF smile
M-am pus acum sa caut serios cam ce mi-ar trebui, cred ca ma complac in aplicatii free care-mi indeplinesc in mare parte necesitatile si nu ma prea atrage vreuna platita deocamdata. M-ar interesa un tilt meter care sa fie un fel de aplicatie top-down ce arata gradul de inclinare al unui plan.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member

Pentru cei ce folosesc Palringo, exista 2 chatrooms care s-ar putea sa va intereseze: romania si apple wink

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Dual Level ai incercat ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRank
Member

Yep

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu știu dacă folosiți Bejiive IM, o aplicație destul de scumpă (16 USD pe App Store US) dar cel mai bun client de IM, în opinia mea. Așadar, de cîteva zile, a apărut versiunea 2.0. La ei pe site nu apare nimic despre update. În schimb pe iTunes App Store sînt specificate noutățile. Ce mă încîntă pe mine:
1 Send photo. În orice fereastră de chat, click pe menu bar și apare un sub meniu. Un alt click pe camera foto și….. voila. Se poate face o fotografie în timp real sau se poate alege una din Photo Albums. Se apasă pe “Send”

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

2 Send Audio Message. Se procedează la fel. Se apasă microfonul, se înregistrează mesajul și se trimite. Totul în timp real. Fișierul rezultat e unul .caf. Nu am idee cum îl pot asculta cei de pe windows, fără quick time instalat. Dar probabil că nu e mare brînză.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Daa, excelent Bejiive IM ! Cred ca are si niste AJAX prin el..
Recomand cu caldura !

Pentru cei cu Windows, asta e, va puneti QuickTime pt. Windows si poate si iTunes cu ocazia asta..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.08.08

Crossbones e un joc simpatic şi antrenant. Costă $1.99, dar e foarte îngrijit şi creează dependenţă. Are şi un mod Multiplayer (internet sau local).

http://toucharcade.com/2008/12/23/crossbones-a-unique-matching-game-free-for-limited-time/

[ Modificat: 13 Ianuarie 2009 07:45 AM de alex2c ]

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
toma - 13 Ianuarie 2009 06:37 AM

Ce mă încîntă pe mine:
1 Send photo. În orice fereastră de chat, click pe menu bar și apare un sub meniu. Un alt click pe camera foto și….. voila. Se poate face o fotografie în timp real sau se poate alege una din Photo Albums. Se apasă pe “Send”

Eu zic că e destul de scump pentru o aplicaţie IM. Trimisul pozelor se poate face şi cu oneNote - free. E adevărat că poţi comunica doar cu contacte de Yahoo! pentru IM dar… cine foloseşte aşa mult IM de pe mobil!?

BeeJive era şi pe “installer” dacă îmi aduc aminte - free. Acum se comercializează oficial la 16 usd… scump smile

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.06.08
toma - 13 Ianuarie 2009 06:37 AM

Nu știu dacă folosiți Bejiive IM, o aplicație destul de scumpă (16 USD pe App Store US) dar cel mai bun client de IM, în opinia mea. Așadar, de cîteva zile, a apărut versiunea 2.0. La ei pe site nu apare nimic despre update. În schimb pe iTunes App Store sînt specificate noutățile. Ce mă încîntă pe mine:

L-am luat si eu acum cateva zile insa oricat de multe functii de chat ar avea, ce folos daca lipseste chiar cea mai importanta: rularea in background.
Defapt e o problema iphone, una dintre cele mai nasoale posibile si care-l coboara de multe ori in categoria telefoanelor de 250RON nu a smartphone-urilor. E super frustrant sa ai un telefon care altfel e excelent dar cu o incredibila “scapare” care-l handicapeaza.

Am luat beejive IM pe baza informatiilor ca e “cel mai bun” IM client si suporta notificarea din background chiar si atunci cand inchizi aplicatia. Trebuia sa banuiesc ca insa exista un “dar” in toata povestea, chestia functioneaza prin niste proceduri extrem de dificile defapt: cand iesi din beejive, ramai defapt logat pe YM prin serverele lor (beejive iese de tot); cand cineva iti zice ceva pe serverul lor iti trimit ei un mail care, daca ai mobileme iti vine imediat (daca nu, tzeapa). deschizi mail-ul si ai acolo un buton care iti deschide beejive (din nou) si te baga in cheat. Deci complicat doar din cauza faptului ca Iphone nu suporta background notifications (cu exceptia mail.app)

Cam asta e. Deocamdata IM-ul pe Iphone e incredibil de handicapat.

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07
fishbone - 26 Decembrie 2008 11:25 PM

M-ar interesa un tilt meter care sa fie un fel de aplicatie top-down ce arata gradul de inclinare al unui plan.

Uite, asta e o fereastră din Army Knife. Ajută?

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08

Am gasit in urma cu 3 sapt o aplicatie numita qik.  Se poate descarca din cydia (nu am gasit-o in appstore). Este o aplicatie misto, poti sa inregistrezi si sa vizualizezi live. Trebuie facut acount pe http://www.qik.com ca sa poti filma si vedea live.

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Post-ul asta se pare ca e din ce in ce mai util.
Azi Apple a anuntat existenta a peste 15.000 de aplicatii. Mai mult de 500 de milioane de aplicatii au fost downloadate de la lansarea AppStore-ului gulp

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

6 din 7
6